Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ: Ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης διώκεται σε βαθμό κακουργήματος!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η εφημερίδα «Η ΑΞΙΑ» αποκαλύπτει στην σημερινή της έκδοση, την περιπέτεια του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Χιωτάκη εις βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μετά από μήνυση που κατέθεσε η δεύτερη σύζυγος του κ. Σωτηρία Χιωτάκη.


Επειδή το αδίκημα των «υποκλοπών» διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, καλόν είναι οι διάφοροι επίδοξοι «Μαυρίκηδες» να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ακόμα και στις περιπτώσεις που αφορούν.....παρακολουθήσεις συζύγων!    

Αποκάλυψη Σοκ: Η κόρη του Αναστασιάδη και ο τέως υπουργός Οικονομικών «σήκωσαν» χρήματα από την Κύπρο λίγο πριν από το κούρεμα!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Κύπρο, έπειτα από την αποκάλυψη πως ανάμεσα στα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα των 6.000 καταθετών που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό ύψους περίπου 4δις ευρώ, λίγο πριν από την απόφαση του πρώτου Eurogroup, βρίσκεται η κόρη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Έλσα Αναστασιάδη και ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής.


Σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κύπρου, παρουσιάστηκε μέρος της λίστας με τους καταθέτες που «γλίτωσαν» σημαντικά ποσά από το κούρεμα καταθέσεων, ανάμεσα στα οποία φάνηκαν τα ονόματα των παραπάνω προσώπων, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν τα ονόματά τους.   


NBC:Το χάραγμα όλων των πολιτών έρχεται το 2017;;

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το βίντεο του NBC που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr πραγματικά σοκάρει... Ο εφιάλτης του τσιπαρίσματος είναι πιο κοντά από ότι φανταζόμαστε......


Οι τεχνολογίες βιομετρικής αναγνώρισης αναπτύσσονται με ραγδαίους ρυθμούς: ήδη για την ταυτοποίηση των στοιχείων των επιβατών στις αεροπορικές πτήσεις χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο τεχνολογίες αναγνώρισης ταυτότητας μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς και μέσω της ταυτοποίησης της ίριδας του οφθαλμού.   


Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την Τρίτη 09/04/2013 και ώρα 09.00πμ  συνήλθε σε συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή  του Δήμου, υπό την προεδρεία του κ. Ν. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί  «1» προ ημερησίας θέμα και «15» τακτικών θεμάτων  που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 15768 ημερομηνίας 04/04/2013.

Προ ημερησίας θέμα.....   


Μαθητές σήκωσαν ελληνικές σημαίες μέσα στο Βρετανικό μουσείο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Οι μικροί μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου παρέδωσαν στον Διευθυντή του Μουσείου επιστολές για την επιστροφή των Μαρμάρων.


Eπίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο έκαναν οι μαθητές του σχολείου στην Κόρινθο στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής.


Οι μικροί μαθητές σήκωσαν με περηφάνια και το σύνθημα «Bring Them Back» ελληνικές σημαίες μπροστά στα γλυπτά του Παρθενώνα και παρέδωσαν στον Διευθυντή του Μουσείου, επιστολές μέσα από τις οποίες εξηγούσαν, με τεκμηριωμένες θέσεις και επιχειρήματα, τους ιστορικούς λόγους για τους οποίους οι Βρετανοί οφείλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Ελγίνεια Μάρμαρα. 

Η Άγκυρα κατήργησε το αυτοδιοίκητο του Πατριαρχείου;;

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ενάντια σε όλες τις διεθνείς συνθήκες η τουρκική κυβέρνηση με απόφασή της ουσιαστικά καταργεί το αυτοδιοίκητο του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι προσπαθώντας να επιβάλλουν αντίποινα στην Ελλάδα για τον πρόσφατο νόμο που πέρασε για τους ιμάμηδες της μουσουλμανικής μειονότητας στην Δ. Θράκη, αποφάσισε να διορίζει το τουρκικό κράτος του Ελληνορθόδοξους ιερείς.


Δηλαδή λίγα 24ωρα πριν από την σύγκληση του «Συμβουλίου Συνεργασίας» των δύο χωρών με απόφαση του τουρκικού υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία κοινοποιήθηκε ήδη στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και έχει ισχύ από την 1η Μαρτίου 2013, οι χριστιανοί ιερείς της Τουρκίας θα συνεχίζουν να ανήκουν πνευματικά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όμως θα είναι οικονομικά εξαρτημένοι από το τουρκικό κράτος, το οποίο τουρκικό κράτος θα τους διορίζει όπου αυτό θέλει.  

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αποκάλυψη: Διέρρευσε προσχέδιο για κούρεμα καταθέσεων σε όλη την Ευρωζώνη!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Οι υπουργοί των Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα εξετάσουν στο συμβούλιό τους αυτή την εβδομάδα την πρόταση περί επιβολής ζημιών στις τοποθετήσεις τραπεζών σε άλλες τράπεζες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, καθώς προετοιμάζουν ένα σχέδιο νόμου σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης που προβλέπει επίσης την επιβολή ζημιών σε όσους διατηρούν μεγάλες αποταμιεύσεις σε «προβληματικές» τράπεζες.



Μια τέτοια ιδέα, εάν τελικά υιοθετηθεί από τους υπουργούς, θα θέσει εν αμφιβόλω ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη προς τα πιστωτικά ιδρύματα. Ήδη, οι αγορές αντιμετωπίζουν νευρικά τους σχεδιασμούς να επιβάλλονται ζημιές σε μετόχους, ομολογιούχους και αποταμιευτές όταν μια τράπεζα αντιμετωπίζει προβλήματα.  


Ψηφίστε για τα Προπύλαια!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ


Ψηφίζουμε διαδικτυακά, τρία από τα 30 βραβευθέντα έργα. Η πρώτη επιλογή λαμβάνει 3 βαθμούς, η δεύτερη λαμβάνει 2, και η τρίτη 1 βαθμό!


Από κάθε χώρα μπορούμε να ψηφίσουμε ένα μόνο μνημείο! Η ψηφοφορία διαρκεί ως τις 26 Μαΐου 2013.    


«Λίστες - φωτιά» στα χέρια της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Έξι χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα απέσυραν και μετέφεραν στο εξωτερικό καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από την 1η μέχρι τις 15 Μαρτίου 2013. Τον κατάλογο με τα ονόματα κατέθεσε η Κεντρική Τράπεζα στην  Επιτροπή Θεσμών της Βουλής.  



Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Συλλούρης μιλώντας εκ μέρους όλων των μελών της Επιτροπής, αναφέρθηκε σε «παράξενες εκροές», σημειώνοντας ότι υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες έγιναν τρεις και τέσσερις εκροές από το ίδιο πρόσωπο.   


«Θα σε πάρω να φύγουμε»

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το Θέατρο Badminton, τιμώντας την Αθηναϊκή Επιθεώρηση, το σπουδαίο αυτό κεφάλαιο του ελληνικού θεάτρου, παρουσιάζει έως τις 28 Απριλίου 2013 ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της επιθεώρησης.


Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η «Κυρία Επιθεώρηση» που επιστρέφει στη σκηνή για να ταξιδέψει τον κομπέρ-εγγονό της πίσω στο χρόνο, στις σημαντικότερες στιγμές της.  


«Κόκκινο» από τη Noble Energy στην Τουρκία!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος και ανώτατος εκτελεστικός σύμβουλος της Noble Energy, Τσαρλς Ντέιβιντσον, τόνισε, ότι  άποψη της εταιρείας του είναι πως οι εξαγωγές τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Κύπρο είναι καλύτερα να γίνουν μέσω ενός τερματικού σταθμού υγροποίησης LNG, παρά με αγωγό προς την Τουρκία. 



Αυτή, ανακοίνωσε, είναι και η εισήγηση του προς τις αρχές των δύο χωρών, σημειώνοντας πως ως εταίρος, τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Κύπρο, η Noble Energy έχει υποδείξει στους συνεργάτες πως το LNG είναι ο πιο βιώσιμος τρόπος εκμετάλλευσης του φυσικού αερίου και μεταφοράς του στις αγορές.   


Guardian: Η Γερμανία οφείλει πολεμικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα ένα χρέος. H Γερμανία, αποφεύγοντας το θέμα για τις πολεμικές επανορθώσεις, κάνει την στάση της στη σημερινή ελληνική κρίση χρέους κάπως υποκριτική.


Οι Γερμανοί δεν διασκεδάζουν αυτές τις μέρες. Κοιτάξτε παντού από τις εφημερίδες, μέχρι την μπλογκόσφαιρα και φαίνεται ότι η δημόσια διάθεση έχει φτάσει σε σημείο βρασμού.  


Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Όλη η αλήθεια για την Δημαρχία Χιωτάκη!


Απόψε το βράδυ στην εκπομπή Ιστός της Αράχνης ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κ. Άρης Σπίνος σπάει το άβατο των παρασκηνίων του Δήμου Κηφισιάς!!

Διαδώστε την σε όλους τους φίλους και γνωστούς σας για να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αποκαλυπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA.

Υ.Γ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ότι στις 17.45 έλαβε ο δημοσιογράφος κ. Άρης Σπίνος και ο τηλεοπτικός σταθμός EXTRA.....Εξώδικο Διαμαρτυρία - Δήλωση - Απαγόρευση από τον  Δήμαρχο κ Χιωτάκηδια του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Αλεξίου Κούγια, η οποία απαγορεύει ρητά να αναφερθεί το παραμικρό για τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη στην τηλεοπτική εκπομπή Ιστός της Αράχνης, άλλως θα μηνυθεί ο κ. Άρης Σπίνος (1) για παράβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε βαθμό κακουργήματος και (2) θα εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτόφωρου και θα αιτηθεί η άμεση σύλληψη του.....το ίδιο κιόλας βράδυ που θα παρουσιάζεται η εν λόγω  εκπομπή!!

Η μεγάλη «απάτη» στην Κύπρο!!......του Βασίλη Βιλιάρδου.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες κερδοσκοπούσαν εις βάρος των κυπριακών, με χρήματα που δανείζονταν με μηδενικό επιτόκιο από την ΕΚΤ - όταν το βρώμικο παιχνίδι τους έμοιαζε να τελειώνει, εξασφάλισαν το απαραίτητο χρόνο για να μην ζημιώσουν, με τη βοήθεια της ΕΚΤ.


«Ο εν ψυχρώ βιασμός και η εκ προμελέτης δολοφονία της Κύπρου, δεν θα ήταν δυνατόν να συμβούν, εάν δεν υπήρχαν «Εφιάλτες» εντός των τειχών της. Η επιμονή των πολιτών της όμως να συνεχίσουν να μένουν στο ίδιο σπίτι με τους βιαστές και δολοφόνους τους, είναι σίγουρα μαζοχιστική - αφού είναι πολύ πιθανόν ότι θα συνεχίσουν να βιάζονται, καθώς επίσης να δολοφονούνται, για πολλά από τα επόμενα χρόνια».   

Ο ανάπηρος που...σηκώνεται όταν τελειώνει η βάρδια του!

Το τι σκαρφίστηκε ο άνθρωπος αυτός στην Λεωφόρο Συγγρού - Φιξ.......δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε!!

Σεμινάρια: Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ).

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από την Σοφία Κλώτσα Σοφία Κλώτσα , M.S. in Counseling and Family Therapy Certified PET Trainer, τηλ. 6948-680173 ή 211-0141843, email: sophiaklotsa@gmail.com αρχίζει ο  Νέος κύκλος των Σεμιναρίων του Αποτελεσματικού Γονέα  την επόμενη εβδομάδα.


Απογευματινό τμήμα Τετάρτη 17/4  από 18:30 -21:00 και πρωινό τμήμα Παρασκευή 19/4 από 10:00 -12:30.   

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 8 εβδομάδες, μια φορά την εβδομάδα, στην Ν. Ερυθραία (πρωινό τμήμα) και στην Κηφισιά (απογευματινό τμήμα).   


ΕΚΤ: Οι πολίτες της Κύπρου είναι τρεις φορές πλουσιότεροι από τους Γερμανούς!!


Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι κατά μέσον όρο πάνω από τρεις φορές πλουσιότεροι από τους Γερμανούς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.




Σύμφωνα με την μελέτη της ΕΚΤ, οι πολίτες των κρατών με αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας ΑΑΑ, οι οποίοι αναλαμβάνουν και μεγαλύτερο βάρος στα προγράμματα διάσωσης των εταίρων τους, «απολαμβάνουν λιγότερο πλούτο» από εκείνους στην περιφέρεια.    


Wikileaks: Από το 1974 κρατά ο «πόλεμος» για τα πετρέλαια!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Θερμά επεισόδια μεταξύ Ελλάδας - Tουρκίας προκαλούσε η πλεύση ερευνητικών σκαφών για πετρέλαιο στο Αιγαίο από τη δεκαετία του '70.


Αμερικανικά τηλεγραφήματα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Τα Νέα», αξιοποιώντας τη νέα εφαρμογή του Wikileaks, τα οποία αποκαλύπτουν όλο το διπλωματικό παρασκήνιο των ερευνών που έκανε το 1974 το σκάφος «Τσανταρλί» και το 1976 το σκάφος «Σισμίκ».   


Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

FT: Ουκρανός συνεργάτης του Αναστασιάδη «σήκωσε» 30 εκ. δολάρια πριν το κούρεμα!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σάλος έχει προκληθεί στην Κύπρο μετά από δημοσίευμα των Finacial Times ότι πελάτης του δικηγορικού γραφείου του Προέδρου κ. Αναστασιάδη «σήκωσε» ποσό μαμούθ από κυπριακή τράπεζα τον Μάρτιο 2013.


Σεισμό έχει προκαλέσει στο Προεδρικό η δημοσιοποίηση πληροφοριών, τόσο από τους Financial Times όσο και από ρωσική ιστοσελίδα, ότι εταιρείες που ελέγχονται από τον ουκρανό μεγιστάνα Ρίνατ Ακμέτοφ, απέσυραν 30 εκατομμύρια δολάρια από την Λαϊκή Τράπεζα, κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου 2013.   

Σύγχρονοι Διωγμοί!......του Γιώργου Σκορδίλη.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η νεοφιλελεύθερη εκδοχή περί παντοδυναμίας και αυτό-ρύθμισης των αγορών κατέρρευσε.

Μαζί της απομυθοποιήθηκε και το νεοκαπιταλιστικό σύστημα της παγκοσμιοποίησης. Απροσδόκητα όμως η πτώση αυτή μετατρέπεται έντεχνα σε κρίση της εργασίας εμφανίζοντας στο «κύκνειο άσμα» της το πιο σκληρό και ανάλγητο πρόσωπό της.

Εδώ στην Ελλάδα των «μνημονίων» το ξέρουμε καλά, το βιώνουμε καθημερινά. Η σύγχυση μεταξύ δημοσιονομικής εξυγίανσης, που κανείς δεν την αρνείται, και αναπτυξιακών πρακτικών συνεχίζεται αμείωτη , παράγοντας καθημερινά θύματα.  

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....ρεπορτάζ της τακτικής συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας συνήλθε  την Δευτέρα 03/04/2013 στις 08.00μμ, υπό την προεδρία του κ. Γ. Αγουρίδα στο  κτήριο της  Σπύρου Λούη και Πίττα.



Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα  «8» τακτικά μέλη η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των «2» προ ημερησίας και «6» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 14891 ημερομηνίας 29/03/2013.

Προ Ημερησίας θέμα.....  


«Φάκελος Κύπρος»: Ο χάρτης που «κάρφωσε» τα διχοτομικά σχέδια της Άγκυρας και του Κίσινγκερ!.....του Μιχάλη Ιγνατίου.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τον Αύγουστο του 2001 - και μετά από 14 χρόνια έρευνας - είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Ρark της Πολιτείας του Μέριλαντ. Κρατούσαμε πια στα χέρια μας τον ΧΑΡΤΗ που αναζητούσαμε χρόνια, και ο οποίος - σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της εποχής Κίσινγκερ, που μας βοηθούσε - θα έλυνε όλες τις απορίες μας και θα απαντούσε στα πολλά βασανιστικά ερωτήματα, που έχουμε όλοι στην Κύπρο και αρκετοί στην Ελλάδα.


Μαζί με τον χάρτη είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε με διάφορους τρόπους, πάντα ΝΟΜΙΜΟΥΣ, τη συντριπτική πλειοψηφία των εγγράφων του Κίσινγκερ για την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Χιλή, την Μπαγκλαντές και το Ανατολικό Τιμόρ.   


Τα 7 σφάλματα του κόσμου....του Μαχάτμα Γκάντι!


Societe General: Με τις λύσεις που επιβάλλει η Γερμανία….η Ευρωζώνη στο τέλος θα διαλυθεί!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μετά την νέα κυπριακή καταστροφή, με τη σφραγίδα της γερμανικής «ευρηματικότητας», η πλειοψηφία των σοβαρών οικονομικών αναλυτών, δεν είναι καθόλου αισιόδοξη ότι η ευρωζώνη θα συνεχίσει να υφίσταται στο προσεχές μέλλον.  


Βασική λειτουργία της ευρωζώνης είναι η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων στην επικράτειά της. Αυτό εδώ και μερικές μέρες δεν συμβαίνει πια. Για τους πολίτες της Κύπρου δεν ισχύουν οι κανόνες της ευρωζώνης, και ας βρίσκονται εντός της.  


Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο Προβόπουλος αρνήθηκε να δώσει χείρα βοήθειας στην Κύπρο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την άρνηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, εισέπραξε η Κύπρος στο αίτημά της για επιστροφή περίπου 2 δις ευρώ, όπως καταγγέλλει ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου.


Μιλώντας σε εκπομπή του ΡΙΚ, ο κ. Λευτέρης Χριστοφόρου ανέφερε πως μία από τις λύσεις που επεδίωξε η κυπριακή πλευρά το τελευταίο διάστημα για οικονομική βοήθεια ήταν η επιστροφή ποσού 2 δις ευρώ, ως αποπληρωμή ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία η Κύπρος είχε αγοράσει για να στηρίξει την Ελλάδα.     


Κομμώσεις....Άνγκελα!


Στέψη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η «Στέψη»  της  Αμάντα  Χόκινγκ  κυκλοφορεί  από τη σειρά Εφηβική Λογοτεχνία του εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη. 

Τι κι αν ολόκληρος ο κόσµος σου είχε βασιστεί σε ένα ψέµα; Η Γουέντι Έβερλι έρχεται αντιμέτωπη με μια απίστευτη επιλογή. Ο μόνος τρόπος να σώσει τους Τριλ από τον πιο αδυσώπητο εχθρό τους είναι να θυσιαστεί η ίδια.

Αν δεν παραδοθεί στο βασιλιά των Βίτρα, ο λαός της θα συρθεί σε ένα τρομερό αιματοκύλισμα ενάντια σε έναν ακατανίκητο εχθρό. Αλλά πού να βρει τη δύναμη να αφήσει πίσω όλους τους αγαπημένους της, έστω κι αν είναι ο μόνος τρόπος να τους σώσει;