Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

«Ἀνήκω σὲ µία χώρα μικρή»....η επίκαιρη όσο ποτέ ομιλία του Νομπελίστα Γιώργου Σεφέρη!

Για την αντιγραφή ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Εδώ και μήνες η Ελλάδα είναι στο πραιτόριο.  Χλευάζεται και κατασυκοφαντείται.  Αναίσχυντοι αργυραμοιβοί την παίζουν στα ζάρια. Προσβάλλουν τους ανθρώπους της, αμφισβητούν την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Όποια  εφημερίδα και να ανοίξεις, μας έχουν κατατάξει στα  «σκουπίδια». Μας θεωρούν ένα περιττό βάρος, από το οποίο όλοι θέλουν να απαλλαγούν, αλλά δεν ξέρουν ακόμα πώς.

Νομπελίστας Γιώργος Σεφέρης.

Ε, λοιπόν, η Ελλάδα δεν είναι για τα σκουπίδια! Δεν είμαστε  οι Έλληνες διεφθαρμένοι και τεμπέληδες. Χαβαλέδες ήμασταν για πολύ καιρό. Βάλαμε τον αυτόματο πιλότο. Ένας φτωχός λαός, που γνώρισε την αφθονία και παρασύρθηκε γιατί νόμισε πως θα κρατήσει για πάντα.

Πίστεψε και στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» κάποιων αδίστακτων πολιτικάντηδων. Για την ακρίβεια ίσως στην Ελλάδα υπάρχουν λιγότεροι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες απ’ ότι σε πολλές άλλες χώρες. Και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Είναι μια δύσκολη ώρα, αλλά δεν ήρθε το τέλος.

Σήμερα το στερνό «αντίο» στην Γουίτνεϊ Χιούστον!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Αρίθα Φράνκλιν και ο Στίβι Γουόντερ θα τραγουδήσουν στην κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο σήμερα, Σάββατο στο Νιούαρκ, στην εκκλησία που πήγαινε ως παιδί.


Στην τελετή είναι προσκεκλημένοι η Αλίσια Κις, η Όπρα Γουίνφρι και ο Κέβιν Κόστνερ, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης της διάσημης τραγουδίστριας που άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Το «παρών» θα δώσει και ο Κλάιβ Ντέιβις, ο παραγωγός της τραγουδίστριας, ο οποίος και θα εκφωνήσει επικήδειο λόγο.


Η κηδεία της θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από την τηλεόραση, όσο και μέσα από την ιστοσελίδα του BBC, καθώς η οικογένειά της επέτρεψε να τοποθετηθεί κάμερα εντός της εκκλησίας.

Τα αίτια θανάτου της Χιούστον παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Acapella-ish έκδοση του «I will always love you» από την ίδια την Γουίτνεϊ!....απολαύστε την.....

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε την Τρίτη 14/02/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του Αντιπροέδρου κ. Γ. Σκορδίλη, λόγω απουσίας του  Δημάρχου κ. Χιωτάκη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα μόνο «6» τακτικά  μέλη η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.10πμ με την λήψη αποφάσεων επί «2» εκτάκτων και «26» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 6501 ημερομηνίας 09/02/2012. Στην συνεδρίαση παρίστατο και ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος.

Τα κάτωθι «2» τακτικά θέματα,  παρουσιάστηκαν στο σώμα από τον κ. Σκορδίλη, και εγκρίθηκαν ομόφωνα....

1. Εισήγηση της Επιτροπής όπως, τα μη γνήσια αλλά συμβατά είδη μηχανογράφησης που προσφέρει η εταιρεία ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΚΕΡΑΛΟΠΟΥΛΟΣ JETPRIN, ελεγχθούν ποιοτικά και λειτουργικά για μία εβδομάδα προτού οριστικοποιηθεί η απόφαση αγοράς των στο 1/3 περίπου των τιμών των γνησίων!

2. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια χαλβά ύψους 1.500,00 ευρώ για την Σαρακοστιανή εκδήλωση του Δήμου Κηφισιάς.

Ακολούθως πάρθηκαν «ομόφωνες εγκριτικές» αποφάσεις!.....για τα κάτωθι «26» τακτικά θέματα! Η συνεδρίαση έκλεισε στις 10.05πμ!

Διάκριση σε Έλληνα καλλιτέχνη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εξαιρετική τιμή και σημαντική διάκριση σε Έλληνα Καλλιτέχνη στο National Museum of Women in the Arts, Washington D.C.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος.

Προσκεκλημένος από το Πριγκιπάτο του Μονακό, ο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος, για να τιμήσει τη Πριγκίπισσα του Μονακό Grace Kelly, δημιούργησε και εξέθεσε σε μία μοναδική παρουσίαση ένα εντυπωσιακό γλυπτό νυφικό, εμπνευσμένο από το αυθεντικό νυφικό που φορούσε στο γάμο της με τον Πρίγκιπα Rainier.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι Έλληνες του Εξωτερικού....τα πήραν στο κρανίο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


Επιστολή - κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε η «Νέα Φιλική Εταιρεία»....η οποία συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους των κρατών - μελών της Ε.Ε. 

Στην επιστολή εκφράζουν τρομερούς υπαινιγμούς και κατηγορίες κατά των Γερμανικών κυβερνήσεων για υποθέσεις από το 1998 μέχρι σήμερα για οικονομικά σκάνδαλα εκβιασμούς κτλ.



«Αν δεν θυμάστε κάτι κ. Μέρκελ. δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα.....έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν».

Το αποστακτήριον μεζεδοτσιπουράδικο!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το Αποστακτήριον αντιπροσωπεύει το διαχρονικό απόσταγμα, χώρου και γεύσεων. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα μίγμα επιλεγμένων παραδοσιακών και σύγχρονων γεύσεων συνδυάζοντας, το παλιό με το καινούριο, το αλμυρό με το γλυκό με έμφαση στα φρέσκα υλικά, και το έμπειρο χέρι της κυρά Μένιας, και της καινοτομίες της Ζωούλας, πρέπει οποσδήποτε να δοκιμάσετε το νέο μεζεδοτσιπουράδικο των Βορείων Προαστίων!


Στην Αγίων Αναργύρων 2 και πλατεία 28ης Οκτωβρίου (ή Τσακπίνη για τους ντόπιους), Νέα Ερυθραία, τηλ. 210 6207126, μπορείτε να ξανααισθανθείται τις γεύσεις που χάθηκαν στον βωμό του έτοιμου και πρόχειρου.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της συνεδρίασης του Κ. Σ. Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 13/02/2012 στις 08.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη και Πίττα.


Τις τελευταίες φορές συνεδριάζει πριν από το Κοινοτικό Συμβούλιο το Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας»! Αυτή τη φορά η συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου έγινε στο γραφειάκι δίπλα στην αίθουσα χορού (μετά μουσικής), στο όρθιο!....και αυτό διότι αφενός η συνεδρίαση του «Δημήτριος Βικέλας» θα καθυστερούσε, αφετέρου η ατζέντα του Κοινοτικού Συμβουλίου είχε μόνο ένα θέμα!

Η οργάνωση και ο συντονισμός στην Δημοτική Αρχή δυστυχώς συνεχίζεται να είναι πλημελής με αποτέλεσμα οι συνεδριάσεις των δύο Σωμάτων να συμπίπτουν κάθε Δευτέρα! Δεν νομίζεται κ.κ. Ξενάκη και Κουρμαδιά ότι η απαράδεκτη αυτή κατάστασης θα πρέπει να διευθετηθεί επιτέλους;;

Αφού διαπιστώθηκε «πλήρης» απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί του κάτωθι «1» τακτικού θέματος που αναφέρεται στην πρόσκληση με Α.Π. 6606 ημερομηνίας 09/02/2012.

Οι Αντιδήμαρχοί μας – ένας χρόνος μετά!.....Βασίλης Ξυπολυτάς.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Συναντήθηκα με τον κ. Β. Ξυπολυτά στο γραφείο του στον Δήμο. Πολύ ευγενικός, ενώ μου είχε προσδιορίσει το ραντεβού μας για ορισμένης διάρκειας χρόνο και όλη αυτή την ώρα είχε κλείσει ακόμα και το κινητό του, τελικά κάνοντας κατάχρηση της καλοσύνης του, συζήτησα μαζί του πολύ περισσότερο. Όμως τα όσα άκουσα και σας μεταφέρω ενδιαφέρουν όλους τους Δημότες.


Παίρνοντας τα θέματα με την σειρά, δηλαδή τι υλοποίησε το 2011 μου μίλησε εκτενώς για την καθημερινότητα και την διαχειριστική λειτουργία.

Tο «γερμανικό θαύμα» οφείλεται στη μη αποπληρωμή των χρεών μετά τους δύο πολέμους!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δισέλιδο αφιέρωμα έχει η γαλλική εφημερίδα La Croix, η οποία στον πρωτοσέλιδο τίτλο, αναρωτιέται «Η Γερμανία είναι στα αλήθεια χώρα - μοντέλο;», ενώ στις εσωτερικές σελίδες της φιλοξενεί εκτενές άρθρο για τα χρέη της Γερμανίας προς τις χώρες που ζημίωσε κατά τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους.


Στο άρθρο αναπτύσσονται οι θέσεις του Γερμανού ιστορικού και καθηγητή στο London School of Economics Άλμπρεχτ Ρίτσλ. Σύμφωνα με τον καθηγητή, «το γερμανικό οικονομικό θαύμα μετά τον Πόλεμο, οφείλεται στη μη αποπληρωμή των χρεών της χώρας του μετά από δύο Παγκοσμίους πολέμους»!!

Ο καθηγητής στο London School of Economics Άλμπρεχτ Ρίτσλ.

«Η ειρωνεία της ιστορίας είναι», όπως εξηγεί ο καθηγητής, «ότι από μια αντιστροφή των δεδομένων, η Γερμανία ξαναβρίσκεται απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους της στην κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι τελευταίοι, μετά το πέρας του Πρώτου και του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου: μια χώρα - πιστωτής που θα πρέπει να επιλέξει κατά πόσο θα απαιτήσει να την ξεπληρώσουν ή όχι».

Φωτογραφηθείτε και κερδίστε!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Φέτος γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! Καθίστε αναπαυτικά στο μεγαλύτερο δερμάτινο κόκκινο καναπέ του κόσμου, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φωτογραφηθείτε με τον / την αγαπημένο / η σας και κερδίστε δωροεπιταγές για να αγοράσετε τα δώρα σας για αυτή την ξεχωριστή μέρα από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen!


Ελάτε στις 18:00 ακριβώς στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Αναδειχθείτε και εσείς σε ένα από τα 50 πρώτα τυχερά ζευγάρια, προλάβετε, καθίστε πρώτοι και κερδίστε δωροεπιταγές για να απολαύσετε τη μαγευτική εμπειρία shopping! Ερωτευθείτε από την αρχή και κάντε τις αγορές σας, ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 - 70 % πιο φθηνά!

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν φροντιστήριο από φοιτητές του ΕΜΠ σε μαθητές!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για μια ακόμη φορά (σε περίοδο κοινωνικής και οικονομικής κρίσης) πρωτοπορεί. Ομάδα φοιτητών του συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ιδρύματος προσφέρουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σχολείων... της Αθήνας, οι γονείς των οποίων δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο έξοδο αυτό.


Πριν από ένα μήνα, οι φοιτητές του συλλόγου των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών συγκεντρώθηκαν σε μια αίθουσα με στόχο να αναζητήσουν μεθόδους παρέμβασης στην κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και παροχής βοήθειας προς τους πολίτες που υφίστανται τις μεγαλύτερες συνέπειες.

H φωτό της ημέρας!

Την παρουσιάζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

Δώδεκα συμπολίτες μας....δώδεκα λέξεις.....και μια πρόταση με νόημα….

«Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο φτωχοί που το μόνο που έχουν είναι λεφτά»!

Την στιγμή αποθανάτισε από την πρόσφατη δράση αλληλεγγύης στο Σύνταγμα ο Βαγγέλης Γκάτσος!

Έσβησε το αηδόνι του παγκόσμιου μουσικού πενταγράμμου!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σοκαρισμένοι όλοι ακούσαμε την είδηση του θανάτου μιας από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών. Της Γουίτνυ - Ελίζαμπεθ Χιούστον. Σε ηλικία 48 μόλις ετών πέθανε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες, όπου είχε πάει για να παραστεί στην απονομή των Γκράμμι.

Με την 18άχρονη κόρη της Μπόμπυ - Κριστίνα.

Το πρωί μάλιστα του Σαββάτου, είχε τραγουδήσει σε ένα pre - party, όπως έδειξε και το CNN, δεν φαινόταν όμως ιδιαίτερα καλά. Τα ξημερώματα την βρήκαν  στη μπανιέρα και αν και προσπάθησαν να την επαναφέρουν, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες, ήταν ήδη νεκρή.

Αν και εικάζουν ότι μπορεί να είχε πιει πολύ αλκοόλ και χάπια, που βρέθηκαν πολλά στο δωμάτιό της, δεν εξεδόθη κανένα ιατρικό ανακοινωθέν. Θα εκδοθεί μετά από 6-8 εβδομάδες που θα έχουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Θεού θέλοντος!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ

Το εκλογικό Σώμα επαναδιαμορφώνει την άποψή του εν όψει των νέων δεδομένων. Τα πάντα εμπρός του ρευστά και απροσδιόριστα. Η οικονομική κατάσταση της Χώρας και των πολιτών άνευ προηγουμένου. Η εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης προς τους θεσμούς και τα πρόσωπα που τους εκπροσωπούν σχεδόν μηδενική.


Το διεθνές κύρος της πατρίδας μας και των Ελλήνων, στο εξωτερικό, περίπου ανύπαρκτο. Η κρίση χρονίζει και απλώνεται, αποσταθεροποιώντας και τα όποια θα μπορούσαν να θεωρηθούν, διεθνή ερείσματα της Ελλάδας. Οι δυσκολίες προκαλούν δυσφορία και αυτή σύγχυση και τέλος θυμό.

Απόσπασμα από γράμμα του Νίκου Καζαντζάκη στον Μηνά Δημάκη!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Antibes, Villa Rose, 27-11-1948
Alee des Palmers, Bd du Cap

Αγαπητέ φίλε,

Η Ελένη αντιγράφει ένα μυθιστόρημα στη γραφομηχανή, Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται…


Είναι εντελώς σύγχρονο και νομίζω καλό. Τόρα άρχισα ένα καινούργιο, καθώς και μια νέα τραγωδία, εμπνευσμένη από την τορινή τραγωδία της Ελάδας.

Μουσική για σένα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


Δευτέρα (13 και 20 Φεβρουαρίου 2012) και Τρίτη (14 και 21 Φεβρουαρίου 2012) στις 21:00 στο Θέατρο, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο Γιάννης Παλαμίδας και η Ηρώ Σαΐα τραγουδούν για τον έρωτα, για το φως, για την αγάπη.

 
Με λόγια και μουσικές. Από τον Καβάφη μέχρι τον Καββαδία, από τον Clauss Nomi έως τον Κωνσταντίνο Βήτα, τη Λένα Πλάτωνος, τον Σταύρο Ξαρχάκο. Οι δυο φίλοι θα συναντηθούν για τέσσερις μοναδικές βραδιές με τραγούδια που μιλάνε για αστέρια και για τριαντάφυλλα, για χαρές και για θυμούς, για χαμένα όνειρα και αγάπες που επέζησαν…..«Για σένα»! Μαζί τους ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο και ο Δημήτρης Σιάμπος στην ηλεκτρική κιθάρα.

Ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης.
Ηχογραφήσεις - Ηχητική επιμέλεια: Music Art Lab Studio.
Video: Άρης Μπάσιας.
Φωτογραφίες: Σταύρος Πετρόπουλος.
Ενδυματολόγος : Σχεδιαστής «Μίλτος».
Οργάνωση Παραγωγής: Μητροπολιτικές Ιστορίες.
Επιμέλεια διοργάνωσης : Γιάννης Καστανάκης .
Είσοδος: 15 ευρώ και 10 ευρώ μειωμένο.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε χθες Τρίτη 07/02/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα μόνο «5» τακτικά  μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.10πμ με την λήψη αποφάσεων επί «7» εκτάκτων και «26» τακτικών  θεμάτων που αναφέρονται στην παρακάτω πρόσκληση με Α.Π. 5407 ημερομηνίας 02/02/2012.

Τα ακόλουθα «7» έκτακτα θέματα,  παρουσιάστηκαν στο σώμα από τον κ. Χιωτάκη, επί τροχάδην!....και αφορούσαν (1) Έγκριση δαπάνης ύψους 15.000,00 ευρώ για προμήθεια καυσίμων θέρμανσης (2) Έγκριση δαπάνης ύψους 1.215,00 ευρώ για προμήθεια 15 πινακιδίων σήμανσης (3) Η αξιολόγηση της προσφοράς της εταιρείας ΤΑΚΗΣ Μ. Ε.Π.Ε.  στον δημόσιο διαγωνισμό για συντήρηση και επισκευή μηχανικών σαρώθρων δεν γίνεται αποδεκτή  επειδή δεν καλύπτει όλους τους τύπους σαρώθρων!...και ζητά όπως ο  διαγωνισμός επαναληφθεί (4) Έγκριση «δαπάνης» για αποζημίωση σε θιγόμενους από ρυμοτομία! (5) Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος 60.000,00 ευρώ! (6) Ψήφιση πίστωσης ποσού 1.300,00 ευρώ για δικαστικά έξοδα και (7) Ανάθεση στον Δικηγόρο Κ. Δεμερτζή της εκδίκασης της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της κ. Φ. Περιβολαροπούλου για παραβίαση, εις βάρος του Δήμου Κηφισιάς, του δικαιώματος της δίκαιης δίκης!!

Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί αυτή η απάντηση!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Όταν γραφόταν ΙΣΤΟΡΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, κάποιοι έκαναν τις μαϊμούδες στα δένδρα!

Σήμερα οι μαϊμούδες έχουν άποψη και μας  μαλώνουν!! Έτσι γίνεται πάντα με τους ΔΗΘΕΝ που δεν έχουν επαφή τα πάνω...με τα κάτω!


Ο μεγάλος Γερμανός συγγραφέας Έρχαρτ Κέστνερ έκανε την εξής εξομολόγηση:

Ημερίδα για την Οστεοπόρωση!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την ενημερωτική ημερίδα που θα διοργανωθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, με θέμα: «Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία».


Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση όλων των συνδημοτών από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα.