Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το «Hot Doc» του Κώστα Βαξεβάνη….προαναγγέλλει τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τη δημοσιοποίηση των ονομάτων 2.059 Ελλήνων οι οποίοι έχουν λογαριασμούς στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας προαναγγέλλει το περιοδικό του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη «Hot Doc», που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 27/10/2012, σε έκτακτη έκδοση.


Όπως αναφέρει το «Κουτί της Πανδώρας»......πηγή...

«πρόκειται για τη λίστα Λαγκάρντ, η οποία επί δύο τουλάχιστον χρόνια περιφέρεται από συρτάρι σε συρτάρι και από τσέπη σε τσέπη υπουργού, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα μέσο πολιτικού και οικονομικού εκβιασμού.

Οι άνθρωποι που υπάρχουν στη λίστα δεν είναι απαραίτητα φοροκλέφτες ούτε διαχειριστές μαύρου χρήματος. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες εμφανείς περιπτώσεις συναλλασσόμενων με την τράπεζα που εμφανίζουν καταθέσεις που δεν ταιριάζουν με καμιά επαγγελματική τους δραστηριότητα.

Η απόφασή μας να δημοσιεύσουμε τα ονόματα είναι συνειδητή και εκτός από την ενημέρωση στόχο έχει να χτυπήσει το νοσηρό κλίμα που δημιουργείται στη χώρα βάζοντάς την να δέχεται βολές από τη λάσπη του υπονόμου που πέφτει συνεχώς στον ανεμιστήρα».

Καλή σας διασκέδαση! Συνέχεια....

Παρουσίαση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ






Τέλος.......

Εγκαίνια σε οίκο ανοχής στη Λάρισα!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Όπως φαίνεται η κρίση δεν άφησε τίποτα όρθιο εκτός από....το σεξ! Στη Λάρισα επενδύθηκαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία υπερπολυτελούς οίκου ανοχής, που έχει μέχρι και οπτικές ίνες.


Το σεξ ανέκαθεν πούλαγε και εξακολουθεί να πουλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Μπροστάρισσα κατά της κρίσης που πλήττει την αγορά η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία τίμησε πρόσφατα με την παρουσία της τα εγκαίνια οίκου ανοχής στον οικισμό Τερψιθέας στη Λάρισα.

Η ξανθιά περσόνα έκοψε με τα χεράκια της τη ροζ κορδέλα εγκαινιάζοντας τον υπερπολυτελή  οίκο με τις τρεις μεγάλες ανεξάρτητες κατοικίες!


Στον νέο οίκο ανοχής τις υπηρεσίες τους θα παρέχουν εννέα καλλονές που θα εργάζονται σε βάρδιες. Ο οίκος άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους από τη πολυτέλεια και τη χλιδή του με ντεκόρ άκρως διαστημικό αφού έχει μέχρι και οπτικές ίνες, ενώ τα περσικά χαλιά και οι πίνακες δίνουν άλλο αέρα στο χώρο.

Μάλιστα, είναι ο δεύτερος οίκος μέσα σε τρία χρόνια στη περιοχή κάτι που δείχνει πως τον κλάδο δεν τον αγγίζει καμία κρίση.....ειδικώς στη Λάρισα!

Και μη χειρότερα.....

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δέκα χρόνια Δημαρχίας Χιωτάκη….είναι αρκετά!!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Φαίνεται ότι το έχει ο Οκτώβρης: Οι νυν Δήμαρχοι ανακοινώνουν την εκ νέου υποψηφιότητα τους  «για να ολοκληρώσουν το έργο τους»…..

Πρώτος έσυρε τον χορό των ανακοινώσεων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Τουλάχιστον αυτός μόλις είχε αναδειχθεί σε «Δήμαρχο του μήνα» από την ιστοσελίδα citymayors για τον Οκτώβριο του 2012 για τη διαχείριση και τις αλλαγές που επέφερε στην πόλη του και μάλιστα σε περίοδο που μαστίζεται από την οικονομική κρίση.

Ακολούθησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Εδώ υπάρχει  μια μεγάλη απορία: Για να «ολοκληρώσεις» το έργο σου, πρέπει πρώτα να το αρχίσεις, κάτι που δεν φαίνεται να το έχει καταφέρει ο κ. Καμίνης!


Αλλά επειδή «όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη», είχαμε και την ανακοίνωση της εκ νέου διεκδίκησης της Δημαρχίας από τον νυν (και αεί;;) Δήμαρχο Κηφισίας Νίκος Χιωτάκη.  Θυμίζουμε ότι ο κ. Χιωτάκης εξελέγη Δήμαρχος για πρώτη φορά το 2002. Ήδη λοιπόν έχει συμπληρώσει 10 χρόνια Δήμαρχος. Το σίγουρο είναι ότι είχε την χρονική άνεση για να «ολοκληρώσει» πολλές φορές το έργο του….. 

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή!


Η χειμερινή ώρα θα ισχύει από τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2012.

Συνεπώς στις 04.00 το πρωί τα ρολόγια θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν 03.00.

Το μέτρο της χειμερινής ώρας θα ισχύσει μέχρι την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2013.

Δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες της νέας γενιάς για δημιουργική εκπαίδευση και πολιτιστική αφύπνιση, που θα λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (www.SNF.org) αποφάσισε να στηρίξει με δωρεά το «Εργαστήρι Πολιτισμού», το οποίο δημιουργήθηκε από το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» (μη κερδοσκοπικό σωματείο που δραστηριοποιείται από το  2000  για την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού, σύμφωνα με τη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ.), στο κέντρο της Αθήνας Αλκαμένους 11β, περιοχή Στ. Λαρίσης, Αθήνα.

Είσοδος ελεύθερη για όλα τα παιδιά. Δωρεάν κάρτα μέλους.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από 9.30 π.μ - 7.30 μ.μ. Το Σάββατο και την Κυριακή ανάλογα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα ανακοινώνεται.


Το «Εργαστήρι Πολιτισμού» αποτελεί ένα χώρο για όλα τα παιδιά που προσφέρει πολλές δημιουργικές και ψυχαγωγικές συλλογικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες για τον ελεύθερο χρόνο τους.  

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Η ομάδα Χόκεϊ επί Χόρτου της Κηφισιάς υπόσχεται να σας κάνει τη ζωή….ποδήλατο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση του Αθλητικού Ομίλου Χόκεϊ Επί Χόρτου Κηφισιάς στο πλαίσιο των εθελοντικών δραστηριοτήτων «Το Χόκεϊ Κηφισιάς ενημερώνει, παίζει, δρα».


Επόμενος σταθμός: Freeday - Ποδηλάτες. Οι εθελοντικές δραστηριότητες «Το Χόκεϊ Κηφισιάς ενημερώνει, παίζει, δρα» του Αθλητικού Ομίλου Χόκεϊ Επί Χόρτου Κηφισιάς συνεχίζονται. Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης «Παιχνίδι Paintball», οι κάτοικοι καλούνται να κάνουν ορθοπεταλιές.  

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε την Τρίτη 23/10/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του  Δημάρχου κ. Χιωτάκη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά  μέλη και τον κ. Δήμαρχο, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.10πμ με την λήψη αποφάσεων επί «3» εκτάκτων και  «11» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 46439 ημερομηνίας 17/10/2012.

Έκτακτα θέματα:

- Έγκριση δαπάνης 70 ευρώ για επιμόρφωση της υπαλλήλου Κανελλοπούλου Μαρίας. Εγκρίνεται ομόφωνα.

- Διαβίβαση πρακτικών Επιτροπής για πρόχειρο διαγωνισμό ποσού 73.000 ευρώ για την συντήρηση αυτοκινήτων του Δήμου. Η Επιτροπή εισηγείται την κατακύρωση στην εταιρία Καούσης Α.Ε. με έκπτωση 10%. Εγκρίνεται ομόφωνα.

- Έγκριση απόδοσης δαπάνης ΦΠΑ 70.000 ευρώ. Εγκρίνεται ομόφωνα.

Μετά την επικύρωση των πρακτικών, πάρθηκαν στη συνέχεια «εγκριτικές» αποφάσεις!.....και για  τα «11» τακτικά θέματα! Η συνεδρίαση έκλεισε στις 09.50πμ! 

Χωρίς Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών η Κηφισιά!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Πίσω βρίσκεται ο Δήμος Κηφισιάς  σε σχέση με τους υπόλοιπους Δήμους των Βορείων Προαστίων αναφορικά με τη συγκρότηση του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (Σ.Ε.Μ.).


Όπως μας πληροφόρησε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Νίνα Βλάχου, στην αρχή του χρόνου οι διαδικασίες συγκρότησης του Συμβουλίου βρίσκονταν σε καλό δρόμο, ωστόσο προέκυψαν  διάφορα «εμπόδια» που ανέστειλαν τη συγκρότησή του.

«Η τέως διευθύντρια του Τμήματος Αλλοδαπών δεν μας έχει παραχωρήσει τα πρωτόκολλα των αλλοδαπών, με τη δικαιολογία ότι πρόκειται  για προσωπικά δεδομένα» υπογράμμισε η κ. Ν. Βλάχου.  

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τι έγινε στην Ισλανδία;.....και μία λεπτομέρεια​!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Λίγο έως πολύ αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τι έκαναν οι Ισλανδοί και πως διασώθηκαν. Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι χθες έγινε ένα ακόμα δημοψήφισμα στην Ισλανδία; Πολλοί λίγοι. Κανένα ελληνικό καθεστωτικό ΜΜΕ δεν πληροφόρησε τον ελληνικό λαό για το θέμα αυτό. Ποιος ο λόγος;


Απλά γιατί κάτι τέτοιο θα αφύπνιζε τον ελληνικό λαό και θα του έμπαιναν παρόμοιες σκέψεις. Οι Ισλανδοί, όπως είναι ήδη γνωστόν, μετά τα δύο συνεχόμενα δημοψηφίσματα στο πρόσφατο παρελθόν,…. δεν δέχτηκαν να μπουν στο ΔΝΤ για να σώσουν τις τράπεζες.

Αντίθετα, φυλάκισαν τους υπεύθυνους τραπεζίτες και καταδίκασαν τον πρώην πρωθυπουργό τους και φυσικά διασώθηκαν χωρίς να περιέλθουν στην εξαθλίωση που θα περιέλθουμε εμείς σε λίγο καιρό. 

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της τακτικής Συνεδρίασης του Κ. Σ. Κηφισιάς.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς συνήλθε την Πέμπτη 15/10/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Σταύρου Παπαδάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία ξεκίνησε η συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου με την λήψη αποφάσεων επί «4» εκτάκτων και «22» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην παρακάτω πρόσκληση με Α.Π. 14 ημερομηνίας 10/10/2012.

Για τα έκτακτα θέματα που παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο....πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

- Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», επί της οδού Ελαιών  αριθμ. 39 στην Κηφισιά, στο όνομα «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ». Εγκρίθηκε.

- Εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος-κυλικείου έμπροσθεν Δ.Ο.Υ επί της οδού Αχαρνών 43 στην Κηφισιά με την διαδικασία της δημοπρασίας (σύμφωνα με το άρθρ. 192, παρ.1 του Ν. 3463/06 «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας»). Εγκρίθηκε.

- Έλεγχος του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος BELLE HELEN A.E  επί της οδού Παλαιολόγου 1 στην πλατεία Πολιτείας απ’ την Πολεοδομία για αυθαιρεσίες κτηρίου (εσωτερικά-εξωτερικά). Εγκρίθηκε.

- Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος των επαγγελματιών οδηγών αυτοκινήτων  ΔΧ (Ταξί), για τη δημιουργία θέσεων προσωρινής στάθμευσης  με διαγράμμιση και σήμανση, έμπροσθεν του εστιατορίου  «ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ» στη Ν. Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

Για τα κάτωθι «18» από τα «22» τακτικά  θέματα,  που παρουσιάστηκαν στο Σώμα από τον κ. Παπαδάκη πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις!..... χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες. 

Soul με τον Δημήτρη Καλατζή!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 στις 21.00 στο Παλλάς η Soul Station Band του Δημήτρη Καλαντζή και η Ορχήστρα Πατρών σε μια παράσταση που συνδυάζει το διεθνές κλασσικό ρεπερτόριο της τζαζ με τα στοιχεία της ελληνικής μουσικής που έμμεσα ή άμεσα συνδέονται με αυτήν.


Μια παράσταση - φόρος τιμής σε όλους όσους παθιάστηκαν με την τζαζ στην Ελλάδα, με ειδική αφιέρωση στον μεγάλο πιανίστα Μανόλη Μικέλη.

Μια τζαζ μπάντα έξι μουσικών, μια ορχήστρα δεκατριών εγχόρδων υπό την διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη, πέντε ερμηνευτές σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι  από την Μεσόγειο και την Ελλάδα στην Αμερική,  με τις ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Καλαντζή.

Η  μοναδική Αλέκα Καννελίδου και ο αιωνίως έφηβος Λουκιανός Κηλαηδόνης, αποδίδουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα τραγούδια. Μαζί τους οι Μαρίνα Σάτι, Πηνελόπη Τζανετάκη και  Βιργινία Φραγκούλατζη.

Τιμές εισιτηρίων : 20 €, 25 €, 35 €, 45 €
Φοιτητικά: 20 € (μόνο από το ταμείο)
Ανέργων: 15 € (μόνο από το ταμείο).

Τουρκάλα ιστορικός τολμά να πει την αλήθεια για την καταστροφή της Σμύρνης!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με άρθρο της στην τουρκική εφημερίδα «Ραντικάλ», η Τουρκάλα ιστορικός Αϊσέ Χουρ βάζει τέλος στην αισχρή επιχειρηματολογία των Τούρκων για το ολοκαύτωμα της Σμύρνης. Σύμφωνα με την Χουρ οι Τούρκοι έκαψαν την πόλη και ο Κεμάλ γνώριζε ή συνεργάστηκε για τον εμπρησμό.


Η τουρκάλα ιστορικός επισημαίνει πως αντίθετα με τους τουρκικούς ισχυρισμούς που υποστηρίζουν ότι τη φωτιά στη Σμύρνη έβαλαν Αρμένιοι, υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ο ηγέτης των νεότουρκων, Κεμάλ Ατατούρκ γνώριζε για τον εμπρησμό που κατάστρεψε σχεδόν πλήρως την πόλη και επιτάχυνε τον ξεριζωμό των Ελλήνων. 

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μονοδρομήσεις στη Κηφισιά! Συνέχεια.....

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Σχετικά με  την πρόσφατη επιστολή ημερομηνίας 11/10/2012  του συνδημότη μας  κ. Ευάγγελου Μπούκορου, Ορθοπαιδικού Χειρουργού, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 11/10/2012 στην Kifisia Press....


ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ Αντιδήμαρχε κ. Παπαδόπουλε ΓΙΑΤΙ δεν εισηγηθήκατε να εισαχθεί ως «τακτικό» θέμα στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο λήψη απόφασης όπως τακτοποιηθεί  η εν λόγω κυκλοφοριακή ρύθμιση το συντομότερο δυνατόν για να καθησυχάσει η «αυξανόμενη» κοινωνική αναστάτωση στην πόλη μας;;    

Θρίαμβος της Ελένης Καραϊνδρου!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Άντε να μαθαίνουμε και κάτι ευχάριστο για τους Έλληνες! Λοιπόν οι συναυλίες που έδωσε η Ελένη Καραϊνδρου σε Ισραήλ και Τουρκία, όχι μόνο ήταν sold out, αλλά η αγαπητή καλλιτέχνης αποθεώθηκε από το κοινό.

  
Στο Ισραήλ στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Χάιφα, όπου και βραβεύτηκε για την προσφορά της στη μουσική, και στην Κωνσταντινούπολη στο Auditorium Lutfi Kirdar στο πλαίσιο του 22ου Φεστιβάλ Akbank Jazz Festival, όπου εκτός των τριών ανκόρ, οι θαυμαστές της περίμεναν 2 ώρες στην ουρά για να τους υπογράψει τους δίσκους της! 

Στην Κωνσταντινούπολη, η Ελένη που επέστρεψε ύστερα από 6 χρόνια, ταξίδεψε μαζί με 4 Έλληνες σολίστ, τον Βαγγέλη Χριστόπουλο  τον Ντίνο Χατζή-ιορδανό, τον Άρη Δημητριάδη και τη γεννημένη στην Πόλη πιανίστα, Ναταλία Μιχαηλίδου.
Ο τύπος και η τηλεόραση και στις δυο χώρες ιδιαίτερα δε στην Τουρκία, έκαναν εκτενή και τιμητικά αφιερώματα στην Ελληνίδα συνθέτρια και στη συνεργασία της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο.
Αυτά είναι καλά νέα!

Οι επιθετικές διαθέσεις του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Πεντελικόν»!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε η 4η μέσα στην εβδομάδα κινητοποίηση των εργαζομένων του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» μαζί με το Συνδικάτο Επισιτισμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων και μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κηφισιάς.


Με την είσοδο των εργαζόμενων στο ξενοδοχείο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Χ. Βάρδης έδειξε αμέσως τις επιθετικές του διαθέσεις, απολύτως απρόκλητα, απέναντι σε γυναίκα εργαζόμενη αρχικά, κατά του Γραμματέα του Συνδικάτου Νίκου Τάκα αμέσως μετά, και κατά άλλου εργαζόμενου στη συνέχεια. Δείτε το σχετικό βίντεο…πατώντας εδώ....  

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ο συνδημότης μας Χαράλαμπος Μαυρομμάτης....επιτέλους δικαιώνεται!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τα διαχρονικά λάθη που φαίνεται να έκανε η Δημοτική Αρχή στο θέμα της αδειοδότησης για χρήση γραφείων του ακινήτου Μαυρομμάτη, στην οδό Γεωργαντά 24.....έφτασε μάλλον η ώρα να τα πληρώσει αναδρομικά!


Στις 11 Οκτωβρίου 2012 το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών απέρριψε ομόφωνα τις προσφυγές του Δήμου Κηφισιάς εναντίον των αποφάσεων των Επιτροπών της Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίες δικαίωναν τον Χαράλαμπο Μαυρομμάτη και του έδιναν το δικαίωμα της άδειας συνεχιζόμενης χρήσης γραφείων και ιατρείων στο ακίνητό του, ύστερα από παρέμβαση του ιδίου του κ. Μαυρομμάτη στο Διοικητικό Εφετείο.

Έτσι ο Δήμος Κηφισιάς πρέπει να δώσει επιτέλους την πολυαναμενόμενη άδεια στον συνδημότη μας από την Κύπρο κ. Μαυρομμάτη.    

Καλή σας διασκέδαση!

Παρουσίαση του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ





Συνεχίζεται....

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....ρεπορτάζ της τακτικής συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 15/10/2012 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε πλήρης απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί (1) προ ημερησίας και «3» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.45493 ημερομηνίας 12/10/2012.

Προ ημερησίας παρουσιάστηκε από τον κ. Πρόεδρο το ακόλουθο θέμα (1) Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ «ΒΑΡΔΑΞΗ» επί της οδού Γυμναστηρίου 8, Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας σε εκτός σχεδίου περιοχή του ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Π.Π.Σ.). Εγκρίθηκε.

Για τα τακτικά θέματα σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.... 

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ξεχνώ τον Γιάννο Κρανιδιώτη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

13 χρόνια και ένας μήνας συμπληρώθηκαν, 14 Σεπτεμβρίου, από τον αδόκητο, πρόωρο και άδικο θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη «του παιδιού από την Κύπρο», όπως τον φώναζαν στα πολιτικο-δημοσιογραφικά στέκια της Αθήνας. Υπήρξε ένας από τους λίγους πολιτικούς που μας έκαναν να πιστέψουμε ότι υπάρχει και καλή, επόμενη μέρα! Ανάλωσε την ζωή του στην υπηρεσία των συμφερόντων της Ελλάδος και της Κύπρου. Υπήρξε ο σκαπανέας και αρχιτέκτονας για την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας  στην Ευρωπαϊκή ένωση.


Ο μέγας ευπατρίδης Γιάννος Κρανιδιώτης μαζί με το υιό του, τραυματίσθηκαν θανάσιμα εντός του αεροσκάφους που επέβαιναν (το περιβόητο Φάλκον) μετά από....«αναταράξεις»!

Τώρα τι είδους «αναταράξεις» ήταν αυτές που εξόντωσαν 7 ανθρώπους, διαβάστε το παρακάτω «άρθρο» που γράφτηκε από ΕΙΔΙΚΟΥΣ σε συνδυασμό με.....

- ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ άγνωστη σε πολλούς: «Κατά τραγική σύμπτωση, ο Γιώργος Παπανδρέου επρόκειτο να μεταβεί και ο ίδιος στο Βουκουρέστι, αλλά δεν πήγε την τελευταία στιγμή, διότι θα αναχωρούσε για τις ΗΠΑ, προκειμένου να παραστεί στην ενθρόνιση του νέου αρχιεπισκόπου Δημητρίου»!!

- ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που πέρασαν στα «ψιλά»: (1) Το Μαύρο Κουτί πήγε για ανάλυση στην Γερμανία, όπου «σβήστηκαν κατά λάθος» στοιχεία και (2) ΠΟΙΟΣ ήταν ο αρμόδιος υπουργός που διενήργησε και την έρευνα; Και μάλιστα ήθελε αποτέλεσμα άρον - άρον;

και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα..... 

Υπάλληλος της Βουλής….ετών 87!

Για την αντιγραφή ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Το 9μελές Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής και τα  ισόβια .......μέλη του!!


Δικαιώματα όμοια με αυτά των μελών της Ιεράς Συνόδου και υποχρέωση παρουσίας μία φορά τον μήνα, έχει το 9μελές Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής, μέλος του οποίου είναι 87 ετών.

Σύμφωνα με  δημοσίευμα  του Έθνους, τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, όλοι τους εγνωσμένης αξίας καθηγητές σε ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα, εκτός από τις θέσεις τους σε αυτά ή τη σύνταξή τους από την ακαδημαϊκή τους θητεία, διατηρούν ισοβίως και τη θέση τους στο Κοινοβούλιο, με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου μερικής απασχόλησης (δεν υποχρεούνται να έχουν συγκεκριμένο ωράριο).  

Οι φρυγανιές Elite παρασκευάζονται στην ΠΓΔΜ!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Είναι απίστευτο να πηγαίνει Ελληνική Επιχείρηση και να δίνει δουλεία στους Σκοπιανούς, αφήνοντας αντίστοιχα Έλληνες στην ΑΝΕΡΓΕΙΑ!!

Από σήμερα ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite. Όχι μόνο επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να αναθέσουν  την παραγωγή των φρυγανιών Elite στην εταιρεία ZITOLUKS A.E. στην ΠΓΔΜ, αλλά και επειδή - ακριβώς - πήγαν ΕΚΕΙ !!


Στους Σκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις φρυγανιές σας κύριοι ELBISCO ΑΒΕΕ! Εισηγούμεθα μάλιστα η επόμενη ποικιλία της Elite να ονομάζεται «Μέγας Αλέξανδρος ο Σλάβος»!

Εις το εξής, κάθε επιχειρησιακή δραστηριότητα που αποβαίνει σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά και που έρχεται σε αντίθεση με τα εξωτερικά μας συμφέροντα θα πρέπει άμεσα να στιγματίζεται  και να σαμποτάρεται από ΟΛΟΥΣ μας.

Διαδώστε το παντού....