Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Γεύση κοκτέηλ από Όσκαρ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα Oscars 2013 είναι γεγονός και ποιος άλλος εκτός από την GREY GOOSE θα μπορούσε να το γιορτάσει καλύτερα;

Η Πέτρα Νέμκοβα.

Στα δύο privé πάρτι που δόθηκαν από την GREY GOOSE, όλοι οι διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες έδωσαν το παρόν και δοκίμασαν τα νέα GREY GOOSE cocktails που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ο Ράσελ Μπραντ με τον περσινό νικητή του Α΄ανδρικού ρόλου για το «The Artist» Ζαν Ντιζαρντέν.

Το πρώτο πάρτι δόθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Weinstein  σε έναν εκπληκτικό χώρο με θέα όλο το Hollywood.  

Ο Quentin Tarantino δοκίμασε πρώτος το νέο GREY GOOSE cocktail «Coco Django», εμπνευσμένο φυσικά από την ομώνυμη ταινία κι έδωσε τα εύσημα στο δημιουργό του, Ludo Miazga.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο με τον Λούντο Μιάζγκα.

Η εταιρεία παραγωγής Weinstein είχε πολλούς λόγους για να γιορτάζει, μιας και είχε 16 υποψηφιότητες στα φετινά Oscar για τις ταινίες της Django Unchained, The Master και Silver Linings Playbook.

Μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης όπως οι Leonardo Di Caprio, Bradley Cooper, Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Amy Adams, Joaquin Pheonix, Jamie Foxx και Christoph Waltz έκαναν τη βραδιά αυτή ακόμα πιο λαμπερή.

Η νικήτρια του φετεινού Όσκαρ Α΄γυναικείου ρόλου Τζένιφερ Λώρενς.

Το δεύτερο πάρτι πραγματοποιήθηκε στο Chateau Marmont, ο χώρος του οποίου κατασκευάστηκε ειδικά και μόνο για τη βραδιά αυτή. Ανάμεσα στους καλεσμένους που διασκέδασαν υπό τις μουσικές επιλογές του DJ Spider και γεύτηκαν τα πρωτότυπα cocktails της Grey Goose βρέθηκαν οι Joaquin Phoenix, Jean Dujardin, Tobey MaguireEmma Watson, January Jones, Morrissey και πολλοί ακόμα.

Η παγκοσμίως γνωστή φωτογράφος, Ellen Von Unwerth, η οποία συνεργάζεται με το GREY GOOSE Winter Ball για το ίδρυμα του Elton John,  ευχήθηκε σε  όλους τους παρευρισκομένους του πάρτι υψώνοντας ένα ποτήρι GREY GOOSE Le Fizz.

H Μένα Σουβάρι.

H GREY GOOSE, επιδεικνύοντας για άλλη μία φόρα όχι μόνο τη λαμπερή της πλευρά αλλά και το φιλανθρωπικό της έργο, συμμετείχε στο φιλανθρωπικό πάρτι του Elton John, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των ατόμων που πάσχουν από AIDS.

Τα Oscars πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία χρονιά και η GREY GOOSE ήταν εκεί για να τα «συνοδεύσει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου