Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Απεργία φαρμακοποιών και πως αποζημιωνόμαστε από το ταμείο....

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Η κρίση και η αφαίμαξη χρημάτων των ταμείων, λόγω μνημονίου, ακουμπά σήμερα, πέρα από τις συντάξεις, την καθημερινή ζωή χιλιάδων ασθενών λόγω των απεργιών των φαρμακοποιών. 


Οι απεργίες δηλαδή των φαρμακοποιών αναγκάζουν τους χιλιάδες εκείνους ασθενείς να ταλαιπωρούνται αφού πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους και, φυσικά, πρέπει να τρέχουν προς αναζήτηση των χρημάτων τους.  

Οι Θεοί του Πολέμου!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Οι Θεοί του Πολέμου» ονομάζει το νέο του βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη ο Αλέξανδρος Μπούφεσης. Πρόκειται για το χρονικό δύο ηρώων και μιας εισβολής. Ο διαλυμένος από τις εκτελέσεις του Στάλιν Κόκκινος Στρατός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη γερμανική πλημμυρίδα με μόνα όπλα στην αρχή το ρωσικό σθένος και ένα στρατηγό άξιο διάδοχο του Μιχαήλ Ιλαριόνοβιτς Κουτούζοφ.

Αλέξανδρος Μπούφεσης.

Οι βίοι των δύο στρατηγών, του πατέρα των τεθωρακισμένων αρμάτων, Γκουντέριαν, και του άντρα που έδωσε το φιλί της ζωής στον Κόκκινο Στρατό, Γκεόργκι Ζούκοφ, θα κινηθούν σε δύο παράλληλους άξονες, που θα χαράξουν την Ευρασία, καθώς τα χιόνια της στέπας βάφονται κόκκινα από το αίμα αμυνόμενων και επιτιθέμενων.

«Οι Θεοί του Πολέμου» δεν είναι μόνο ένα έπος για αναστημένους ήρωες, ένα χρονικό δύο ηρώων-πολέμαρχων και μιας εισβολής, είναι επίσης η ιστορία του Ανατόλι και της Νάντια, που προσπαθούν να ξαναχτίσουν αυτό που η θηριωδία του πολέμου τους στέρησε.

Είναι η ιστορία του Σεμπάστιαν και της Άνελι, που δηλητηριάστηκε από την ωμότητα των SS. Είναι μια ιστορία για τους ήρωες εκείνους που έκαναν τον πόλεμο τραγούδι, που με την έντασή του έφτασε μέχρι τα αφτιά της ανώτατης ηγεσίας του φασισμού και σφράγισε μια για πάντα τη μοίρα μιας αιματοκυλισμένης ιστορικά Ευρώπης.

Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Μπούφεσης ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Πόρτσμουθ, όπου και ολοκλήρωσε επιτυχώς τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην επιστήμη της βιοϊατρικής.  

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε την Τρίτη 28/08/2012 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, μετά από τρεις εβδομάδες ανάπαυλα λόγω καλοκαιρινών διακοπών!


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα 6 τακτικά μέλη η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 09.05πμ με την επικύρωση πρακτικών: 26-06-2012 (τακτική), 26-06-2012 (έκτακτη), 03-07-2012 (τακτική), 03-07-2012 (έκτακτη) και την λήψη αποφάσεων επί «2» εκτάκτων και «9» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 38391 ημερομηνίας 23/08/2012.

Τα έκτακτα θέματα που αφορούσαν (1) Έγκριση χρηματικού εντάλματος πληρωμής στο όνομα του δικηγόρου του Δήμου Λεωνίδα Λώρα ύψους 1.000,00 ευρώ (2) Εγκριση δαπάνης ύψους 1.000,00 ευρώ που αφορά δικαστικά έξοδα κτλ.....εγκρίθηκαν ομόφωνα

Τέχνης Πανσέληνος στην Κεφαλονιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Πανσέληνος Τέχνης - Πανσέληνος στον Κήπο». Έτσι ονομάζει την ετήσια καλλιτεχνική Συνάντηση με δρώμενα στη «Μοβ Σκηνή» της Villas Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς  ο Κώστας Ευαγγελάτος κι εγκαινιάζει την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, ώρα 8.30μμ,  στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη  την ατομική του έκθεση ζωγραφικής και επιζωγραφισμένων αντικειμένων.

Η ιστορικός τέχνης Μαράη Γεωργούση.

Στις 9μμ θα μιλήσει για τα έργα της έκθεσης η ιστορικός τέχνης Μαράη Γεωργούση. Η έκθεση περιλαμβάνει πρόσφατες συνθέσεις του  εικαστικού δημιουργού, οι περισσότερες των οποίων φιλοτεχνήθηκαν στην Αθήνα και το Παρίσι το 2012.

Τα βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά μοτίβα της δουλειάς του, σύμβολα, γράμματα, ονόματα, γεωμετρικές σχέσεις και μορφές κυριαρχούν και επεκτείνονται σε συνδυασμό, με αρχαϊκές φιγούρες και αρχετυπικές φόρμες διαχρονικής όψης και σύγχρονης υπόστασης, πάνω σε ξύλινα ready made αντικείμενα.  

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Υπόθεση με οσμή σκανδάλου στο Δήμο Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ το κάτωθι άρθρο με τίτλο «Κηφισιώτες, εδώ τα καλά «μπέργκερ».....σύντομα κοντά σας, νόστιμα και παράνομα!»….από την Marina Leonidhopoulos που ανήκει στην ομάδα ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ., το οποίο περιήλθε σε γνώση της εφημερίδα Kifisia Press , την Τρίτη 7 Αυγούστου 2012, από πηγή στο facebook….

«Έφτασε στ' αυτιά μου, από έγκυρη πηγή, ότι το κατάστημα Gloria Jeans - μεσοτοιχία με το Everest, στη Λεβίδου - έκλεισε και ήδη, την ώρα που γράφω, μετατρέπεται σε Goody's. Έχει κλειστεί απ' έξω με νοβοπάν και, γρήγορα-γρήγορα, τώρα που είναι Αύγουστος κι είναι παχιές - και κοιμισμένες - οι μύγες, γίνονται οι εργασίες μετατροπής.


Μέχρι εδώ, καλά. Έλα όμως που δεν έχει εκδοθεί καμία άδεια για τις εργασίες που γίνονται!  Η εταιρεία φοβάται, δικαίως, ότι δε θα μπορούσε ποτέ να πάρει άδεια για ένα κατάστημα που ουσιαστικά δεν υπάρχει.


Το περί ού ο λόγος, μαζί με το διπλανό του, το Everest (Goody's και Everest είναι θυμίζω των ιδίων συμφερόντων) είναι, στα χαρτιά, ΕΝΑ κατάστημα - μέχρι προχθές, αν πήγαινες στο Everest και αναζητούσες τουαλέτα, σε παρέπεμπαν στο διπλανό Gloria Jeans......(υποθέτω ότι αν πας σήμερα στο Everest και, ω μη γένοιτο, χρειαστείς τουαλέτα, θα σε παραπέμψουν στο δημόσιο ουρητήριο του Πλατάνου!). 

Το μεγάλο μας Τσίρκο!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα, από το  Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Ακροπόλ. 

Μουσική και διεύθυνση ορχήστρας επί σκηνής: Σταύρος Ξαρχάκος.
Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Αρμένης, Τάσος Νούσιας, Μαρίνα Ασλάνογλου. 

Την Τρίτη 21 Αυγούστου 2012  παρουσιάζεται στο Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ - Φρόντζου στα Ιωάννινα, ενώ το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2012 στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Στου Παπάγου ώρα έναρξης  20.15, είσοδος 20€,  μαθητικό - φοιτητικό 15€ , ανεργίας 10€.


Το εμβληματικό αυτό έργο  αποτελεί σταθμό όχι μόνο για το νεοελληνικό θέατρο, αλλά και για τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική ελληνική ιστορία.  Μέσα από τραγούδια , σατιρικά και δραματικά επεισόδια,  διατρέχει όλες τις σημαντικές στιγμές της ελληνικής ιστορίας:  η Τουρκοκρατία, η επανάσταση του 1821, η βασιλεία του Όθωνα, η Μικρασιατική καταστροφή, ο πόλεμος του 1940, είναι ορισμένοι μόνο από τους βασικούς σταθμούς της πορείας που περιγράφονται σ’ αυτό το......ντοκουμέντο, που παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο και επίκαιρο στις μέρες μας όσο ποτέ.

Τριανταεννέα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, ανεβαίνει ξανά από το ΚΘΒΕ, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Ακροπόλ, με τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον κορυφαίο συνθέτη που οι μουσικές του χαρακτήρισαν εκείνη τη πρώτη παράσταση του ΄73, να είναι  παρών στη σκηνή διευθύνοντας την 9μελή του ορχήστρα.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο τηλεφωνικός αριθμός των ιατρικών ραντεβού εμπλουτίστηκε....

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Σε  άρθρο μας  επισημαίναμε την αλλαγή του αριθμού 184  που αφορούσε τα τηλεφωνικά νούμερα που μπορεί ο πολίτης να κλείσει το ραντεβού του.

Η γενική Γραμματεία Καταναλωτή έδωσε όλες τις εταιρείες που έχουν αναλάβει από τώρα και πέρα την διαδικασία εξυπηρέτησης των ραντεβού και μαζί ανακοίνωσε και τους αντίστοιχους αριθμούς που μπορεί να κλείνει ραντεβού και, βεβαίως, ανακοίνωσε τις αντίστοιχες χρεώσεις.


Ο κάθε πολίτης έχει συνεπώς τώρα περισσότερες επιλογές οι οποίες διαφοροποιούνται ανάλογα, ως προ-ειπώθηκε, με το κόστος. Συγκεκριμένα:

- τηλεφωνική γραμμή 14554 της BPO HELLAS - VODAFONE: 0,98Euro / κλήση (από σταθερό και κινητό Vodafone) και 1,86Euro / κλήση (από άλλα κινητά).

- τηλεφωνική γραμμή 14784 του OTE A.E - E-VALUE A.E: 1,07Euro/ κλήση (από σταθερό) και 1,18Euro / λεπτό (από κινητό).

- τηλεφωνική γραμμή 14884 της CALL CENTER HELLAS: 0,99Euro / κλήση (από σταθερό) και 1,18Euro / λεπτό (από κινητό).

- τηλεφωνική γραμμή 14900 της NEWSPHONE HELLAS: 1,08Euro / κλήση (από σταθερό) και 1,18Euro / λεπτό (από κινητό).

Σημειώνεται ότι οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ, ενώ από σταθερό τηλέφωνο η χρέωση γίνεται ανά κλήση, και από κινητό τηλέφωνο η χρέωση γίνεται ανά λεπτό.

Εξαιρείται η εταιρεία BPOHELLAS - VODAFONE όπου η χρέωση είναι ανά κλήση σε όλες τις περιπτώσεις.

Oι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται και από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή  www.efpolis.gr.

Ημερολόγιο των Ονείρων!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι ο Σταύρος Λάντσιας θα μας μαγέψει με τις μελωδίες του. Ο δεξιοτέχνης πιανίστας και συνθέτης  διάλεξε διόλου τυχαία - την «μπλε» πανσέληνο του Αυγούστου για να μας παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ημερολόγιο Ονείρων», μαζί με εκλεκτούς μουσικούς και συνεργάτες.


Την ιδιαίτερη αυτή βραδιά, όπου το ασυνήθιστο φαινόμενο των δύο πανσελήνων μέσα στον ίδιο μήνα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στον ουρανό, το καταπράσινο ανοιχτό θέατρο της Ρεματιάς θα γεμίσει με τις μελωδίες του πιάνου, του βιολιού και του σαξοφώνου.

Σε συνδυασμό με τον λυρισμό και τη δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζουν τον γνωστό συνθέτη, θα ταξιδέψουμε σε μελωδικά μονοπάτια που λειτουργούν, όπως ο ίδιος λεει, σαν ανάμνηση ονείρων.....    

Συμμετέχουν οι διακεκριμένοι μουσικοί Δημήτρης Χουντής (σοπράνο σαξόφωνο), Alfredo Shtuni (βιολί), Αλέξανδρος Μποτίνης (τσέλο), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Mιχάλης Καπηλίδης (τύμπανα). Μηχανικός ήχου ο Γιάννης Σκανδάμης

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Οι (όχι τυχαία) αυθαίρετες μονοδρομήσεις στην Κηφισιά!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στο άρθρο του στην Καθημερινή στις 01/08/2012 με τίτλο «Tα «γκέτο» της Κηφισιάς....» ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας, κάτοικος της περιοχής, καταγγέλλει (1) τις αυθαίρετες μονοδρομήσεις στην περιοχή που συνδέει την Νέα Ερυθραία, το Καστρί και την Πολιτεία και (2) αποκαλύπτει το  «τοπικό σκάνδαλο» σε όλο του το μεγαλείο!....γράφοντας ότι.....

« ο κ. Νίκος Χιωτάκης, δήμαρχος Κηφισιάς, αποφάσισε εν μέσω θέρους (όχι τυχαία) να προβεί σε εντελώς αυθαίρετες μονοδρομήσεις στην περιοχή που συνδέει τη Νέα Ερυθραία, το Καστρί και την Πολιτεία. Δεν χρειάστηκε κόπος για να πληροφορηθώ τον λόγο. Διάφοροι περισπούδαστοι τύποι (ομοτράπεζοι του δημάρχου με «ιδιότητες», όπως αδερφοί πρώην ευρωβουλευτών κ.λπ.) δεν ήθελαν να υπάρχει κυκλοφορία μπροστά στα σπίτια τους».

«Αναζητώντας λίγο περισσότερο το σκάνδαλο, εντόπισα την αρχή του κακού σε μια οδό ονόματι Γεωργίου Παπανδρέου. Εκεί, λέει, διαμένει η πρώην δήμαρχος Ερυθραίας - που υποστήριξε για την εκλογή του τον κ. Χιωτάκη - και ένας νυν αντιδήμαρχος. Τι έπραξαν οι αθεόφοβοι; Για να επαυξήσουν προφανώς την αξία τον ακινήτων τους, έκοψαν - με νησίδες(!) - σε φέτες τον δρόμο «τους» και τον μετέβαλαν κατ’ ουσία σε ποδηλατόδρομο (με χρήματα του ΕΣΠΑ ασφαλώς)».

105 είναι μέχρι σήμερα  οι  πολίτες που συνεχάρησαν επώνυμα ή ανώνυμα τον κ. Ζούλα για το άρθρο του που,  επιτέλους, μιλάει ανοιχτά για δημοτικό σκάνδαλο!...το οποίο μπορείτε να διαβάσετε.....πατώντας εδώ... ! 


Φίλοι Αναγνώστες, με την ευκαιρία αυτή, όσοι κάτοικοι της Νέας Ερυθραίας το επιθυμούν, ας γνωρίζουν ότι η ηλεκτρονική εφημερίδα Kifisia Press θα σταθεί αρωγός τους για να γνωστοποιηθεί ενώπιον αρμοδίων αλλά και άλλων το θέμα της προβληματικής μονοδρόμησης στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας κατόπιν των πρόσφατων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς.  

Το μυστικό του Αδάμ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί το νέο βιβλίο  του Γκιγιέρμο Φεράρα «Το Μυστικό του Αδάμ». Ένα συνταρακτικό μυθιστόρημα που η δράση του εξελίσσεται μεταξύ Ελλάδας, Μεξικού και Αγγλίας. Θεμελιωμένο επιστημονικά και βασισμένο σε στοιχεία έρευνας, «Το Μυστικό του Αδάμ» παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή για το τι θα συμβεί το 2012 σύμφωνα με τις προφητείες.

Γκιγιέρμο Φεράρα.

21 Δεκεμβρίου 2012: Μόνο ένα μέρος της ανθρωπότητας - όσοι έχουν επεκτείνει την εσωτερική τους όραση και την ικανότητα να διασχίζουν τη μεγάλη πύλη των διαστάσεων - θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει την προέλευσή του και να κοιτάξει ξανά προς τα άστρα......  

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά για τη «Φλόγα»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοφιλής και πολύ αγαπητός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ο διεθνής μας Μάριος Φραγκούλης εμφανίζεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για φιλανθρωπικό σκοπό και μιλά στη Τίνα Σγουροπούλου.

Μάριος Φραγκούλης.

-  Στις 31 Αυγούστου 2012  θα έχουμε τη χαρά  να σας απολαύσουμε και πάλι σε μια μοναδική βραδιά  στο Ηρώδειο. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για τον πάσχοντα συνάνθρωπο, και αυτή η συναυλία είναι αφιερωμένη σε φιλανθρωπικό σκοπό, θέλετε να μας εξηγήσετε  περί τίνος πρόκειται;

Η συναυλία αυτή θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη παρουσίαση στην Ελλάδα της διεθνούς δισκογραφικής δουλειάς μου με την Sony Classical  και με τραγούδια classical crossover,  το «Βeautiful Τhings». Δεν θα λείψουν όμως και μουσικές ευρωπαίων συνθετών και φυσικά του Μάνου Χατζιδάκι.

Μάριος Φραγκούλης και Hayley Westenra.

Προσκεκλημένοι μου θα εμφανιστούν: η Νεο-Ζηλανδή σοπράνο Hayley Westenra, που πρόσφατα κυκλοφόρησε  το «Paradiso» σε μουσική  Ennio Morricone και ο  ταλαντούχος και πλέον διεθνής Έλληνας Γιώργος Περρής που θα ερμηνεύσει τραγούδια από την καινούργια γαλλική δισκογραφική του δουλειά «Un souhait», που κυκλοφορεί στις γαλλόφωνες χώρες ανά τον κόσμο.

Γιώργος Περρής.

Μαέστρος θα είναι ο Λουκάς Καρυτινός και είμαι ευτυχής που συνεργαζόμαστε πάλι, επειδή τον θεωρώ κεφάλαιο για τη χώρα  και ίσως τον σημαντικότερο  της τελευταίας δεκαετίας. Αφιλοκερδώς θα μας συνοδεύσει  η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Σημαντικό για μένα προσωπικά, είναι ότι αυτά τα τραγούδια θα ακουστούν για ένα φιλανθρωπικό σκοπό, αφιερωμένο στο σύλλογο «Φλόγα».  

Ο Προϋπολογισμός της Ελλάδος!


Αυτή η εικονιζόμενη διαχρονική αλήθεια δεν πρέπει να την αφήσουμε να μας.....εξαφανίσει!!


Tώρα και στο έτοιμο φαγητό!

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στα δύσκολα κατεβάζεις ιδέες. Κάπως έτσι σκέφτηκε και η διοικητική ομάδα της Everest και πριν λίγο καιρό αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο έτοιμο φαγητό.

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το νέο αυτό επιχειρηματικό πεδίο δράσης ξεκίνησε πιλοτικά στο κατάστημα της αλυσίδας στο Μαρούσι και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά.

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχει πλάνο να εμπλουτιστεί το μενού των μεγάλων καταστημάτων Εverest με έτοιμα πιάτα, τα οποία μάλιστα όπως λέγεται προσφέρονται και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, οι οποίες βεβαίως και διαφημίζονται σε φυλλάδια που ήδη διανέμονται στα βόρεια προάστια.
Το εγχείρημα αυτό, όπως ακούγεται προκάλεσε την δυσαρέσκεια των franchisee των Goody’s. Οι τελευταίοι σε συνάντηση που πραγματοποίησαν με την διοίκηση του ομίλου τόνισαν ότι ένα τέτοιο project ταιριάζει πιο πολύ στα Goody’s και όχι στα Everest που έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του καταναλωτή από τις σφολιάτες και τα σάντουιτς που πωλούν.
Αποτέλεσμα της συνάντηση αυτής είναι να μείνει ανοικτό το ενδεχόμενο προσαρμογής του νέου project και στα Goody’s.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Βίλες στο κύμα με....συνταγή ΙΚΑ!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στο φως και ένα τρίτο μέγαρο στη Δροσιά της Εύβοιας, το οποίο ανήκει στην 68χρονη Χριστίνα Σουρίδη και είναι το εντυπωσια­κότε­ρο κτίσμα της περιοχής με πέντε ορόφους, κάμερες, φωτισμούς με φωτοκύτταρο, πισίνα και εξωτερικό γυάλινο ασανσέρ.

Μοντέρνα κάγκελα και στέγαστρα, τέντες νέας τεχνολογίας και απίστευτη χλιδή, κατασκευή που δεν παραπέμπει σε υπάλληλο του ΙΚΑ!

Βίλα με θέα όλον τον Ευβοϊκό, πισίνα με θαλασσινό νερό και εξωτερικό ασανσέρ που οδηγεί και στα πέντε επίπεδα της μονοκατοικίας...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την άγνωστη.....χλιδή των μελών της μαφίας του ΙΚΑ Καλλιθέας. Με.....συνταγή ΙΚΑ, η θηλυκή συμμορία, που δρούσε για παραπάνω από οχτώ χρόνια, κατασκεύαζε παλάτια στην υγειά των ασφαλισμένων!

Το «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει μία ακόμη πολυτελή κατοικία που ανήκει σε τρίτη υπάλληλο του κυκλώματος. Πρόκειται για ην εξοχική κατοικία της 68χρονης Χριστίνας Σουρίδη, που την περασμένη εβδομάδα είχε συλληφθεί στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. 
 

Χειμώνας στο Παλλάς!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελληνική Θεαμάτων ετοιμάζει πέντε νέες μεγάλες παραγωγές για το φετινό  χειμώνα, που θα παρουσιαστούν στο Παλλάς.  Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες τζαζ, παραστάσεις χορού και κινηματογραφικές πρεμιέρες

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ

Αφού χειροκροτήθηκαν θερμά από σαράντα χιλιάδες θεατές για την απολαυστική ερμηνεία τους στους «Απατεώνες και Τζέντλεμεν»  οι  Γιάννης Μπέζος και Πέτρος Φιλιππίδης επανέρχονται στη σκηνή του Παλλάς από τις 20 Σεπτεμβρίου μόνο για 15 παραστάσεις,  έως 7 Οκτωβρίου 2012.

CHICAGO

Θεωρείται η Rolls Royce των musicals κατά την προσφιλή έκφραση του  West End! Έσπασε ταμεία στο Hollywood και στη διάρκεια  της θεατρικής πορείας του στο Broadway  κέρδισε  πολλά βραβεία, πραγματοποιώντας συνολικά 6.472 παραστάσεις!

Το αγαπημένο μιούζικαλ CHICAGO έρχεται στο Παλλάς σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με ένα λαμπερό καστ ηθοποιών: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αντώνη Λουδάρο και σε ρόλο έκπληξη η Μαρινέλλα! Από 27 Οκτωβρίου 2012.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - «ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ  Σ’ ΑΓΑΠΩ»

Ο Γιάννης Πάριος  για πρώτη φορά  στη σκηνή του Παλλάς σε μια μουσική παράσταση βασισμένη στην ανάγκη εξωτερίκευσης ψυχής και μνήμης με την ωριμότητα του ΣΗΜΕΡΑ. Δεκέμβριος 2012. 

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

Το Ρεσιτάλ τους στο Παλλάς θα είναι ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.  Από τον Ιανουάριο 2013 και για περιορισμένες παραστάσεις.

ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, έργο ζωής για τους δημιουργούς του, η περίφημη ροκ όπερα Δαίμονες του Νίκου Καρβέλα και του Σταύρου Σιδερά επιστρέφει στο Παλλάς.

22 χρόνια μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη παρουσίασή της, και μοιάζει σαν να μην πέρασε από πάνω της μια μέρα. Πάντα με την μοναδική Άννα Βίσση ως βασίλισσα Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών. Σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια Μανόλη Παντελιδάκη. Μάρτιος 2013.