Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Εκαλιώτες κατά Χιωτάκη για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!.....του Χρήστου Μαντά.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από σαράντα περίπου κατοίκους της Εκάλης, πραγματοποιήθηκε ην Παρασκευή 26/04/2013 έξω από το Εντευκτήριο. 


Ο λόγος είναι οι κυκλοφοριακές αλλαγές της οδού Ρόδων, οι οποίες σύμφωνα με τους κατοίκους, θα φέρουν αύξηση της κυκλοφορίας στη Θέτιδος.   


Η Ρεπούση έπρεπε να ήταν εκεί.....

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Απάντηση - χαστούκι  σε όλους τους σύγχρονους διαστρεβλωτές της Ιστορίας, δίνει έγγραφο-ντοκουμέντο που σπάει κόκαλα και αποκαλύπτει το μέγεθος της θηριωδίας των Τούρκων κατά την Μικρασιατική καταστροφή......

Μαρία Ρεπούση η μεγάλη διαστρεβλώτρια!

Αυτή την θηριωδία, όχι μόνο την απέκρυψαν σκοπίμως, αλλά την παρουσίασαν ως.....συνωστισμό μπροστά από το λιμάνι της Σμύρνης!  Λες και οι κυνηγημένοι Έλληνες περίμεναν να πάνε ταξιδάκι αναψυχής και απλά ανέμεναν, συνωστιζόμενοι, την άφιξη του πλοίου!    


Τράπεζα της Αγγλίας: Η Ευρωζώνη μπορεί και να διαλυθεί!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


Ο David Ignatius σε άρθρο γνώμης στην WASHINGTON POST με τίτλο «Hard lessons in Keynesian economics», το οποίο μπορείτε....να διαβάσετε εδώ..., αναφέρεται σε εκτιμήσεις για το μέλλον της Ευρωζώνης στις οποίες προέβη ο απερχόμενος διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας, Mervyn King, κατά τη διάρκεια δείπνου στην πρεσβεία της Βρετανίας στην Ουάσιγκτον, την προηγούμενη εβδομάδα, όπου παρευρέθη λόγω της συμμετοχής του στις εαρινές συνόδους της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ.


Στο δείπνο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, τέσσερεις νυν και πρώην υπουργοί Οικονομικών των ΗΠΑ, τρεις κεντρικοί τραπεζίτες, δύο ανώτατοι αξιωματούχοι του ΔΝΤ και ο Βρετανός υπουργός οικονομικών.   


Φιλανθρωπικό Bazaar από το Melina’s Kindergarten!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Άποψη του Μπαζάρ στους κήπους του Melina's.

Ένα φιλανθρωπικό Bazaar, οργάνωσε το International School of Athens  με σκοπό την ενίσχυση του έργου του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Βασίλης και Μελίνα Δασκαλάκη.

Η Ευγενία Μανωλίδου στο Μπαζάρ με τον Χάρη Δασκαλάκη.

Μια όμορφη μέρα στον φιλόξενο κήπο του Melinas Kindergarten, στην Κηφισιά, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν τα Πασχαλινά τους δώρα, λαμπάδες, κουλουράκια, τσουρέκια,  


Μπορεί να διασωθεί η Τράπεζα Κύπρου από τα λάθη του Διοικητή;;.... του Σταύρου Α. Ζένιου.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το ενδιαφέρον μας δεν είναι για την Τράπεζα Κύπρου. Έκαναν λάθη και ας τα πληρώσουν. Όσο για τα λάθη του κ. Δημητριάδη και την προσπάθεια συγκάλυψης μόνο λύπη μας προκάλεσαν όταν τα αντιληφθήκαμε Το ενδιαφέρον μας είναι για την Κυπριακή οικονομία.


Αν δεν απαλλαγεί η Τράπεζα Κύπρου από το ELA που της έχει φορτώσει η Κεντρική Τράπεζα (ΚΤΚ) θα οδηγηθούμε σε πλήρη κατάρρευση του τραπεζικού μας συστήματος. Θα αρχίσει έτσι η Μεγάλη Κατάθλιψη της Κυπριακής οικονομίας, η οποία δεν θα τελειώσει πριν περάσει δεκαετία και χάσουμε μια γενιά στην ανεργία. Η ΚΤΚ έχει ευθύνη για παραβίαση των κανονισμών της και (μάλλον) της Συνθήκης Λειτουργίας της ΕΕ με τρόπο που θέτει σε κίνδυνο την Τράπεζα Κύπρου. Οι επικίνδυνες αποφάσεις επιβάλλεται να ανατραπούν μέσω της νομικής οδού.   


Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κυπριακή Κρίση: Το οδοιπορικό μέχρι το Eurogroup του Μαρτίου 2013!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Οι συντελεστές «κλειδιά» που οδήγησαν την Κυπριακή Οικονομία σε «άτακτη» πτώση.....τον Μάρτιο του 2013!

Δείτε το παρακάτω άκρως αποκαλυπτικό βίντεο.....


  και τα συμπεράσματα δικά σας........

Νέο «επεισόδιο» μεταξύ των Υπουργών Οικονομικών Λιου και Σόιμπλε!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η διαφωνία για τα προγράμματα λιτότητας αλλά και τους χειρισμούς απέναντι στην οικονομική κρίση στάθηκε αφορμή για νέο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζακ Λιου.


Όπως μετέδωσε το Mega, σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel το νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Παρασκευή το βράδυ, στην Ουάσιγκτον, όταν ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δέχθηκε τα πυρά των υπολοίπων ομιλητών κατά τη διάρκεια μία συζήτησης που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε καυγά.  


Απεβίωσε ο Λάζαρος Εφραίμογλου!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε ηλικία 81 ετών απεβίωσε ένας σπουδαίος Έλληνας, ο Λάζαρος Εφραίμογλου,  πρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο οποίο είχε διαθέσει το σύνολο σχεδόν της  περιουσίας του. Ο επιχειρηματίας ένιωσε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία, όπου και κατέληξε από ανακοπή. Σήμερα στις 17.00 θα τελεστεί η κηδεία του από το Α΄ Νεκροταφείο.


Ο Λάζαρος Εφραίμογλου  γεννήθηκε το 1932 στην Αθήνα από γονείς πρόσφυγες της Mικράς Aσίας. Τελείωσε το Κολέγιο Αθηνών και πήρε πτυχίο μετά τιμών από το Πανεπιστήμιο του Leeds στα Οικονομικά και Κλωστοϋφαντουργικά.  Το 1961 παντρεύτηκε την Oυρανία Aνδρ. Kλη και το 1965 απέκτησαν ένα γιο, τον Δημήτρη.  


Άρειος Πάγος: «Δεν παραγράφηκε το κατοχικό δάνειο»!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Απάντηση-χαστούκι για όσα ο ανιστόρητος Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ισχυρίστηκε, ότι δηλαδή η Γερμανία δεν χρωστά ούτε σεντ στην Ελλάδα, δίνει η απόρρητη έκθεση που συνέταξε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου.


Το κείμενο-ντοκουμέντο θωρακίζει με μια σειρά νομικά επιχειρήματα τη χώρα μας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.  


Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τζορτζ Σόρος: Δωρεά ύψους 663.000 ευρώ στον Καμίνη!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μέσω της «φιλανθρωπίας» ο μεγάλο-επενδυτής που μέχρι πρόσφατα θησαύριζε ποντάροντας στην χρεοκοπία της Ελλάδας, προετοιμάζει το έδαφος για την πλήρη «άλωση» της χώρας.......


Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας υπερψήφισε κατά πλειοψηφία την πρόταση του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη για την αποδοχή της δωρεάς, ύψους 663.000 ευρώ, της διεθνούς οργάνωσης Open Society, την οποία έχει ιδρύσει ο Τζορτζ Σόρος.   


Έλληνας.....ο φετινός νικητής σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Έλληνας είναι ο φετινός νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Σίντρα της Πορτογαλίας.


Ο Μιχάλης Κουντούρης, από την Εφημερίδα των Συντακτών, είναι ο νικητής του Μεγάλου Βραβείου «Grand Prix».   


Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μνημείων και Χώρων, ή όπως είναι πιο γνωστή, της Παγκόσμιας Ημέρας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα και το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» διοργάνωσαν στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, διάλεξη του Βέλγου καθηγητή Αρχαιολογίας, Jan Driessen με θέμα: «Στη σκιά του Μινώταυρου: Νέες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στο Σίσι – Κρήτη».

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο βήμα.

Την εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα της η UNESCO, και τη χαιρέτησε με προσωπικό μήνυμά της η Γενική Διευθύντρια του διεθνούς οργανισμού, κυρία Irina Bokova: «Στέλνω τους χαιρετισμούς μου σε όλους όσοι συμμετέχουν στην εκδήλωσή σας και τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Πρεσβεία του Βελγίου και στο «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση, για τον εορτασμό της  Παγκόσμιας Ημέρας Μνημείων και Χώρων.   


Σόιμπλε: Μοντέλο του μέλλοντος η Κύπρος.....

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο τρόπος που διασώθηκαν οι τράπεζες της Κύπρου θα αποτελέσει το μοντέλο του μέλλοντος για ανάλογες περιπτώσεις, τονίζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche.



«Το μοντέλο της συμμετοχής των μετόχων, πιστωτών και μη εγγυημένων τοποθετήσεων πρέπει να είναι η συνήθης πρακτική στην περίπτωση που ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα εμφανίζει προβλήματα», δηλώνει και προσθέτει ότι σε διαφορετική περίπτωση εγείρεται θέμα ηθικής όταν μια τράπεζα επιδίδεται σε επικίνδυνες πρακτικές με μεγάλα κέρδη, αλλά αναθέτουμε στο δημόσιο τις ζημιές, αν υπάρξει αποτυχία.   


Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Εύβοια: Παράδεισος των «offshore» εταιρειών!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στις 27 εταιρείες που λειτουργούσαν ήδη στην Κύμη σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Β. Αποστόλου προστέθηκαν άλλες 46 στα Νέα Στύρα στο χαρτοφυλάκιο των οποίων περιήλθαν 92 συνολικά τίτλοι δασικών εκτάσεων μεγάλης αξίας και με πρόσβαση στις παραλίες.


Ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης τόνισε ότι ο έλεγχος για 24 εταιρείες της Κύμης βρίσκεται σε εξέλιξη.  


Οικολογική Συνείδηση…..

Γράφει η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Συνέντευξη με την Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικολίτσα Γεωργοπούλου - Λιαντίνη.

Καθηγήτρια Φιλοσοφίας Νικολίτσα Γεωργοπούλου - Λιαντίνη.

1. Ερώτηση: Επειδή γνωρίζω την ευαισθησία σας και την ιδιαίτερη συγγραφική και διδακτική σας ενασχόληση με θέματα Οικολογικής Ηθικής θέλω να μιλήσουμε για τη σημασία του όρου «Οικολογική Συνείδηση», όρο τον οποίο εσείς έχετε καθιερώσει στην Ελλάδα από το 1995 με την έκδοση του βιβλίου σας «Ηθική της οικολογικής συνείδησης», το οποίο νομίζω είναι και το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα με θέματα οικολογίας.     


BBC: Εξαιρετικό αφιέρωμα στους αγέρωχους εύζωνες!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ένα πολύ όμορφο και συναισθηματικό αφιέρωμα στους εύζωνες της ελληνικής προεδρικής φρουράς έκανε το βρετανικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC. Μακριά από στερεοτυπικές αντιλήψεις που προβάλλονται ακόμα και στη χώρα μας περί «γραφικότητας», ο νεότατος ρεπόρτερ του βρετανικού δικτύου, Μαρκ Λόουεν, απλώς μας εντυπωσίασε.


Πέραν της εξαιρετικά φιλικής του παρουσίας που αποτυπωνόταν στην ικανοποίηση των αξιωματικών και των ευζώνων της προεδρικής φρουράς που συνομιλούσαν μαζί του, έδωσε με τον καλύτερο τρόπο την πραγματική διάσταση αυτής της μονάδας, ως ακοίμητου φρουρού της ελληνικής Ιστορίας, αποδεικνύοντας τη βρετανική κουλτούρα σε θέματα στρατιωτικού συμβολισμού.  


Καταγγελία μέσω της τέχνης!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο αναγνώστης μας εικαστικός - συγγραφέας Τέλης Φατσέας, μας στέλνει αυτό το συγκλονιστικό έργο, λέγοντας: «Συνεχίζω μετά από αρκετά χρόνια τη σειρά μου made in.....», που άρχισα το 1995, με σκοπό να καταγγείλω διάφορα εγκλήματα που συμβαίνουν στον κόσμο. Πρώτο έργο το «made in france» - μια καταγγελία για τις πυρηνικές δοκιμές των Γάλλων του Σιράκ.

Αυτό το έργο (φωτομοντάζ)  αποτελεί μια φωνή εικαστικής διαμαρτυρίας για το έγκλημα που διαπράττεται σε βάρος του Κυπριακού Λαού από τους νεοφιλελεύθερους γερμανούς Σόιμπλε και Μέρκελ και το αφιερώνω στην μνήμη του Κύπριου θείου μου Δημήτρη Κουρτέλα, που μαράζωσε εξαιτίας της κατοχής του βορείου τμήματος της Μεγαλονήσου από τους Αττίλες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Να γίνει  καρτ-ποστάλ και να το αποστέλλουμε  όπως κάνουμε με τις αναμνηστικές  κάρτες, για να θυμίζουμε το  ανοσιούργημα στους άλλους λαούς. Με φιλικά χαιρετίσματα»

Η πρώτη φάση του Ψυχρού Χρηματοοικονομικού Πολέμου κατά της Γερμανίας;;

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

O Οίκος Egan - Jones Ratings Company υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γερμανίας σε «Α» από «A+» λόγω των προβλημάτων που πιθανόν να αντιμετωπίσουν οι τράπεζες της χώρας, της αύξησης του χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ, αλλά και εξαιτίας των συνεπειών που θα υποστεί ή ίδια λόγω της ύφεσης που μαστίζει τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης με τις οποίες συναλλάσσεται.



Φαίνεται πως οι Γερμανοί πληρώνουν τώρα τις συνέπειες της λιτότητας και της ύφεσης που βιώνει η Ευρωζώνη εξαιτίας της πολιτικής λιτότητας την οποία επιβάλλει η κυβέρνηση Μέρκελ.


Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Εκδήλωση αφιέρωμα στην Κύπρο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης αφιέρωμα στην Κύπρο που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και θα λάβει χώρα στις 28/04/2013......


.......λάβαμε, προ δημοσίευση, την κάτωθι επιστολή του συμπολίτη μας εκ Κύπρου Χαράλαμπου Μαυρομάτη.

« ΠΡΟΣ: Τους Συμπατριώτες μου Έλληνες εξ Ελλάδος και Έλληνες εκ Κύπρου
ΑΠΟ: Χαράλαμπο Π. Μαυρομμάτη
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2013

Αγαπητοί συμπατριώτες, Αγαπημένες συμπατριώτισσες,  

Η συγκλονιστική ομιλία του Putin για τις μειονότητες.....

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Ο Vladimir Putin, ο Ρώσος πρόεδρος παρουσιάστηκε στην Δούμα (το ρωσικό Κοινοβούλιο) και έκανε μια ομιλία για τις εντάσεις με τις μειονότητες στην Ρωσία. 


Συγκεκριμένα είπε:

«Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να εργάζεται και να τρωει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικά και θα πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους. Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους (εννοεί τη Σαρία).    


Νεκρή 42χρονη τροχονόμος που υπηρετούσε στην Τροχαία Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μία 42χρονη, τροχονόμος, μητέρα δυο παιδιών παρασύρθηκε από όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα στην Κηφισιά. Το περιστατικό συνέβη στις 08.10 το πρωί στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και της οδού Αγίου Δημητρίου.


Το αυτοκίνητο οδηγούσε μια 34χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, το οποίο διενεργεί προανάκριση για το δυστύχημα.   

Λόγω Τέχνης Ευαγγελάτου!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο γνωστός ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ, Κώστας Ευαγγελάτος, παρουσίασε στο βιβλιοπωλείο «Κένταυρος» στο Παγκράτι τις ποιητικές συλλογές του «Η Ελεγεία των Εκβατάνων» και «Εγκάρσια πτήση», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Απόπειρα».

Ο Κώστας Ευαγγελάτος, ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς, η λογοτέχνης νομικός Χριστίνα Φλώρου, ο Αλβανός  λογοτέχνης Αλούς Αβντούλι.

Μίλησαν ο θεωρητικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς, η  νομικός και λογοτέχνης Χριστίνα Φλώρου  


Γερμανικό έγγραφο-φωτιά για τις αποζημιώσεις!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Γερμανικό έγγραφο-φωτιά που δημοσιεύει «Το Βήμα» και το οποίο απέστειλε η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τον Μάρτιο του 1967, αποδεικνύει, όπως αναφέρει η εφημερίδα, με τον πλέον κατηγορηματικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο δια «στόματος» της ίδιας της γερμανικής κυβέρνησης και της εδώ πρεσβείας της ότι η χώρα μας ουδέποτε παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της κατά της Γερμανίας για τα ζητήματα του κατοχικού αναγκαστικού δανείου, καθώς και ακολούθως των πολεμικών, ιδιωτικών και δημοσίων, αποζημιώσεων.


Ζητήματα τα οποία, μάλιστα, αφού δεν τα διαχωρίζει, ουσιαστικά η γερμανική πλευρά τα αντιμετωπίζει ενιαία ως ελληνικές απαιτήσεις από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής στην Ελλάδα.   


Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Εδώ και αρκετό καιρό επικρατεί η υποψία ότι λόγω της ύπαρξης  μεγάλης ποσότητας φυσικού αερίου στην Κύπρο......οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη θα βρουν το τρόπο να το υφαρπάξουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!


Βλέποντας το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο, διάρκειας περίπου 70 λεπτών, θα αντιληφθείτε πλήρως την εν λόγω υποψία να επαληθεύεται.....


Θεοδωράκης στο Badminton!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο βίος του μεγαλύτερου μύθου της μουσικής εν ζωή, του Μίκη Θεοδωράκη, ζωντανεύει στο θέατρο Badminton από τις 10 Μαΐου 2013 στις 20.45.


Ένα υπερθέαμα με πολλούς ηθοποιούς, τραγουδιστές και χορευτές, ένα συγκλονιστικό ταξίδι  στα χρόνια της νεότερη Ελλάδας από το 1922 έως σήμερα (Μικρασιατική καταστροφή, δικτατορία του Μεταξά, Κατοχή, Δεκεμβριανά, Εμφύλιος, Εξορίες, «άνοιξη της δεκαετίας του `60», δικτατορία, Μεταπολίτευση), που ξεδιπλώνεται μέσα από τραγούδια του διάσημου  μουσουργού.