Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Η μεγάλη αποχή!

Όταν η αποχή φτάνει το θηριώδες ποσοστό των 64% ( 52% αποχή και 12% λευκά & άκυρα ) σημαίνει ότι οι δημότες της Κηφισιάς, οι δύο στους τρεις ψηφοφόρους δεν θέλουν κανένα πάρε δώσε με την ηγεσία του Δήμου Κηφισιάς. Την περιφρονούν πλήρως!!

Όμως την ίδια στιγμή αφήνουν «άλλους» δυστυχώς να αποφασίσουν για την τοπική αυτοδιοίκηση οι οποίοι προφανώς έχουν «συμφέρον» να διατηρηθεί στον Δήμο Κηφισιάς το παρόν status quo γνωστών προσώπων στην ηγεσία και διαχείριση του Δήμου.

Σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα η αποχή αυτή θα επιτρέψει σε αυτούς που πήγαν τον Δήμο Κηφισιάς στο χείλος του γκρεμού να συνεχίσουν να μονοπωλούν ανενόχλητοι το παιχνίδι τους.

Η απάθεια δυστυχώς οδηγεί σε αυτό-διοικητικό μηδενισμό που απλά συντηρεί το υπάρχον σαθρό καθεστώς του Δήμου.

Ως ενεργός δημότης αποφάσισα να ανεβάσω την αντιπολιτευτική αυτή ιστοσελίδα η οποία θα προσπαθήσει διαχρονικά να δώσει άπλετο φως:

(1) στα πεπραγμένα του Δήμαρχου  που ευθύνεται για το ότι η Κηφισιά υποβαθμίστηκε περιβαλλοντικά, υπεχρεώθηκε οικονομικά και καταδίκασε σε οικονομικό μαρασμό την πόλη μας

(2) στο ρουσφέτι, την συναλλαγή και την αδιαφάνεια που χαρακτήριζαν την προηγούμενη οκταετία

(3) στην εκβιαστική μεταχείριση (γνωστή και ως μέθοδος του «κυρίου 10%» ) που παραβιάζει κάθε έννοια ισότητας των δημοτών στην ελεύθερη άσκηση των δικαιωμάτων τους.