Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις του Συλλόγου «Αναγέννηση»!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων του Συλλόγου «Αναγέννηση» πραγματοποιήθηκαν στις 9 Δεκεμβρίου και στις 16 Δεκεμβρίου 2012 οι κάτωθι εκδηλώσεις:


- Στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» όπου παρουσιάστηκε η εξαιρετική παράσταση «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος» με την συμμετοχή του Μέλους του Δ.Σ. κ. Μάκη Πατέλη. 

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 19/12/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Ν. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 4 τακτικά μέλη και τον Πρόεδρο κ. Χιωτάκη, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.05πμ με την επικύρωση πρακτικών: 13/11/2012 έκτακτη, 20/11/2012 τακτική, 27/11/2012 έκτακτη και 27/11/2012 τακτική και την λήψη αποφάσεων επί «1» εκτάκτου και «41» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 55588 ημερομηνίας 17/12/2012.

Παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΝΠΔΔ «Δημήτρης Βικέλας» κ. Μ. Κουρμαδιάς.

Έκτακτο θέμα

Η κ. Πετρίδου του Τμήματος Προμηθειών ζήτησε από το Σώμα έκτακτη δαπάνη ύψους 4.000,00 ευρώ για επιδιόρθωση αυτοκινήτου της Αστυνομίας το οποίο υπέστη σοβαρή βλάβη.  Εγκρίθηκε ομόφωνα

Τακτικά θέματα

Ακολούθως, πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις για τα κάτωθι «41» τακτικά θέματα χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!  Η συνεδρίαση έληξε κανονικά στις 09.50πμ.  
   

Ποτ Πουρί στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα! Συνέχεια….

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
  
«Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ»

Πρεμιέρα Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012! Οι ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ και ο Γιώργος Λιβανός, παράλληλα με τα ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ του David Foley, που βραβεύτηκαν από τον όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων και θα συνεχιστούν όλο το χειμώνα, ολοκλήρωσαν ( μετά από 6 μήνες προετοιμασίας ) και παρουσιάζουν στο θέατρο STUDIO Κυψέλης - Αίθουσα «Βίλμα Κύρου» (Κυψέλης και Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη, τηλ. 210-88.19.571) ένα ακόμα άπαιχτο στην Ελλάδα θεατρικό έργο, όπως η ομάδα συνηθίζει.

Η πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι πρόκειται για έναν…..Ίψεν, τον τρίτο που παρουσιάζει η ομάδα και, σύμφωνα με τους κριτικούς και φιλολογικές μελέτες, για ένα από τα καλύτερα θεατρικά του.

Η παράσταση ανεβαίνει υπό την αιγίδα της Νορβηγικής Πρεσβείας, του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων και του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων. 

Πρόκειται για την «ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ», μια νεανική και τρυφερή κωμωδία,  με πολλά τραγούδια - στο πρότυπο του «Πέερ Γκυντ» - με  θέμα: τη διεκδίκηση της ευκαιρίας να ζήσει κάθε νέος τη ζωή που ονειρεύεται, μακριά από  τις συμβάσεις που ορίζουν οι νόμοι του Κράτους, της Εκκλησίας και της ηθικολογίας.   

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Οι Δήμοι χρωστούν 350 εκατ. ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Δεν θα γίνει η ΕΥΔΑΠ ο νέος ΟΣΕ», δήλωσε χτες ο νέος Πρόεδρος της εταιρείας Στέλιος Σταυρίδης που εμφανίστηκε αποφασισμένος να διεκδικήσει τις οφειλές των δήμων οι οποίες φτάνουν σε 350 εκατ. ευρώ.



Ο κ. Σταυρίδης δήλωσε επίσης ότι δεν τίθεται θέμα αυξήσεων στα τιμολόγια αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι αυτό θα συμβεί στη περίπτωση που δεν εισπραχθούν τα οφειλόμενα. «Δεν μπορούμε να κόβουμε νερό από τον κοσμάκη για 100 ευρώ και να πληρώνουμε έως και 3 εκατ. ευρώ τον μήνα για τις προσαυξήσεις των χρεών προς την εταιρεία» πρόσθεσε ο κ. Σταυρίδης. Οι οφειλές των δήμων ανέρχονται σε περίπου 225 εκατ. ευρώ, τα οποία προσαυξάνονται κάθε μήνα λόγω των επιβαρύνσεων και έχουν φτάσει πλέον στα 350 εκατ.   

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της τακτικής Συνεδρίασης του Κ. Σ. Κηφισιάς.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς συνήλθε την Πέμπτη 17/12/2012 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Σταύρου Παπαδάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντες «7» Κοινοτικούς Σύμβουλους ξεκίνησε η συνεδρίαση του Συμβουλίου με την λήψη αποφάσεων επί «3» εκτάκτων και «22» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην παρακάτω πρόσκληση με Α.Π. 16 ημερομηνίας 12/12/2012. Παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κορογιαννάκη.  

Ποτ Πουρί στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Τζίτζικας κι ο μέρμηγκας

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 στις 22.00 στο θέατρο Βεργίνα στο Regency Casino στη Θεσσαλονίκη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Στέλιος Κάτσαρης παρουσιάζουν την  stand up comedy «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας» βασισμένη στο μύθο του Αισώπου.



Κείμενα: Στέλιος  Κάτσαρης,
Σκηνοθεσία: Σωτήρης  Καλυβάτσης, Στέλιος Κάτσαρης.    

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Η Φιλοσοφία......«μητέρα» της ψυχικής ηρεμίας!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Φιλόσοφος είναι αυτός που αγαπά την σοφία! Πρώτος χρησιμοποίησε το όνομα φιλοσοφία και ονόμασε φιλόσοφο τον εαυτό του ο Πυθαγόρας.


Η ελληνική φιλοσοφία είναι η αρχαιότερη και ξεκίνησε από τον Ορφέα στη Θράκη και από τον Λίνο στη Θήβα.

Επόμενος αρχαίος φιλόσοφος ήταν ο Μουσαίος από την Αθήνα, ο οποίος πρώτος έγραψε περί Θεογονίας και Σφαίρας.   

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της τακτικής συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 17/12/2012 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε πλήρης απαρτία με παρόντα «9» από τα «11» μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των «6» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π.55043 ημερομηνίας 13/12/2012.

Για τα τακτικά θέματα σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα....  

Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στις 20.30 κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Badminton, με την παράσταση Splendid,  το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών Κίνας με ένα εκπληκτικό υπερθέαμα , που αγαπήθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες θεατές.


Τα  αδύνατα  γίνονται  δυνατά από τους καλύτερους ακροβάτες του κόσμου έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Με μια φράση: το «Splendid» συγκεντρώνει τους κορυφαίους ακροβάτες - καλλιτέχνες της Κίνας. Η παράσταση περιλαμβάνει δεκατρία νούμερα που άφησαν εποχή, αποσπώντας δεκάδες βραβεία στους πιο απαιτητικούς ακροβατικούς διαγωνισμούς του κόσμου.


Οι θεατές του «Splendid» θα απολαύσουν λαστιχένια σώματα, ανθρώπινους πύργους, εναέριους στροβιλισμούς, ισορροπιστές, υπέροχες πολύχρωμες στολές, αέρινες κορδέλες, τραμπάλες και κρίκους.

Η σκηνή του Θεάτρου Badminton γεμίζει με νεράιδες από παγωμένες χώρες, πιόνια του σκακιού που μεταμορφώνονται σε πολεμιστές, ποδηλάτες που γίνονται παγόνια, χιόνι και ψιλόβροχο, αγωνιώδεις αλλά και τρυφερές ιστορίες ανθρώπων που αιωρούνται μαγικά πάνω σε μεταξένια σχοινιά…..

Σε κάθε νούμερο οι ταλαντούχοι ερμηνευτές προκαλούν τα όρια της ανθρώπινης κράσης και αντοχής.

Παραστάσεις:

Πέμπτη 20, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου  20.30.
Σάββατο 22 στις 17.00 και 20.30,
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 12.30 και 17.30.
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου στις 19.00.
Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 12.30 και 17.00.
Πέμπτη 27, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στις 20.30,
Σάββατο 29 στις 17.00 και 20.30.
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 12.30 και 17.00,
Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013 στις  19.00.
Τετάρτη 2 , Πέμπτη 3, Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 20.30.
Σάββατο 5 Ιανουαρίου στις 17.00 και 20.30,
Κυριακή 6 Ιανουαρίου 12.30 και 17.00.

Τιμές εισιτηρίων:  10€, 15€, 20€, 25€,  30€ . Ανέργων:  7€.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ανά τους αιώνες......


Οι Έλληνες μαθητές της Γερμανίας……μιλούν για τη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μια συγκλονιστική επιστολή ενάντια στην ρατσιστική βία, την δράση ναζιστικού προσανατολισμού πολιτικών σχηματισμών και την «Χρυσή Αυγή» υπογράφουν 265 Έλληνες της Γερμανίας, όλοι και όλες μαθητές και μαθήτριες από σχολεία του Μονάχου, της Στουτγάρδης, του Ντίσελντορφ, της Κολωνίας, του Λεβερκούζεν και το Μπόχουμ, του Έσσεν και του Γκέτερσλο.


Οι μαθητές χαρακτηρίζουν τη επιστολή τους ως «ανοικτό γράμμα», ενώ στη χώρα μας την προώθησε η αριστερή κίνηση Συντονιστικό Μαθητών Ελλάδας. 

Η Ε.Ε. διαλύει το στρατό και «κόβει» τα κονδύλια του ΕΣΠΑ κατά 42%!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την ίδια στιγμή που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέτει περίεργα - τουλάχιστον - θέματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, προτείνοντας επί της ουσίας τη διάλυσής τους και τη μετατροπή τους σε μία δύναμη «ευρωπαϊκής στρατό-χωροφυλακής», ένα ακόμη στοιχείο δείχνει ότι η περίφημη «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» είναι ανύπαρκτη.


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει να μειωθούν οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ για την χώρα μας κατά 40% για τα επόμενα 6 χρόνια!

Αυτό προκύπτει από επίσημη απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε ερώτηση Έλληνα ευρωβουλευτή.


«Είναι δυνατόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μιλάει για αλληλεγγύη προς την Ελλάδα όταν προτείνει να μειωθούν οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ για την Ελλάδα κατά 40% για τα επόμενα 6 χρόνια»; Σε αυτό ουσιαστικά το ερώτημα, του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή, κλήθηκε να απαντήσει ο Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική κ. Hahn
 

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Νέες εγκληματικές πρακτικές!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σύμφωνα με τον κ. Σουγκάλη Αχιλλέα, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Πληροφορικής Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σε διάφορα πολυσύχναστα μέρη όπως π.χ.  πρατήρια βενζίνης, πάρκινγκ, σούπερ μάρκετ κλπ., διανέμονται δωρεάν μικρά δώρα, φαινομενικά για προώθηση πωλήσεων όπως....μπρελόκ, μασκότ για αυτοκίνητα, κλπ.



ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ!!  Περιέχουν ένα ΤΣΙΠ για ανίχνευση προσώπου (κάποτε μόνο στις ταινίες τα βλέπαμε).  

Με ρεαλισμό και πίστη «συμβαίνουν» οι επαναστάσεις!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ

Όσο η κρίση βαθαίνει και απλώνεται, συνταράσσοντας και μεγαλύτερες της ελληνικής οικονομίες, τόσο καθίσταται πιθανότερο έως βέβαιο ότι οι προσπάθειες για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της θα εντείνονται και θα υπερβαίνουν τους υποκειμενισμούς και τις δογματικές ίσως συνταγές που επίμονα και σκληρά για τους λαούς τα τρία τελευταία χρόνια εφαρμόστηκαν.  

Η Ολλανδία μας έστειλε λίστα με Έλληνες «σκαφάτους»!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μετά τη Γαλλία και το Λιχτενστάιν ήρθε η ώρα και για την Ολλανδία να.....συμβάλει στην πάταξη της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα, προσθέτοντας άλλη μια λίστα στο μικροσκόπιο των αρχών. Και μάλιστα για δεύτερη φορά.


Ο υπουργός Οικονομικών της βόρειο-ευρωπαϊκής χώρας Γερούν Ντάισελμπλουμ ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ότι οι φορολογικές αρχές της χώρας του συγκροτούν νέα λίστα που θα περιέχει στοιχεία για τα εκατοντάδες ελληνικά σκάφη αναψυχής - θαλαμηγούς κ.ά.- τα οποία βρίσκονται αγκυροβολημένα στα λιμάνια της Ολλανδίας. 

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/12/2012!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την ερχόμενη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 θα συνέλθει τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο  στο Δημαρχείο και στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα«Β. Γκατσόπουλος») σε.......



Έγκριση ετήσιου τεχνικού προγράμματος (Νέα έργα- Μελέτες 2013 – άρθρ. 208 Ν. 3463/2006).


Έγκριση Προϋπολογισμού και ετήσιου Προγράμματος Δράσης οικ. έτους 2013 (άρθρ. 266 Ν. 3852/2010). 


η οποία θα είναι και η τελευταία συνεδρίαση με Πρόεδρο την κ. Άννα Κορογιαννάκη.

Την πρώτη Κυριακή του 2013 αναμένονται να γίνουν οι Δημαιρεσίες  για την ανάδειξη καινούριου Προεδρείου στο Δημοτικό  Συμβούλιο, αλλά και στις Δημοτικές Ενότητες και τις Επιτροπές του Δήμου.

Αναμένονται πολλές αλλαγές.....αρκετές ίντριγκες και πολλές......εκπλήξεις!!

Δεν αντιμετωπίζεται έτσι η Χρυσή Αυγή…

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

-Πέρασε στα «ψιλά» των εφημερίδων, αλλά έχει την δική του σημασία:  Για πρώτη φορά, έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, εστάλη στεφάνι από μέλος της κυβέρνησης και συγκεκριμένα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλο, στο μνημόσυνο που έγινε στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη!! Η τελευταία φορά που συμμετείχε η Ν.Δ. ήταν τον Δεκέμβριο του 1999, όταν παρέστησαν οκτώ «γαλάζιοι» βουλευτές, παρά τη γραμμή του κ. Κ. Καραμανλή για κατάργηση των «διαχωριστικών γραμμών» και θιασώτη του μεσαίου χώρου.   

To φεουδαρχικό καθεστώς των δημάρχων!.....του καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας Ανδρέα Ζαμπούκα.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Οι όροι «φεουδαρχία» και «φεουδαλισμός» απηχούν συστήματα  αγροτικών κοινωνιών, όπου η γη αποτελούσε το βασικότερο κριτήριο οργάνωσης των κοινωνικών δομών. Μετά τη βιομηχανική επανάσταση, ο κόσμος άλλαξε με το ξεκίνημα ενός αστικού πολιτισμού, που είχε σαν μηχανισμό ανάπτυξης όχι πλέον τη γη αλλά το κεφάλαιο. Έτσι προέκυψε και ο αντιπροσωπευτικός κοινοβουλευτισμός, ως ατελές «υποκατάστατο» της  αθηναϊκής δημοκρατίας. 



Η ιστορία βέβαια, δεν  κατέγραφε  για πρώτη φορά  τη μετάβαση στην αστική κοινωνία. Στο τέλος του 6ου αιώνα π.Χ  ο Κλεισθένης  έσπασε το κατεστημένο της φεουδαρχικής Αθήνας, διέλυσε τις «φυλές-οικογένειες» και δημιούργησε την πρώτη αστική δημοκρατία της ανθρωπότητας.  

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής συνήλθε εκτάκτως την Πέμπτη 13/12/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά μέλη και το κ. Δήμαρχο, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.10πμ με την επικύρωση πρακτικών: 08/11/2012 (τακτική), 15/11/2012 (τακτική) και την λήψη αποφάσεων επί «19» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται  στην πρόσκληση με Α.Π. 54279 ημερομηνίας 10/12/2012.

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Παπαδόπουλος και ο  συγκοινωνιολόγος. κ. Μαυρογιώργης.

Τα «19» τακτικά θέματα της ατζέντας που συζητήθηκαν είναι.....  

Μονοδρομήσεις Ν. Ερυθραίας: Αυτή είναι η αλήθεια!

Για την αντιγραφή  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Όλα ξεκίνησαν από ένα δρόμο. Ένα δρόμο που όπως λεει και το τραγούδι είχε τη δική του ιστορία. Ιστορικός ο δρόμος αφού αναφερόμαστε στη Γεωργίου Παπανδρέου της Νέας Ερυθραίας. Έχουμε λοιπόν τη Γ. Παπανδρέου γιατί να μην έχουμε και τον Ανένδοτο για να κλείσει ο κύκλος;


Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ανένδοτος είναι ο Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος τυχαίνει να είναι και διάδοχος ως δήμαρχος Καλλικράτειου Κηφισιάς των αμαρτιών του πάλαι ποτέ δήμου της Νέας Ερυθραίας. Έχουμε επίσης και άλλους παράγοντες στην ιστορία μας, όπως την πρώην δήμαρχο Νέας Ερυθραίας την κ. Βασιλική Ταμβάκη και τον νυν Αντιδήμαρχο Κηφισιάς και υπεύθυνο για τη Νέα Ερυθραία κ. Στάθη Κύρλο, οι οποίοι μπαίνουν στο παιχνίδι ως κάτοικοι του ιστορικού δρόμου της Γ. Παπανδρέου. 
 

Οι Voca People στο Badminton!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο Θέατρο Badminton στις 12 και στις  13 Ιανουαρίου 2013 οι Voca People ετοιμάζονται να μας καταπλήξουν. Μουσική ιδιοφυία και χιούμορ από άλλο γαλαξία! Και ορχήστρα χωρίς μουσικά όργανα. Μάλιστα για να διαφυλαχθεί η αμεσότητα της παράστασης το Θέατρο Badminton θα διαμορφωθεί για να υποδεχθεί έως 1000 θεατές ανά παράσταση.


Οι Voca People, οι λευκοντυμένοι τραγουδιστές από τον πλανήτη Voca, είναι οι πιο μουσικόφιλοι κάτοικοι του Γαλαξία.  

Ελλιπή τα στοιχεία από τις λίστες του Λουξεμβούργου και Λιχτενστάιν!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Άνθρακες ο θησαυρός» φαίνεται πως είναι το συμπέρασμα όσον αφορά τις δύο νέες λίστες Λουξεμβούργου και Λιχτενστάιν, τις οποίες, όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ στη Βουλή με έγγραφό του ο υπουργός Οικονομίας Γ. Στουρνάρας, επεξεργάζεται το ΣΔΟΕ.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα με Έλληνες καταθέτες που εστάλη από το Λουξεμβούργο στη χώρα μας τον περασμένο Σεπτέμβριο περιλαμβάνει μόλις 50 καταθέτες σε Τράπεζες του Λουξεμβούργου, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι από αυτούς εμφανίζονται να έχουν ποσά πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Πηγές από το ΣΔΟΕ ανέφεραν ότι πρόκειται για λίστα η οποία εστάλη στη χώρα μας με ελλιπή στοιχεία, τα οποία δεν είναι εύκολα αξιοποιήσιμα.