Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η παλαιά ηλεκτρονική διεύθυνση «www.kifisiapress.blogspot.com» έχει αντικατασταθεί από την νέα «www.kifisiapress.info».

Φίλες και Φίλοι Αναγνώστες,  

Μετά τα χθεσινά εγκαίνια της νέας «δυναμικής» και εξελιγμένης εμφάνισης της καθημερινή σας ηλεκτρονικής εφημερίδας Kifisia Press, για πιο διαδραστική και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας σε θέματα επικαιρότητας, η παλαιά ηλεκτρονική διεύθυνση:


έχει μπει στο «αρχείο» της νέας δωρεάν διαδικτυακής εφημερίδας Kifisia Press!

Με την ευκαιρία αυτή,  ο εκδότης της Kifisia Press ευχαριστεί  όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη που δείξατε μέχρι σήμερα και υπόσχεται να εξακολουθήσει δυναμικά την ενημέρωσή σας με συνέπεια, αντικειμενικότητα  και αξιοπρέπεια.

Επειδή η Kifisia Press διανέμεται δωρεάν στα «e-χέρια» των αναγνωστών......παρακαλούμε κοινοποιήσετε την νέα ηλεκτρονική της διεύθυνση www.kifisiapress.info στους γνωστούς και φίλους σας.

ΜΦΧ
Δημήτριος Αγγελίδης
Εκδότης και Διαχειριστής 

ΥΓ. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά δωρεάν στα «e-χέρια» σας την εφημερίδα Kifisia Press.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Το σχέδιο «Σουλεϊμάν» και η προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Χορό στην Ελλάδα έστησε η ΜΙΤ. Είναι, στην Ελλάδα τουλάχιστον, γνωστός τοις πάσι ο ρόλος της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η ΜΙΤ δεν περιορίζεται μόνο στο να «στρατολογεί» λαθρομετανάστες και να τους αποστέλλει στην Ελλάδα, ούτε στο να εγκαθιστά πράκτορες και να χρηματοδοτεί «στρατούς».....υποπρακτόρων στη Θράκη για να εκβιάζεται η μουσουλμανική μειονότητα και να δηλώνει «τουρκική». 


Εδώ και χρόνια, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε αγαστή συνεργασία με το «βαθύ» παρακράτος της γείτονος, έχουν στήσει ένα παιχνίδι αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Έναν ύπουλο πόλεμο.   

Έλληνες ερευνητές ανακάλυψαν τεστ αίματος για διάγνωση μυκήτων!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ένα νέο τεστ αίματος που μπορεί να διαγνώσει τυχόν μόλυνση από μύκητες τύπου «Candida» μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ανέπτυξαν Έλληνες και Αμερικανοί επιστήμονες στις ΗΠΑ.


Η νέα διαγνωστική μέθοδος μπορεί να συντομεύσει σημαντικά τον χρόνο που χρειάζονται οι γιατροί για να ανιχνεύσουν τις συχνές μολύνσεις από τον εν λόγω μικροοργανισμό.