Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Καταδίκη της Ελλάδας για δέσμευση αδρανούς λογαριασμού!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Για παραβίαση του δικαιώματος προστασίας της περιουσίας, καταδίκασε την Ελλάδα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκδικάζοντας την προσφυγή τού γιου του αποβιώσαντος Αναστασίου Ζολώτα, με την οποία υποστηριζόταν ότι οι ελληνικές Αρχές κακώς είχαν κατάσχει τα 30.550,00 ευρώ, που βρίσκονταν σε αδρανή τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, λόγω παρέλευσης 20ετίας.


Ο Αναστάσιος Ζολώτας, που είχε γεννηθεί το 1924 και πέθανε προτού προλάβει να προσφύγει στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναγκάσθηκε να φύγει στο εξωτερικό και άφησε σε αδράνεια, για περισσότερα από 20 χρόνια, έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο υπήρχαν καταθέσεις και τόκοι ύψους 30.550,00 ευρώ.  

Για όλους τους λάτρεις του κινηματογράφου!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Όταν η λέξη «δωρεάν» συνοδεύεται από τη λέξη «ταινίες», οι περισσότεροι περιμένουμε κάπου εκεί τριγύρω να υπάρχει και η λέξη «πειρατεία». Παρόλα αυτά, υπάρχουν μέρη στο διαδίκτυο όπου μπορεί κανείς να δει ταινίες και ντοκιμαντέρ εντελώς δωρεάν, όσο και νόμιμα.

Κι αν σε παλιότερη καταχώρηση είχε γίνει αναφορά στο πού μπορείτε να βρείτε ταινίες που αποτελούν κοινό κτήμα (public domain), η λίστα πλέον μεγάλωσε, περιλαμβάνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές: από κλασικές δημιουργίες σκηνοθετών όπως ο Γκοντάρ, ο Κουροσάβα, ο Ταρκόφσκι και ο Χίτσκοκ έως σύγχρονες ανεξάρτητες παραγωγές, φιλμάκια μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ.


Στην περίπτωση, μάλιστα, που μπαίνετε από τις ΗΠΑ οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι πολύ περισσότερες. Εδώ ωστόσο θα περιοριστούμε σε διευθύνσεις που λειτουργούν και στην Ελλάδα και που δεν χρειάζονται εγγραφή.  

Σεμινάρια Γονέων στην Κηφισιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Θέλετε να μάθετε πως να δημιουργήσετε μια ουσιαστική και αρμονική σχέση με τα παιδιά σας και άλλους κοντινούς σας ανθρώπους;  Θέλετε να μάθετε πώς να προλαμβάνετε πιθανές συγκρούσεις με τους γύρω σας;  Το παιδί σας μοιράζεται τα προβλήματά του μαζί σας;  Με το σύντροφό σας έχετε τη σχέση που θα θέλατε αλλά και τους ίδιους κώδικες επικοινωνίας όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών;  Έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο περισσότερο αποτελεσματικοί γονείς μπορείτε να γίνετε;


Εάν η απάντηση έστω και σε μια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι NAI τότε η Εκπαίδευση του Αποτελεσματικού Γονέα (ΕΑΓ) είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!  


Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το μάρμαρο ποιος το πληρώνει......μας είπανε;

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Κακή εκτίμηση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα παραδέχεται πως έκανε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο δεν προέβλεψε σωστά τις επιπτώσεις της ύφεσης και της σκληρής λιτότητας που ακολουθήθηκε.

Ο ανταποκριτής της εφημερίδας «Έθνος» στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, είπε ότι «στις 3 Ιανουαρίου 2013, ο Ολιβιέ Μπλανσάρ (κορυφαίος οικονομολόγος του ΔΝΤ) εξέδωσε έκθεση μαζί με τον Ντάνιελ Λι (επίσης οικονομολόγο του ΔΝΤ) και, σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, αυτό που έγραψε είναι ένα καταπληκτικό mea culpa».


Η εφημερίδα Washington Post υποστήριξε ότι «κορυφαίος οικονομολόγος του ΔΝΤ αναγνώρισε ότι το Ταμείο τίναξε στον αέρα τις προβλέψεις του για την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες, επειδή δεν κατανόησαν πλήρως πως οι προσπάθειες λιτότητας της κυβέρνησης θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την οικονομική ανάπτυξη.  

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 29/01/2013 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Ν. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 5 τακτικά μέλη και τον Πρόεδρο κ. Χιωτάκη, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.05πμ με την λήψη αποφάσεων επί «5» εκτάκτων και «3» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 3720 ημερομηνίας 24/01/2013.

Έκτακτα θέματα....

1. Εξέταση επικαιροποιημένων δικαιολογητικών τεχνικής εταιρείας λόγω παρέλευσης του χρόνου ισχύος τους. Εγκρίνεται ομόφωνα.

2. Ορισμός δικαστικών επιμελητών για διάφορες υποθέσεις του Δήμου για το 2013.

Εγκρίνεται ομόφωνα η συνεργασία με 5 δικαστικούς επιμελητές.  

I Am What I Am!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα 20.000 εισιτήρια και η αγάπη του κοινού απογείωσαν την δίωρη μουσικοχορευτική  παράσταση - υπερπαραγωγή  «I Am What I Am» με τον αγαπημένο Τάκη Ζαχαράτο που παραμένει και τους επόμενους μήνες στο θέατρο «Αλίκη».


Δεκάδες μεταμορφώσεις, και το αστραφτερό ταλέντο του, συνθέτουν την επιτυχία. Βουγιουκλάκη, Μαρινέλλα, Σίρλεϋ Μπάσεϊ, Σαπουντζάκη, Βλαχοπούλου, Πιαφ, Μοσχολιού, Διμάντη, Πάνου, όλες......περνούν από τη σκηνή του θεάτρου «Αλίκη».


Κείμενα, κοστούμια, σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος.
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης.

Τετάρτη, Κυριακή στις 20.00 - Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις  21.00.
Εισιτήρια 20,15,10€.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Πώς παίζουν το στοίχημα «Ελλάδα» οι ξένοι;;

Για την αντιγραφή  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Το κλίμα έχει αλλάξει. Η κυβέρνηση προς το παρόν πείθει, και η ευρωζώνη υπόσχεται στήριξη ημιμόνιμου χαρακτήρα. Τα μεγαλύτερα hedge funds «σκανάρουν» την Ελλάδα, αναζητώντας ευκαιρίες».

Η παραπάνω αναφορά στελέχους ξένης επενδυτικής τράπεζας αποτυπώνει το κλίμα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα. 


Μετά την απόφαση για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 40 δις ευρώ και τη μείωση του ρίσκου χώρας που σηματοδότησε, η Ελλάδα ξαναμπήκε στον επενδυτικό χάρτη. Μόνο που, όπως συμβαίνει σε όλες τις χρεοκοπημένες χώρες, το στοίχημα της ανάκαμψης παίζεται πρώτα από τα hedge funds.   

Θριαμβεύοντας στον χρόνο!

Για την αντιγραφή ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Ένα σπάνιο έγχρωμο αμερικανικό φιλμ του ’47 για τις ελληνικές αρχαιότητες, με έντονο το στοιχείο του φοκλόρ.

Το 1947 η Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών στην Αθήνα ανέθεσε την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Θριαμβεύοντας στο χρόνο» (Triumph over time).


Προσωπικό της Αμερικανικής Σχολής εμφανίζεται να αρχίζει εκ νέου τις έρευνές του και να προετοιμάζει τους αρχαιολογικούς χώρους προκειμένου να τους επισκεφτούν οι «μεταπολεμικοί» τουρίστες.

Παρουσιάζονται πλάνα από ανασκαφές στην Αγορά των Αθηνών και την Αρχαία Κόρινθο που αναμιγνύονται με σκηνές από την καθημερινή αγροτική ζωή, οι πρώην βασιλείς Παύλος και Φρειδερίκη που παρακολουθούν μια δημόσια διάλεξη, η βιβλιοθηκάριος της Γενναδίου που παρουσιάζει μερικά από τα σπάνια βιβλία της βιβλιοθήκης.  

Βραβεύτηκαν τα Βρώμικα Κόλπα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το ψυχολογικό θρίλερ «Βρώμικα Κόλπα»  του Ντέιβιντ Φόλεϋ, την   εκπληκτική παράσταση που παίζεται για 2η χρονιά στο Studio Κυψέλης σε ευρηματική σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με πρωταγωνιστές τους εξαιρετικούς Μαρία Αλιφέρη, Χρήστο Λιακόπουλο και Μάριο Ντερνέ, βράβευσε ο πρόεδρος του Ομίλου  UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων της UNESCO υπεύθυνος για την Ευρώπη και την Β. Αμερική  Ιωάννης Μαρωνίτης. 

H Δέσποινα Βολίδη (σκηνικά- κοστούμια), ο Ηλίας Μαλανδρής, η Μαρία Αλιφέρη, ο Ι. Μαρωνίτης, η  κυτταρολόγος  Κωνσταντίνα Ρίτσου, και κάτω ο Γιώργος Λιβανός.

Το θρίλερ «Βρώμικα Κόλπα» που έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης με την υποψηφιότητά του για το βραβείο Edgar πραγματεύεται την προδοσία, την αναπάντεχη εξέλιξη των καταστάσεων και τις επικίνδυνες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.  

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του άρθρου του κ. Αθανάσιου Κατσίμπελη  ημερομηνίας 27/01/2013 που αναφέρεται στην επιτακτική ανάγκη αναγέννησης  της «αδέσμευτης» Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σας το παραθέτω αυτούσιο για τα δικά σας συμπεράσματα.....

Αθανάσιος Κατσίμπελης.

Είναι κοινό μυστικό πως εδώ και χρόνια, κάτι δεν πάει καλά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παρά τις μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα οδηγούσαν στην εκπλήρωση της Συνταγματικής επιταγής του αποκεντρωμένου κράτους, οι οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κρατούν κατά κανόνα τα σκήπτρα της διαφθοράς και της διαπλοκής και έχουν μετατραπεί σε εστίες κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.  

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής συνήλθε εκτάκτως την Πέμπτη 29/01/2013 στις 09.30πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά μέλη και το κ. Δήμαρχο, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.35πμ με την λήψη αποφάσεων επί «7» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται  στην πρόσκληση με Α.Π. 3721 ημερομηνίας 24/01/2013.

Τα «7» τακτικά θέματα της ατζέντας που συζητήθηκαν είναι.....  

Λαθρέμποροι Ιστορίας…..του Γιώργου Τσούκαλη.

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το βιβλίο «Λαθρέμποροι ιστορίας» του Γιώργου Τσούκαλη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σιδέρη παρουσιάστηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα του Ιδρύματος Θεοχαράκη. 

Ο Γιώργος Τσούκαλης με τη σύζυγό του Μαργαρίτα και τον γιο του Δημήτρη.

Εκατοντάδες, προσκεκλημένοι φίλοι του Γιώργου Τσούκαλη, έδωσαν το παρών για να τον συγχαρούν, αυτή τη φορά για την πρώτη συγγραφική απόπειρα, που αναμένεται να έχει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό.   

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Με «όταν» και «αν» απάντησε ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Αυτή τη φορά θα παρουσιάσω «Τα εν ΔΗΜΩ….εν ΟΙΚΩ»  κάνοντας μια λεπτομερή καταγραφή της προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης που διεξήχθη στις 16/01/2013,  για να έχετε μια πλήρη εικόνα των ερωτήσεων που τέθηκαν  από πλευράς αντιπολίτευσης αλλά και του τρόπου με τον οποίο ο κ. Δήμαρχος  παραπέμπει τα θέματα στις καλένδες!


Το συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο λοιπόν,  ήταν το πρώτο της χρονιάς αλλά και το πρώτο του νεοεκλεγέντα κ. Παναγιώτου, ο οποίος αφού μας καλωσόρισε, ευχήθηκε «καλή συνεργασία και αλληλοσεβασμό» απευθύνοντας έκκληση στο ακροατήριο «να μην εκφράζεται με οποιοδήποτε τρόπο, είτε να επικροτεί είτε να σχολιάζει , αυτό θα βοηθήσει παρά πολύ τους συναδέλφους να κάνουν πιο καλή τη δουλειά τους» όπως είπε.  

Ένα αριστούργημα στο Badminton!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Μιχάλης Αδάμ και μας προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στο Θέατρο Badminton την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 στις 20.30.

Ένα από τα σημαντικότερα θέατρα της Eυρώπης το Vakhtangov και ένας ταλαντούχος κι έμπειρος σκηνοθέτης ο Rimas Tuminas ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν ένα μεγαλοφυές αποτέλεσμα. Το «Masquerade» του Mikhail Lermontov.


Με μία νέα ανατρεπτική ματιά σε ένα κλασικό αριστούργημα της Ρωσικής δραματουργίας , έχουμε μια τραγική φάρσα, μία θλιβερή Commedia dell’ Arte, που σκύβει στο σήμερα και στριφογυρνά στους ήχους του Βαλς του Aram Khachaturyan, που μετά από δεκαετίες επιστρέφει στη σκηνή του Vakhtangov για την οποία είχε αρχικά γραφτεί.   

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

«Λαθρέμποροι Ιστορίας - Επιστροφή 20 θησαυρών»

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με την ευκαιρία της πρόσφατης κυκλοφορίας κι επίσημης παρουσίασης, από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρη του βιβλίου του καταξιωμένου και γνωστού ιδιωτικού ερευνητή  Γιώργου Τσούκαλη «Λαθρέμποροι Ιστορίας - Επιστροφή των 20 θησαυρών», έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον κορυφαίο του επαγγέλματός του, σήμερα.


Ο Γιώργος Τσούκαλης γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1957 και τέλειωσε εκεί το Δημοτικό και το Οικονομικό Γυμνάσιο. Σαν έφηβος υπήρξε αθλητής στίβου και αργότερα μέλος του ΠΑΣ Γιάννενα και χορηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ΣΦΠ. Το 1979 αποφοίτησε από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά.

Τελειώνοντας τη στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός Πυροβολικού, εργάστηκε σε διάφορες θέσεις. Η ενασχόλησή του με τις ιδιωτικές έρευνες ήταν όνειρο ζωής!


Η επιτυχημένη πορεία του στο χώρο, άρχισε απαντώντας σε μία αγγελία που ήταν από γραφείο ιδιωτικών ερευνών. Από το 1989 έχει δικό του γραφείο.    
   

Η Έκθεση Τουρισμού στην Κωνσταντινούπολη…..γέμισε Ελλάδα!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με ελληνικά περίπτερα γέμισε η «Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Ανατολικής Μεσογείου» που οργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη.


Δεκάδες Δήμοι από τη χώρα μας αλλά και ελληνικές τουριστικές εταιρείες προσπαθούν να διαφημίσουν στους Τούρκους και όχι μόνο τη χώρα μας για να αυξηθούν οι αφίξεις τουριστών το 2013.

Οι γείτονες μας δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το περίπτερο του Δήμου της Χίου, της Πάτμου και άλλων πολλών ελληνικών νησιών.


Όμως μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για την Πάργα λόγω της σειράς του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή όπου ο «Ιμπραήμ Πασάς από την Πάργα» έχει γίνει αιτία για να ζητούν οι τούρκοι να επισκεφθούν την περιοχή! 

Είπα….ξείπα....

Παρουσιάζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Πως αλλάζουν οι καιροί! Δείτε τον Σαμαρά πριν από μερικά χρόνια......


Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Μια Μεγάλη Απορία!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Έπαθα, όταν χαζεύοντας το ΦΕΚ 3/Α/8-1-2013 είδα υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το Βερολίνο!


ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 3, 
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 1

«Καθορισμός βαθμίδων επαγγελματικών προσόντων για την επαγγελματική δραστηριότητα της εκτέλεσης συντήρησης, επισκευής και επιτήρησης της λειτουργίας ψυκτικών εγκαταστάσεων και προϋποθέσεις για την άσκηση της δραστηριότητας αυτής από φυσικά πρόσωπα».   

Ν. Λυγερός: Ιστορική υπογραφή για την Κύπρο!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Είναι μια ιστορική υπογραφή για την Κύπρο, η συμφωνία με την κοινοπραξία της ιταλικής και της κορεάτικης εταιρείας, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου παραχώρησης και μάλιστα για τα οικόπεδα 2, 3 και 9.


Η άμεση οικονομική απολαβή για την Κύπρο είναι της τάξης των 150 Εκατομμυρίων Ευρώ για το bonus υπογραφής.

Δεν μιλάμε πια για εκτιμήσεις, αλλά για ένα ιστορικό γεγονός που είναι αναμφισβήτητο ακόμα και από τους πιο επιφυλακτικούς και αυτούς που τους διακατέχουν οι αιώνιες φοβίες.  

Τα μυρμήγκια!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πέμη Ζούνη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Κώστα Φιλίππογλου και μας παραδίδουν μια σκληρή ιστορία για την αναζήτηση του έρωτα χωρίς όρια... με ένα νεοελληνικό έργο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το «Historia de un amor ή Τα μυρμήγκια» του Θανάση Τριαρίδη.


Έτσι,  έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια σχέση…..που ταράζει τα νερά στο θέατρο OLVIO (Ιεράς οδού 67 και Φαλαισίας 7, Βοτανικός, Μετρό Κεραμεικός, 2103414118, 16.00-20.00) σε παραγωγή της Fidelite Productions της Ρούλας Νικολάου.

Οι ήρωες του έργου αλλά και οι θεατές έρχονται αντιμέτωποι με τον άγριο, ακραίο, αλλά και τρυφερό εαυτό τους……