Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πάρτι με….μυστήριο!


Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα hip party με επιτυχία και πολλούς VIP καλεσμένους οργάνωσε το γνωστό cocktail - bar restaurant APSENDI, του Θάνου Πετμεζά και της επιχειρηματικής ομάδας του Σπύρου Κερκύρα, Αλέξανδρου Γκικόπουλου, Παναγιώτη Στάμου και Άντζελας Μαριδάκη, που διεύρυνε το όνομα του σε ΜYSTERY BOX PROJECT.

Αλέξανδρος Γκικόπουλος, Π. Στάμος, Άντζελα Μαριδάκη, Σπύρος Κερκύρας, η επιχειρηματική ομάδα του APSENDI.

Η ιδέα του MYSTERY BOX ένα designed μαύρο κουτί ερμητικά κλειστό έκανε τους καλεσμένους να συμμετέχουν με ένα interactive τρόπο στη προετοιμασία των mini η long cocktails τους αφού επέλεγαν από τα 9 διαφορετικά βότανα που υπάρχουν στο MYSTERY BOX και τη βάση alcohol των cocktails τους.

Θανάσης Κυρατσούς, Ζήσης Μπουκουβάλας πλαστικός χειρουργός, πρόεδρος της Lifeline Hellas.

Παγωμένες σαμπανιέρες με τους ατμούς του ξηρού πάγου κρατούσαν δροσερά τα cocktail που με ξεχωριστό cool bar tendering στυλ ετοίμαζαν o γνωστός από την Bar Solutions - Private Bar tendering Services and Βar Consultancy Σπύρος Κερκύρας και ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος συνοδευόμενα από ένα ιδιαίτερο finger food menu που είχε επιμεληθεί ο «Master Chef» Παναγιώτης Παπανικολάου.

Θοδωρής Βαρβίας των δημοσίων σχέσεων, Παρί Ράπτη - Λύρα ενδοκρινολόγος, Ιωάννης Λύρας πλαστικός χειρουργός.

Η μουσική από τον resident DJ (διαφορετικός σε ορισμένες μέρες της εβδομάδας) που ξεκίνησε από lounge και ανέβαζε τα bit όσο περνούσε η ώρα έκανε τους καλεσμένους του Θάνου Πετμεζά και του P. R. team του Θοδωρή Βαρβία και της Άντζυς Νομικού να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να δίνουν ραντεβού για τo επόμενο outing στα events ή σε πιο ήσυχες βραδιές στο APSENDI MYSTERY BOX PROJECT.

Θάνος Πετμεζάς, Γιώρος Μεσσάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου