Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Σημαντικές δράσεις του Δικτύου Αλληλεγγύης «Ανάσα» Κηφισιάς!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

H ομάδα τροφής του Δικτύου Αλληλεγγύης «Ανάσα» Κηφισιάς, προγραμμάτισε τις δράσεις της για το αμέσως επόμενο διάστημα ως εξής:


Συλλογή τροφίμων

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις πάγιες ανάγκες διατροφής συμπολιτών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, προγραμματίζουμε δράσεις συλλογής τροφίμων. 

Ο Απολογισμός 2010 - 2012 του Βασίλη Ξυπολυτά!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στον απολογισµό μου που ακολουθεί παρουσιάζονται οι βασικές καινοτομίες, αλλαγές και έργα που πραγματοποιήθηκαν, πέραν από  τις καθημερινές διαχειριστικές δράσεις και αποφάσεις.


Κομποστοποίηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ξεκίνησε στη Κηφισιά για πρώτη φορά στην Ελλάδα η διαλογή στην πηγή και εν συνεχεία η κομποστοποίηση των υπολειμμάτων τροφών. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να ανακυκλώνουμε το 95% των απορριμμάτων μας. Το πρόγραμμα κομποστοποίησης ξεκίνησε με βάση την επιστημονική καθοδήγηση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε γειτονιές, της Κάτω Κηφισιάς, Νέας Κηφισιάς, Στροφυλίου, Κοκκιναρά, Καστριού, Κεφαλαρίου και Εκάλης. Παράλληλα δε, επιδιώκουμε την επέκταση του προγράμματος αυτού στο σύνολο του Δήμου. Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.biowaste.gr. Για να δείτε τη σχετική παρουσίαση πατήστε εδώ.

Σύμπραξη της Πολιτικής Προστασίας Κηφισιάς με το εθελοντικό σώμα ΟΕΔΔ  

Αυτή είναι διαφήμιση!!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Πίσω από τα γερμανικά σύνορα με τη Δανία είναι ένα τεράστιο σούπερ μάρκετ......το Fleggaard.

Επειδή οι Δανοί ήθελαν να προσελκύσουν νέους πελάτες, γυρίστηκε μια διαφήμιση κυρίως για άνδρες που κόβει την ανάσα.

Στην διαφήμιση αυτή συμμετέχουν περισσότερες από 100 όμορφες αλεξιπτωτίστριες που πέφτουν από τον ουρανό και δημιουργούν την επιγραφή: Siemens πλυντήριο μόνο από 269 ευρώ!!

Ενεργοποιήστε τον ήχο και……πατήστε εδώ.... 

Ο πιανίστας Ανδρέας Μπουτσικάκης σε έργα Μ. Θεοδωράκη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με αφορμή τη δισκογραφική του συνεργασία με τον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη  στον δίσκο «Mikis Theodorakis piano revolution»......

ο μαέστρος και  πιανίστας  Ανδρέας  Μπουτσικάκη  θα  δώσει  μια  συναυλία  την  Κυριακή στις 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 20.00 στο «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό».




Ο Ανδρέας  Μπουτσικάκης, με πολυετή καλλιτεχνική δράση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα ερμηνεύσει με το πιάνο του έργα του Μίκη Θεοδωράκη, βάζοντας ωστόσο την προσωπική του πινελιά στην ερμηνεία/απόδοσή τους, με στόχο τα έργα του μεγάλου συνθέτη να προσεγγιστούν με μια άλλη οπτική.  

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Δίωξη για την υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, ζητούν οι οικονομικοί εισαγγελείς να απαγγελθεί σε βάρος του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και στελεχών της Αρχής με το πέρας της προκαταρκτικής έρευνας, που διενήργησαν για καταγγελλόμενη τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.


Οι εισαγγελείς ζητούν την άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελία Πρωτοδικών για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιπτώσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου (1608/50) σε βάρος του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ καθηγητή Ανδρέα Γεωργίου, του προϊσταμένου Διεύθυνσης Εθνικών Λογαριασμών Κωνσταντίνου Μορφέτα, και της Ασπασίας Ξενάκη, προϊσταμένης της Ειδικής Διεύθυνσης Στατιστικών Ερευνών.  

Αφιερωμένο στο ….Ελληνικό Δημόσιο!


Δεν συμβαίνει όμως μόνο στην Ελλάδα......

Απολαύστε το βίντεο  πατώντας εδώ....πατώντας εδώ...

Σεμινάριο Felt!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο Μουσείο Ηλία Λαλαούνη Κοσμήματος, μάθετε την  τέχνη Felt. Φίνο μαλλί, μετάξι, εναλλακτικά αλλά και πολύτιμα υλικά συνδυάζονται αρμονικά για τη δημιουργία πρωτότυπων αξεσουάρ με ιδιαίτερη υφή, άλλοτε μυστηριακή κι άλλοτε παιχνιδιάρικη.


Ζεστά και μαλακά, αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα προσδίδοντάς του γοητεία και μυστήριο…..

Κάθε Σάββατο από 2 Φεβρουαρίου -  16 Φεβρουαρίου  2013 .
Ώρα:  11.30-14.30 .
Εισηγήτρια: Μαρία Κουτμάνη.
Συμμετοχή για όλο τον κύκλο € 75.

ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ: Πλιάτσικο με τον χρυσό των Ελλήνων!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Άνοιξε το επάγγελμα του «σαράφη» (και του λαθρέμπορου) στη χώρα μας. Στην εποχή του Μνημονίου τα νόμιμα «ανταλλακτήρια χρυσού» τριπλασιάστηκαν, αν και ο πραγματικός αριθμός των παράνομων ενεχυροδανειστηρίων παραμένει άγνωστος.


Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών δείχνουν πως τα καταστήματα αγοράς χρυσού πολλαπλασιάζονται σαν τα μανιτάρια και από μόλις 81 που δήλωσαν εργασίες το 2010, έφθασαν τα 274 το 2012. Οι εταιρίες αυτές γνωρίζουν μάλιστα τέτοια άνθιση ώστε δημιουργούν και υποκαταστήματα σε διάφορα σημεία της χώρας.

Από τα στοιχεία του υπουργείου προκύπτει ότι τα 28 υποκαταστήματα που άνοιξαν το 2010 έγιναν 245 το 2012.   

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ο υπέροχος Λίνκολν - Ντάνιελ Ντέη Λιούς!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Άγγλο - Ιρλανδός ηθοποιός και κάτοχος δύο Όσκαρ Ντάνιελ Ντέη - Λιούς, για την πρεμιέρα στο Παλλάς, της θρυλικής ταινίας του Στίβεν Σπήλμπεργκ «Λίνκολν», τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια.

Η προβολή έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα θα δοθούν στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή» της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών.

Δίκαια ο Ντάνιελ Ντέη - Λιούις κατέκτησε τον τίτλο του πιο προικισμένου και ταλαντούχου ηθοποιού της γενιάς του από τους διεθνείς κριτικούς. Είπαν: «Όταν τον βλέπεις στην ταινία νομίζεις ότι πράγματι είναι ο Αβραάμ Λίνκολν».

Ο διάσημος ηθοποιός ήρθε καλεσμένος της Fox και της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών. Δίνοντας μια κορυφαία ερμηνεία ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις ως Λίνκολν, είναι υποψήφιος για Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου, πράγμα που είναι μάλλον σίγουρο, ενώ ήδη κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Α ανδρικού ρόλου σε δραματική ταινία.   

Le Monde: «Γιώργος Παπανδρέου, o παρίας που μετατράπηκε σε λέκτορα».

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με τον χαρακτηριστικό αυτόν τίτλο και άλλα κοσμητικά, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει την.....τιμητική του σε άρθρο της.....Le Monde....


«Το όνομα Παπανδρέου κατέστη το σύμβολο του νεποτισμού μιας πολιτικής ελίτ, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την κρίση. Η δυναστεία φαίνεται ότι τελείωσε μια για πάντα» γράφει χαρακτηριστικά η γαλλική εφημερίδα για τον πρώην πρωθυπουργό.  

Μαρινέλλα - Χατζής επιτέλους μαζί…

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από τις 26 Ιανουαρίου 2013 στο Παλλάς, η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, ξαναβρίσκονται για λίγες μόνον, μοναδικές παραστάσεις.


Μετά την τελευταία δισκογραφική τους Συνάντηση, τράβηξαν το δρόμο τους, ο καθ’ ένας χωριστά, και χάραξαν τη λαμπρή καλλιτεχνική τους πορεία. «Ρεσιτάλ», «Ταμ - Ταμ» και «Συνάντηση», τρεις κύκλοι τραγουδιών και τρεις σταθμοί στη δισκογραφία….  
 

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η ντροπή της Ευρώπης!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Χωρίς σχόλια και με μεγίστη συγκίνηση σας παραθέτουμε
το ποίημα με τίτλο «Η Ντροπή της Ευρώπης»  του Γερμανού Günter Wilhelm Grass, ποιητή, συγγραφέα και κάτοχο του βραβείου Νόμπελ λογοτεχνίας το1999.


Χρησιμοποιώντας τη φόρμα αρχαιοελληνικής ωδής, ο Νομπελίστας απευθύνεται στην Ευρώπη και την προειδοποιεί ότι κινδυνεύει με πνευματική πενία αν αποπέμψει από τις αγκάλες της τη χώρα που τη δημιούργησε.  

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε την Τρίτη 22/01/2013 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του  Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Ανδρεαδάκη, λόγω δικαιολογημένης απουσίας του Δημάρχου (έπρεπε να παραστεί σε δικαστήριο), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ανδρεαδάκης Δημήτριος, Βαλασοπούλου Αγγελική, Κορογιαννάκη Άννα, Σκορδίλης Γεώργιος, Τσιλιγκίρης Τηλέμαχος, Ψυχοπαίδας Λεωνίδας, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.10πμ με την λήψη αποφάσεων επί «1» εκτάκτου και «11» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 2374 ημερομηνίας 17/01/2013.

Έκτακτο θέμα

- Καταβολή εξόδων κηδείας αποβιώσαντος υπαλλήλου. Εγκρίθηκε ομόφωνα.

Τακτικά θέματα  

1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού  επιτροπής για την σύσταση επιτροπών έτους 2013, διενέργειας αξιολόγησης και παραλαβής διαγωνισμών προμηθειών (άρθρα 28 και 46 της υπ’ αρ. 11389/93 Απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών - ΦΕΚ Β’ 185/1993 - που αφορά στον «Ενιαίο Κανονισμό Προμηθειών Τοπικής  Αυτοδιοίκησης - ΕΚΠΟΤΑ»). 

Η καλωδιακή σύνδεση Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδας στρατηγικό επιχείρημα ανακήρυξης ΑΟΖ!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μέσω του καλωδίου σύνδεσης των τριών χωρών θα προωθούνται στην Ευρώπη τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας που θα παράγονται από την εξόρυξη και εκμετάλλευση του φυσικού αερίου του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας.


Αυτό σημαίνει πώς η ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ ή της μερικής ανακήρυξης με κοινοποίηση των στιγμάτων της υφαλοκρηπίδας που…..συμπίπτει σχεδόν 100% με την ΑΟΖ είναι θέμα χρόνου.

Κάποιες μάλιστα πηγές μιλούν ακόμη και για ημέρες, μη αποκλείοντας ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς να προχωρήσει σε ανακοινώσεις επί του θέματος εντός του Φεβρουαρίου 2013.  

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μήνυση κατά Βενιζέλου……για κατασκοπεία και παράβαση μυστικών του κράτους!

Την παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΗΝΥΣΗ:


Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ιατρού, κάτοικου  Χαλκίδος

ΚΑΤΑ:

1) Του Ευάγγελου Βενιζέλου για συναυτουργία και συνέργεια (ΠΚ 14, 26, 27, 45, 46 παρ.1) σε Παραβίαση Μυστικών του Κράτους (ΠΚ 146, 147) (βλ. παρακάτω παρ.2) και για Κατασκοπεία (ΠΚ 148, 149 παρ.α) και για Υπόθαλψη Εγκληματία (ΠΚ 231) και για Παρασιώπηση Εγκλημάτων βλ. παρακάτω παρ.3, 4).
2) Παντός υπευθύνου, εξ υπαιτιότητας των οποίων τα απόρρητα αυτά έγγραφα διέρρευσαν και περιήλθαν και παρέμειναν στην προσωπική κατοχή και εξουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και μετά την λήξη της θητείας του ως υπουργού άμυνας, ήτοι για Παραβίαση Μυστικών της Πολιτείας (ΠΚ 14, 26, 27, 146, 147) και συναυτουργία και συνέργεια σε Κατασκοπεία (ΠΚ 148) (βλ. παραπάνω παρ.1).
3) Των υπευθύνων των αμυντικών περιοδικών που - κατά τον Ευ. Βενιζέλο - κατέχουν «αμυντικές πληροφορίες, προφανώς απόρρητες, για εγκλήματα που θα ενδεχόμενα να προκύψουν από την ανακριτική διαδικασία.
4) Των «άλλων υπουργών» που κατά τον Ευ. Βενιζέλο, κατέχουν «απόρρητα αμυντικά και άλλα μυστικά της χώρας».  


Το νόμιμο είναι και δίκαιο;

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

- Πριν από λίγα χρόνια ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε συνδέσει το «νόμιμο» με το «ηθικό». Τότε όλοι είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το νόμιμο δεν είναι υποχρεωτικά και ηθικό. Σήμερα τίθεται το ερώτημα αν το νόμιμο είναι και δίκαιο.

- Για παράδειγμα: Είναι όντως νόμιμο ο ιδιοκτήτης μια επιχείρησης να φορολογείται με 20%, η γραμματέας του με 32% και οι υπάλληλοι του με στελεχική θέση να φορολογούνται με 42%. Είναι όμως δίκαιο;


- Είναι όντως νόμιμο οι εφοπλιστές να έχουν πλείστες όσες φοροαπαλλαγές (με  αποτέλεσμα τα έσοδα από τη συνολική φορολόγηση όλων των εφοπλιστών να είναι μικρότερη από τα έσοδα που έχει το κράτος από τις ανανεώσεις των αδειών παραμονής των αλλοδαπών). Είναι όμως δίκαιο;  

Ο Βασιλιάς Πέτρος Β’ επιστρέφει στην πατρίδα του!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

O Πρίγκιπας Αλέξανδρος και η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, οι Πρίγκιπες Πέτρος, Φίλιππος και Αλέξανδρος  και η κόρη της Αικατερίνης, Alison, παραβρέθηκαν στην τελετή επιστροφής των οστών του πατέρα, παππού και πεθερού, Βασιλιά Πέτρου Β’ της Γιουγκοσλαβίας, στο Αεροδρόμιο του Βελιγραδίου  Nikola Tesla, έπειτα από 72 χρόνια απουσίας από τη χώρα του.


Ο πρωθυπουργός της Σερβίας,   Ivica Dacic, ο επίτιμος καθηγητής  Oliver Antic, ο σύμβουλος του Προέδρου της Σερβίας και μέλος της  Επιτροπής παρόμοιων μεταφορών Tomislav Nikolic καθώς και ο στρατός της Σερβίας ήταν παρόντες στην μεγαλοπρεπή αυτή τελετή.

Ο Παναγιώτατος Πατριάρχης Ειρηναίος της Σερβίας έψαλλε τον επικήδειο στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στο Βασιλικό παρεκκλήσι στην Dedinje.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Όταν η λέξη «θράσος» χάνει το νόημά της…..

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Τεράστιο σκάνδαλο πολιτικής, ηθικής αλλά και ουσιαστικής τάξης, με άγνωστες προεκτάσεις και συνέπειες για την εθνική ασφάλεια, αποτελούν οι αποκαλύψεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου στη Βουλή.


Η φιλαυτία του τον κάνει να προβαίνει σε τραγικές γκάφες, όπως η αφελέστατη και αυθόρμητη αποκάλυψη από το βήμα της Βουλής: «Μήπως δεν έχω ψηφιακή φωτοτυπία των αμυντικών σχεδίων της χώρας από τη θητεία μου στο υπ. Άμυνας; Βεβαίως και έχω». 

Μπροστά στη κυνική ομολογία του ότι κατέχει στο σπίτι του έγγραφα,  που αφορούν την άμυνα της χώρας, το θράσος έχει χάσει πλέον το νόημά του.  

Το πιο γρήγορο τρένο στον κόσμο.....στην Κίνα!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Το γρηγορότερο τρένο στον κόσμο τρέχει με πάνω από 482 χιλιόμετρα την ώρα και βρίσκεται, πού αλλού, στην Κίνα! Το τρένο που έχει χαρακτηριστεί ταχύτερο και από σφαίρα, συνδέει το Πεκίνο με την επαρχία Guangzhou σε περίπου οκτώ ώρες.


Η Κίνα εγκαινιάζοντας τη γραμμή Πεκίνο - Guangzhou ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τρόπο που πρόκειται να ταξιδεύουμε στο μέλλον. Το υπερσύγχρονο γρήγορο τρένο είναι μια ματιά από το μέλλον των σιδηροδρόμων, τουλάχιστον στην Κίνα, αφού η γραμμή αυτή εκτείνεται σε 2298 χιλιόμετρα.  

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....ρεπορτάζ της Τακτικής Συνεδρίασης του Τ. Σ. Εκάλης.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Εκάλης συνήλθε την Τετάρτη 18/01/2013 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δ. Γονέου στην αίθουσα του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος στην Εκάλη.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «1» εκτάκτου προ ημερησίας και «4» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται παρακάτω.

Ο κ. Γονέος αναφέρθηκε στο έκτακτο θέμα σχετικά με την.....

- Εισήγηση για να ερευνηθεί άμεσα το θέμα της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τον Νάρκισσο.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση.  

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

EE και ΗΠΑ θέλουν να δημιουργήσουν οικονομική Ένωση!

Για την αντιγραφή ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

ΕΕ και ΗΠΑ διεξάγουν μυστικές συνομιλίες για το σχηματισμό κοινής εμπορικής-οικονομικής ένωσης. Σύμφωνα με στοιχεία των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες ετοιμάζουν μια πρωτοφανή συμφωνία για τη δημιουργία μιας ενιαίας διατλαντικής αγοράς.


Τα παραπάνω αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι αυτές οι πληροφορίες έχουν προέλθει από τις μυστικές ρωσικές υπηρεσίες, οι οποίες μάλιστα φέρεται να έχουν στην κατοχή τους (μετά από υποκλοπή) σχετικά έγγραφα, που Ε.Ε. και ΗΠΑ αρνούνται ότι υπάρχουν.    
  

Ο Άραβας Τατσόπουλος!

Σειρά ευρηματικών και έξυπνων γελοιογραφιών!......

Χτυπούν την πόρτα 13!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της κ. Αθηνάς Κρικέλη για τα τραγικά γεγονότα της 11ης Ιουλίου στο Μαρί, έγινε στις 13/01/2013  στις 20.00 στον Κινηματογράφο Ζήνα Πάλας στη Λευκωσία και η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Δείτε το βίντεο / παρουσίαση της  κ. Αθηνάς Κρικέλη  με τα κίνητρα που την οδήγησαν στην παραγωγή αυτού του  ντοκιμαντέρ για τα γεγονότα στο Μαρί.......

Συμβολική η ημερομηνία αλλά και ο τίτλος του ντοκιμαντέρ «Χτυπούν την πόρτα δεκατρείς», ο οποίος είναι αφιερωμένος στους 13 ανθρώπους που μαρτύρησαν στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης.