Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικες Αγορές!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Christmas Market από την «Only for You»! Η «Only for You», εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και 10 χρόνια στον χώρο των event και της διακόσμησης, στις 8 Δεκεμβρίου 2011 και για μια μόνο ημέρα διοργάνωσε ένα μεγάλο και πρωτότυπο event για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα.

Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Άντζυ Γεωργακοπούλου, Μαρία Μπακαγιάννη.

To «Ultimate Christmas Market», μια αγορά εμπνευσμένη από τα ευρωπαϊκά πρότυπα, προσέλκυσε μικρούς και μεγάλους - πάνω από 800 άτομα - για να απολαύσουν μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να κάνουν έξυπνες αγορές με πράγματα εισαγωγής και όχι μόνο.

Το Ecali Club, ένας κλασσικός χώρος, είχε μεταμορφωθεί με μικρά περίπτερα και μη αναμενόμενη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε ένα χώρο έκπληξη για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.

Θώη Τσιαρτσιώνη - Βαφειά, Στεφανία Βαφειά.
 
Την ιδέα αυτή στήριξαν πολλές επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό των διοργανωτών, Άντζυ Γεωργακοπούλου και Μαρία Μπακαγιάννη καθώς και της PR manager Σαμάνθα Αποστολοπούλου, προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους, καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκαν στον σύλλογο «Φλόγα».

Ένθερμοι υποστηρικτές του Christmas market ήταν: Stylebox, Shisheido, Starbucks, Chef at home, Robert Koene, Kayak, Veet, little C, Music Essentials, Nota, Nori sushi, Nena Art, Parties2beremembered, Salt Water, Take it personal Calligraphy.

Με την ιδιαίτερη ανταπόκριση που σημείωσε η εκδήλωση, η «Only for You» υπόσχεται ότι θα καθιερώσει ένα seasonal market!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Νοσταλγίες!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Το πρωί βρέθηκα για δουλειά στην γειτονιά της Κηφισιάς που μεγάλωσα. Δεν ξέρω γιατί αλλά άφησα το αυτοκίνητο και είπα «θα περπατήσω από το παλιό μας σπίτι μέχρι το γυμνάσιο» .Ας δω τι έχει μείνει!

Ξεκίνησα λοιπόν αναπολώντας το ρέμα της σημερινής οδού Αριστείδου. Πάνε τα αηδόνια, πάνε τα δέντρα. Ευτυχώς έμεινε η βίλλα του Στρέϊτ και το ιδιωτικό εκκλησάκι του, μαζί βέβαια με την πολυκατοικία που κτίστηκε στον κήπο της βίλας.

Το σπίτι του Π. Μελά στην Κηφισιά το 1900.

Ανεβαίνω την Εμμανουήλ Μπενάκη, το σπίτι του Μελά, το σπίτι της Πηνελόπης Δέλτα στην θέση τους. Το σπίτι του Λεκάκου και αυτό εκεί, όμως κλειστό και μάλλον εγκαταλελειμμένο.

Το σπίτι της Πηνελόπης Δέλτα στην Κηφισιά.

Διαπιστώνω με ευχαρίστηση ότι η οδός Στεφάνου Δέλτα διατηρείται στην εικόνα του 1965 -70 με μικρές διαφορές. Συνεχίζω την οδό Κανάρη. Πάει το super market του Πλάτωνα, το σπίτι του Σινανιώτη υπάρχει αλλά και εδώ ο κήπος κτίστηκε, πάει ο φούρνος του Θέμη, πάει το σπίτι του Λεμπέση, του καλού μας δάσκαλου, πάει το μπακάλικο του Χατζηαναστασίου, πάει το μπακάλικο του Θοδωρή Γεωργαντά. Από εκεί και πάνω διατηρούνται σπίτια της μαθητικής μου μνήμης.

Πλατεία της Κηφισιάς το 1920.

Παρηγοριά είναι η παραμονή της «αμπολής» στο πλάι του δρόμου. Δεν τρέχουν σήμερα νερά, αλλά που ξέρεις.....

Φτάνω στην Λεβίδου και πάω στο γυμνάσιο. Τι ωραίο μου φάνταζε το 1965 όταν πήγαμε εκεί από το Μοναστηράκι της Κηφισιάς στην Λεωφόρο. Ωραίο κτίριο φρεσκοβαμμένο και είχε και ωραία αυλή. Δεν μπήκα μέσα γιατί οι πόρτες ήταν κλειστές.

Θυμήθηκα την παρέα που φεύγαμε μπουλούκι για τα σπίτια μας. Τον Βαγγέλη Πανόπουλο, τον Βασίλη τον Πέππα, τον Στέλιο Τσακίρη, την Σοφία, την Αθηνά, την Κατερίνα.....

Να είναι καλά όλοι τους με τις οικογένειες τους! Ωραία βόλτα μετά από 40 χρόνια!

Καλά Χριστούγεννα.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της Τακτικής Συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 12/12/2011 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη & Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «5» από τα «9» τακτικά μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι «4» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 54889 ημερομηνίας 08/12/2011.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.... 

1. «Αίτημα κατοίκων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εθν. Αντίστασης της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ερυθραίας».

Απορρίπτεται, ωστόσο οι περισσότεροι σύμβουλοι είναι υπέρ της εισήγησης να σταλεί το θέμα στον μελετητή για να δοθούν επίσημες προτάσεις, και στο γραφείο μελετών της Tεχνικής Yπηρεσίας του δήμου για την διαμόρφωση των πεζοδρομίων!

2. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 73 και Βάρναλη στο Ο.Τ. 14 της ΧΑΜΑΤΟ ΛΑΪΛΑ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ». Εγκρίνεται.

3. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αρ. 167, Ν. Ερυθραία στο Ο.Τ. 9 της εταιρείας ΓΙΩΤΗ ΑΘ. & ΣΙΑ Ε.Ε.». Εγκρίνεται.

4. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ επί της οδού ΑΝΑΚΡΕΟΝΤΟΣ 14-16 & ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 37-39 στο Ο.Τ. 16 της ΖΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ». Εγκρίνεται.

Παρουσίαση κοσμημάτων!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας συλλογής Christmas Collection by Anna Maria Beleniotis.

Δημήτρης Αράπης, Άννα-Μαρία Μπελενιώτη.

Το ραντεβού δόθηκε στο Jewels Show Room στην Κηφισιά όπου για 10η χρονιά πιστές πελάτισσες, φίλες αλλά και προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, των media και τον επιχειρηματικό κόσμο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη νέα συλλογή κοσμημάτων που προτείνει.

Αλεξία Αναγνωστοούλου, Φλωρίτα Σιγάλα.

Η Άννα Μαρία Μπελενιώτη σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά κοσμήματα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την προσωπική προσέγγιση και εξυπηρέτηση που συνάδει άψογα με τη μοναδικότητα της κάθε πελάτισσας.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, οι Μητροπολιτικές Ιστορίες / Metropolis και η Red Design Consultants διοργανώνουν από κοινού διήμερα γιορτής για τα παιδιά, που προσφέρονται και λειτουργούν και ως χώρος συνάντησης και διαλόγου για τους μεγάλους.


Έτσι τα Σαββατοκύριακα 17-18 Δεκεμβρίου 2011,  7 - 8  και 14 -15 Ιανουαρίου 2012  το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης αλλάζει, συμμετέχει στις φετινές γιορτές και μαζί με τους συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων, τους παλιούς και νέους φίλους του και  πολύτιμους  συνεργάτες,  ανοίγει τις πόρτες του από το μεσημεράκι σε μικρούς και μεγάλους, σε όλη την ελληνική οικογένεια για να απολαύσει δημιουργικές, όμορφες ώρες ψυχαγωγίας με ένα ενιαίο εισιτήριο!

Τα προγράμματα και οι δράσεις ξεκινούν στις 11.00 το πρωί και ολοκληρώνονται αργά το απόγευμα. Στη διάρκειά τους, οι μικροί μας φίλοι, μαζί με τα μέλη των οικογενειών τους, έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν παραμύθια, να παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές και να συμμετάσχουν σε παιχνίδια και δράσεις  δημιουργικής απασχόλησης.

Nα μάθουν Κουβανέζικους χορούς, κηπουρική για το σαλόνι, και μυστικά του υπολογιστή, πώς φτιάχνουν μια ταινία και να την απογειώνουν με μουσική, και μετά από ένα απολαυστικό μασάζ χεριών να επιδείξουν το ταλέντο τους στο καραόκε!

Την ίδια στιγμή, οι γονείς τους θα μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν έξυπνα και φτηνά δώρα όπως μικρά έργα τέχνης από φοιτητές και τελειόφοιτους της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, ρούχα αλλά και κοσμήματα από νέους Έλληνες σχεδιαστές, σε ένα ειδικά οργανωμένο Μπαζάρ .

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν συζητήσεις και να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις όπου νέοι επιχειρηματίες και νέοι δημιουργοί αφηγούνται τη δική τους μικρή προσωπική ιστορία.

Και όλα αυτά με ένα ενιαίο εισιτήριο 10 ευρώ για κάθε άτομο, που μπορεί να συνοδεύει και ένα παιδί δωρεάν! Εισιτήριο για δύο ημέρες 16 ευρώ.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....της Τακτικής Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Εκάλης συνήλθε την Παρασκευή 16/12/2011 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δ. Γονέου στην αίθουσα του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος στην Εκάλη.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι «2» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση ημερομηνίας 12/12/2011.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα....

Η κ. Σ. Μέντζου ζήτησε τον λόγο και ανέφερε ότι επικρατεί μεγάλη αγωνία ανάμεσα στους Δημότες της Εκάλης σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικό Συμβούλιο για την αύξηση των Δημοτικών τελών! Διερωτήθηκε επίσης πως είναι δυνατόν να παρθεί μια τέτοια σημαντική απόφαση εν αγνοία του Τοπικού Συμβουλίου της Εκάλης;

Ο Πρόεδρος κ. Γονέος εισηγήθηκε να ετοιμαστεί άμεσα επιστολή διαμαρτυρίας του Τοπικού Συμβουλίου προς το Δημοτικό Συμβούλιο που θα συνέλθει την Τετάρτη 21/12/2011 με την οποία να ζητά....να τίθενται πρώτα προς έγκριση στο Τοπικό Συμβούλιο και μετά στον Κορμό τέτοιου είδους θέματα! Η εν λόγω επιστολή, η οποία να έχει την υπογραφή όλων των μελών του Τοπικού Συμβουλίου, να ζητά επίσης την άμεση κατάργηση αυτής της απόφασης!

Επίσης ο κ. Γονέος αναφέρθηκε στην μη «έγκριση χρήσης αφίσας» στην Κοινότητα Εκάλης από τον Αντιδήμαρχο κ Μαρκεσίνη και τους εκπροσώπους της Εκάλης, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου! Ομόφωνα εγκρίθηκε όπως το Τοπικό Συμβούλιο κοινοποιήσει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο την πλήρη αντίθεσή του για την «έγκριση κατά πλειψηφία χρήσης αφίσας»....η οποία είναι πλήρως αντίθετη με την γνώμη των Δημοτών της Εκάλης!

1ον Θέμα.  Εισήγηση αναθεώρησης χρήσεων γης και όρων δόμησης στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης. (Κατοχύρωση αποκλειστικής κατοικίας).

Υπάρχουν παράθυρα χρήσεως σε ορισμένα Ο.Τ. όπως π.χ. γυμναστήρια, μπακάλικα και παιδικούς σταθμούς που δεν διευκρινίζονται πλήρως! Εγκρίθηκε η εισήγηση αναθεώρησης για την αποκλειστική χρήση κατοικίας μόνο!

2ον Θέμα.  Εισήγηση για την απομάκρυνση μειωτήρων ταχύτητας από τους δρόμους της Δημοτικής Ενότητα Εκάλης σύμφωνα με τα υπ. αρ.24496/21342/4-10-11 και 30810/17559/2-8-11 έγγραφα της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια χαρακτηρίζει τους μειωτήρες ταχύτητας ( σαμαράκια ) παράνομα, μετά από έντονες διαμαρτυρίες ορισμένων Δημοτών!.....και κοινοποιεί γραπτώς σε ποίους δρόμους κάθε Δήμου θα πρέπει να αφαιρεθούν!

Ο Πρόεδρος κ Γονέος αναφέρθηκε στην διερχόμενη κυκλοφορία στην οδό Ρόδων που είναι επιβαρημένη τις πρωινές ώρες!...αιχμής!....και εισηγήθηκε στο ρεύμα από Διόνυσο προς Νέα Ερυθραία να τοποθετηθεί απαγορευτικό!

Επίσης εισηγήθηκε όπως τα «σαμαράκια» που εξυπηρετούν σχολεία, εκκλησίες και παιδικές χαρές να διατηρηθούν! Όλα τα άλλα να αφαιρεθούν. Και οι δύο εισηγήσεις εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Η έκτακτη εισήγηση του κ. Προέδρου για την τοποθέτηση «σχολικών σημάτων» στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης εγκρίθηκε ομόφωνα!

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ζήστε «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από τις 18 Δεκεμβρίου 2011 έως τις 15 Ιανουαρίου 2012 , κάθε επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και στο Κέντρο ΓΑΙΑ γίνεται μία μαγική εμπειρία.

Οι Γιορτές στο Μουσείο ( www.giortesstomouseio.gr ), μία σειρά από εκδηλώσεις και θεάματα εορταστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους σε έναν τόπο μοναδικό γεμάτο χαρά και νέες εμπειρίες.

Μουσικές παραστάσεις, πρωτότυπες περιηγήσεις στους χώρους του Μουσείου, puppet theater, story telling με ηθοποιούς να ερμηνεύουν τους μύθους του Αισώπου και με τη συμμετοχή των παιδιών, παιδότοπος με δημιουργική απασχόληση, όπου οι γονείς θα μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους για όλες τις ώρες, εκπαιδευτικά εργαστήρια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά κ.ά.


Ακόμη, για πρώτη φορά οι Τέσσερις Εποχές του Vivaldi συνδυάζοντας εικόνα και ήχο παρουσιάζονται στο Αμφιθέατρο του Κέντρου ΓΑΙΑ με έναν μοναδικό, ανεπανάληπτο τρόπο, μετατρέποντας την παράσταση σε βιωματική εμπειρία.

Ο γνωστός Σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος επιμελείται το menu με υγιεινά και πεντανόστιμα γεύματα.

Γιορτές σημαίνει δώρα. Δώρα ξεχωριστά για κάθε ηλικία θα μπορούν να επιλέξουν οι επισκέπτες στο κατάστημα του Μουσείου.

Φυσικά από ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ρεβεγιόν της παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Σίγουρα μία πολύ ιδιαίτερη, ποιοτική και εναλλακτική πρόταση.

Η είσοδος είναι 10€ για παιδιά και νέους έως 18 ετών και 20€ για τους ενήλικες.  Για οικογένειες με 3 παιδιά υπάρχει πακέτο των 50€.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Τα εν ΔΗΜΩ.....εν ΟΙΚΩ!....της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την Τετάρτη  7 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 07.00μμ  συνήλθε σε συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, υπό την προεδρεία της κ. Κορογιαννάκη, για την λήψη των παρακάτω αποφάσεων.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο:

- Το κονδύλι του Προϋπολογισμού 2012 που θα διατεθεί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που ψηφίστηκε στην Βουλή στις 06/12/2011....είναι λιγότερο κατά 1,2 δις από πέρυσι! 

- Η κρίση έφερε συρρίκνωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

- Οι προϋπολογισμοί των Δήμων αναμένεται να εγγράψουν συρρίκνωση της τάξεως των 30% ! Σηκώνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της κρίσης!

- Αρκετοί Δήμοι δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τους μισθούς των υπαλλήλων τους και να εξυπηρετήσουν τις άμεσες υποχρεώσεις τους!

- Το Πρόγραμμα Βοηθείας στο Σπίτι θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από τους Δήμους! Ο Δήμος Κηφισιάς θα το προχωρήσει κανονικά!

Πάρθηκαν στην συνέχεια «εγκριτικές» αποφάσεις και για τα «3» έκτακτα θέματα: (1) Υποβολή από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας έγκρισης για αναμόρφωση πρασίνου, (2) Επιστροφή φόρων παρακρατηθέντων και (3) Μελέτη «Προγράμματος Πρασίνου».

Η συζήτηση, διάρκειας μιας ώρας περίπου, προ ημερησίας διατάξεως, αποφασίστηκε ομόφωνα από όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις να μην λάβει χώρα, για να δοθεί αρκετός χρόνος προς «άμεση» συζήτηση του άρθρου 14!......που αφορά την λήψη απόφασης επί αιτήματος 25 περίπου δημοτών  σχετικά με την αδυναμία πληρωμής του έκτακτου ειδικού τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. έδωσε τον λόγο στον κ. Μιχάλη Μανόλη εκπρόσωπο των Δημοτών Κηφισιάς για να παρουσιάσει στο Σώμα την πρόταση ψηφίσματος συμπαράστασης όλων των Δημοτών οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος! Συγκεκριμένα  να αναλάβει ο Δήμος την περισυλλογή των εν λόγω λογαριασμών της ΔΕΗ τους οποίους να κοινοποίηση μαζί με εξώδικο προς την ΔΕΗ!.....για να αποφευχθεί η διακοπή του ρεύματος!

Ο Δήμαρχος απήντησε ότι αποδέχεται  την εισήγηση τους! Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι όλων των Δημοτικών Παρατάξεων πήραν τον λόγο και υποστήριξαν το εν λόγω ψήφισμα!......ζητώντας μάλιστα επιτακτικά να σοβαρευτεί επιτέλους η Κεντρική Διοίκησης!!

Ακολούθησε η συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί (24) τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην  πρόσκληση με Α.Π. 29 ημερομηνίας 02/12/2011.

Όταν η Ανατολή συναντάει τη Δύση!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ήβη Χανδάνου, Ιρένε Μουρτζούχου, Τέντυ Γερουλάνου.

Ανατολή και Δύση ενώθηκαν σε μια βραδιά απόλαυσης. Οι καλεσμένοι στο ρέστωραν - μπαρ Nargile της Κηφισιάς, γεύτηκαν ανατολίτικες σπεσιαλιτέ, από τον καλύτερο σεφ της Βηρυτού κι απόλαυσαν τις πανέμορφες δημιουργίες πρωί και βράδυ του οίκου Missoni. 

Μαρία Καπετανάκη, Σαμίρ Σαμπάχ, Φούλη Ελευθεριάδου κι ο σεφ με τα μανεκέν.

Δεν έλειψε φυσικά η live αραβική μουσική και ο χορός της κοιλιάς!