Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«Ανακάλυψαν» την έκθεση μαϊμού του Σόιμπλε για να καλύψουν τις ευθύνες Στουρνάρα!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η χθεσινή «αποκάλυψη» της έκθεσης Σόιμπλε που «αποδείκνυε» ότι ο Χριστόφιας είχε συμφωνήσει με το κούρεμα στην Κύπρο, εκτός από την υποστήριξη της προπαγάνδας των κεδροσκόπων που υπηρετεί ο Σόιμπλε, είχε και άλλον, άμεσο στόχο: Την αθώωση Στουρνάρα για την άθλια θέση που κράτησε στο Eurogroup!.....οποίος είπε «Ε, αφού είχε συμφωνήσει ο Χριστόφιας, εγώ θα έλεγα όχι;;»


Μιλάμε για τον απόλυτο γκαιμπελισμό, που εκτός από την εξυπηρέτηση του Στουρνάρα, υπηρετεί και όλους αυτούς που ενορχήστρωσαν το σενάριο του κουρέματος για να αποκομίσουν δισεκατομμύρια εντός λίγων ημερών, όπερ και έγινε.  

Υπάρχει όμως και μία άλλη διάσταση του θέματος. Κατά την διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στη Ρωσία ο  Μανουέλ Μπαρόζο δήλωσε ότι: Αντιλαμβάνομαι ότι η Ρωσία δεν ήταν ενήμερη για αυτή την απόφαση του Eurogroup. ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ! Πρέπει να το ομολογήσω......


Μα χθες μάθαμε ότι ο κύριος Σόιμπλε «γνώριζε» για το κούρεμα! Για την ακρίβεια το ομολόγησε ο ίδιος, προσπαθώντας να καρφώσει τον Χριστόφια!  

Προσθέτοντας τώρα όλες τις ψευδείς δηλώσεις του τα τελευταία 24ωρα μπορούμε «αβίαστα» να σκεφθούμε ότι......από την πρώτη στιγμή ο Σόιμπλε λειτούργησε ως βαποράκι των οικονομικών συμφερόντων που κερδοσκόπησαν επάνω στις τελευταίες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου