Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Είναι πολιτικές για τα πανηγύρια κύριε Δήμαρχε...του Γιώργου Κράλογλου

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Εάν οι «εκλεκτοί» των πολιτικών παρατάξεων που ψηφίζονται Δήμαρχοι με κομματική «επιδότηση» δεν γνωρίζουν ότι τους πήρανε χαμπάρι......τους συνιστώ να διαβάσουν τα εκπληκτικά σχόλια, για τα 8,6 εκατ. ευρώ που απαιτεί ο Δήμος Περάματος από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ως «διόδια» για τα κρατικά τρένα που περνούν από την περιοχή του!

Ο Δήμαρχος Περάματος Π. Ζουμπούλης.

Συνιστώ στους πάντες να διαβάσουνε με προσοχή τους σχολιαστές του σχετικού χθεσινού ρεπορτάζ του κ. Ηλία Μπέλλου για να αντιληφθούν ότι τελικά στην Ελλάδα μόνο η κοινή γνώμη έχει ωριμάσει.  

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της 1ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Στις 21/02/2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 συνεδρίασε η προαιρετική Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Κηφισιάς, υπό την Προεδρία του κ. Γ. Παπαδόπουλου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με 12 παρόντες και 3 απόντες η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 19.05 με την λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω «10» τακτικών θεμάτων.  Παρευρέθηκε και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Ελευθέριος Διονυσιώτης.  

Σαράντα.....καράτια!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα σαράντα χρόνια του στο χώρο της μόδας γιόρτασε ο Μιχάλης Ασλάνης με την παρουσίαση της καλοκαιρινής του κολεξιόν που ονόμασε «Ο χορός των δεκαετιών».

Ο Μιχάλης Ασλάνης ανάμεσα στα μοντέλα του με δημιουργίες γυναικείες και ανδρικές.

Φλοράλ και χαρούμενες οι δημιουργίες του έχουν όλα τα όμορφα στοιχεία των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Μιχάλης με την τούρτα των 40 καρατίων!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Alfredo’s Grand Dinning στην Θεσσαλονίκη,  παρουσία   
  

Bρετανία: Έλληνας ερευνητής δημιούργησε «αυτοθεραπευόμενο» υπολογιστή!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το «χάος» που παρατηρείται στη Φύση χρησιμοποιεί ως «πρότυπο» και κεντρική ιδέα ένας υπολογιστής που αναπτύσσεται από το University College London (UCL) για να προβαίνει σε επισκευές πάνω στον εαυτό του και να διορθώνει προβληματικά δεδομένα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του New Scientist, με τίτλο «Machine, heal thyself» ή «μηχανή, αυτοθεραπεύσου» τον πρωτοποριακό αυτό υπολογιστή, ο οποίος δεν «κρασάρει», δημιούργησαν οι Πίτερ Μπέντλεϊ και Χρήστος Σακελλαρίου.

Όπως γράφει ο ίδιος ο Έλληνας ερευνητής στην ιστοσελίδα του....«τα φυσικά συστήματα παρέχουν μοναδικά παραδείγματα υπολογισμού, σε μία μορφή πολύ διαφορετική από τις σημερινές αρχιτεκτονικές υπολογιστών.  

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ελεγκτικό μπλόκο.....στις υπογραφές Δημάρχων για απευθείας προμήθειες!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο Ενιαίος Κανονισμός Προμηθειών ΟΤΑ (ΕΚΠΟΤΑ) λεει πως στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης ή στην απευθείας ανάθεση προμήθειας, «αρμόδιος», αυτός που βάζει την υπογραφή του δηλαδή, είναι ο δήμαρχος για προμήθειες μέχρι 15.000 ευρώ (ή ο περιφερειάρχης για προμήθειες μέχρι 20.000) ή το δημοτικό συμβούλιο (ή περιφερειακό συμβούλιο).


Το VII τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όμως, με τη με αριθμό 178/2012 Πράξη του λεει άλλα: πως πρέπει να έχει την «υπογραφή» του δημοτικού συμβουλίου, εκτός και εάν έχει χαρακτηριστεί η προμήθεια ως επείγουσα, οπότε μπορεί να έχει την «υπογραφή» της οικονομικής επιτροπής.  

Φωταγώγηση Παναθηναϊκού Σταδίου!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το «Διεθνές Ρόταρυ», ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός παγκόσμιος ανθρωπιστικός  οργανισμός έχει αναλάβει από το 1984 την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας, μέσω του προγράμματος «Polio Plus».

Έτσι,  κάθε χρόνο στις 23 Φεβρουαρίου 2013, Ημέρα Ίδρυσης του Διεθνούς Ρόταρυ, προβάλλει, σε  ιστορικά κτίρια  και μνημεία  κάθε κράτους φωτεινό τον λογότυπο «End Polio Now - Πολιομυελίτιδα Τέλος Τώρα». Τα έξοδα προβολής καλύπτει  το Διεθνές  Ρόταρυ.


Στην Ελλάδα φωταγωγήθηκαν το  Φράγμα του Μαραθώνα και η  Θαλασσινή  Πύλη στην Ρόδο.

Φέτος, οι  Έλληνες  Ροταριανοί  θέλοντας  να  συμβάλουν  και  συγχρόνως  να   δηλώσουν το παρόν της Ελλάδος.......θα  φωταγωγήσουν  το Παναθηναϊκό   Στάδιο  (Καλλιμάρμαρο).    

Ο «Εφιάλτης»: Το απαγορευμένο φιλμάκι.....που λεει αλήθειες!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Λίγες ημέρες πριν από τις Προεδρικές Εκλογές στην Κύπρο, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε μαύρη λογοκρισία σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα που έκρυβε πολλές αλήθειες!


Σε ανακοίνωσή της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαφήμιση διαδραματίζεται στο μέλλον και παραθέτει εικοτολογίες και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα καθώς παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα συμβεί. Εξάλλου είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί τη μέθοδο της σύγκρισης με σαφή στόχο τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Λιλλήκα. Η Αρχή κρίνει ότι η διαφήμιση στοχεύει στην ατεκμηρίωτη, δυσμενή προβολή αντιπάλου».  

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΦΡΕΝΟ στο Μνημόνιο και τους 3μηνιαίους ελέγχους της τρόικας!

Για την αντιγραφή  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σε ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟ για την εποπτεία των χωρών-μελών της Ευρωζώνης κατέληξαν την Τετάρτη 20/02/2013 το Συμβούλιο των υπουργών το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλάζοντας σημαντικά τα δεδομένα και για την Ελλάδα.


 Ειδικότερα, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στα εξής:

- Διατηρείται η στενή εποπτεία των χωρών, όπως η Ελλάδα, που βρίσκονται σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Ωστόσο, δεν θα απαιτείται πλέον απαραίτητα Μνημόνιο ούτε τριμηνιαίοι έλεγχοι από την τρόικα, μέχρις ότου η υπό εποπτεία χώρα αποπληρώσει το 75% της οικονομικής στήριξης που έχει λάβει.  

Ρόμπα έγιναν οι ελληνικές εταιρίες δημοσκοπήσεων!!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ρόμπα έγιναν οι ελληνικές εταιρίες δημοσκοπήσεων που κατέβηκαν στην Κύπρο για τα  exit polls.


Ενώ έδειχναν σίγουρο νικητή τον Αναστασιάδη από τον πρώτο γύρο τα πραγματικά αποτελέσματα προμηνύουν ντέρμπυ για την επόμενη Κυριακή 24/02/2013.

Στο ρεζίλεμα των εταιρειών ήρθαν να προστεθούν και τα εν Ελλάδι δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους.

Έτσι την επόμενη Κυριακή Ιταλία και Κύπρος μπορεί να κάνουν την αντιμνημονιακή έκπληξη βάζοντας φωτιά στην Ευρώπη της Μέρκελ!!

Εκθέσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Η ιστορικός τέχνης Έλλη Κοκκίνη-Καπλάνη, η πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου  και δημοτική σύμβουλος Θεοδώρα Λειψιστινού και ο εικαστικός Κώστας Ευαγγελάτος .

Το παρών έδωσε όλη η αφρόκρεμα των εικαστικών δρώμενων και όχι μόνον  της Θεσσαλονίκης.     
 

Η σύζυγος του κ. Μ. Κεφαλογιάννη και οι «συμπτώσεις» στη λίστα Λαγκάρντ!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Για να δούμε λίγο ΠΩΣ το όνομα της συζύγου του κ. Κεφαλογιάννη, κ. Graziella Grollo, αναφέρεται 4 φορές στην «λίστα Λαγκάρντ» με τα 2058 ονόματα Ελλήνων πολιτών που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα HSBC.


Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης λοιπόν, είναι παντρεμένος με την κυρία Graziella Grollo. Τους πάντρεψε σε μία σεμνή τελετή στο φανάρι, ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ενώ κουμπάρος ήταν ο ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που την απάλλαξε από την «τυραννία» Καραμανλή, ο ευπατρίδης Δημήτρης Κοντομηνάς.


Κάπου εδώ αρχίζουν οι διαβολικές «συνωνυμίες» στην λίστα.   

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Πρώην Δήμαρχος Ημαθίας κατηγορείται για υπεξαίρεση 1,3 εκατ. ευρώ!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της υπεξαίρεσης 1,3 εκατ. ευρώ, παραπέμπονται ο πρώην δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Ημαθίας και ένας πρώην ταμίας. Τα χρήματα αφορούσαν μεταξύ άλλων σε επιχορήγηση που είχε δοθεί από τον ΟΠΑΠ για την κατασκευή έργων στη μνήμη των 21 μαθητών που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγγενείς των αδικοχαμένων παιδιών στο τραγικό δυστύχημα τον Απρίλιο του 2003 στα Τέμπη έξω από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται ότι υπεξαίρεσαν πάνω από 1,3 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, κατά την περίοδο 2003-2006.  
     

Γερμανία: Χίλιες νέες υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ 

Στα πλαίσια της Ελληνογερμανικής Εταιρικής Σχέσης, όπου σαν στόχο έχει τις προσπάθειες της Ελληνικής κυβέρνησης για ανάπτυξη της οικονομίας και επιτάχυνση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, συναντήθηκαν η Υφυπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Emily Haber (Έμιλυ Χάμπερ) και ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, Διευθυντής του Γραφείου Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, και συμφωνήθηκε η διμερής συνεργασία σε δέκα τομείς. 


Συγκεκριμένα......

Συνεργασία για την αναμόρφωση του συστήματος υγείας, στο πλαίσιο και της ευρωπαϊκής ομάδας δράσης (Task Force).

Συνεργασία για την οικονομική ανάπτυξη και ειδικότερα τη δημιουργία της «Τράπεζα Ανάπτυξης». 

Το σωματίδιο του Θεού!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«The God’s particle - Το σωματίδιο του Θεού», βασισμένο σε κείμενα του Χαΐνη Δ. Αποστολάκη,  ανεβαίνει για 4 ενδιαφέρουσες παραστάσεις στις 21, 22, 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 21.00, από την ομάδα «κι όμΩς κινείται» στο ΙΔΡΥΜΑ  ΜΙΧΑΛΗΣ  ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.


Είσοδος:10 €. 
Σκηνοθεσία και Χορογραφία: κι όμΩς κινείται
Σύλληψη: Χαΐνης Δ. Αποστολάκης
Σκηνογραφία: Bentancor Camilo
Μουσική (σύνθεση και ερμηνεία): Χαΐνης Δ. Αποστολάκης και οι Κ. Αντωνίου , Τ. Κανέλλος,  Θ. Ρέλλος (mode plagal).   

Νέα επιτυχία για την κυπριακή ΑΟΖ!......του Νίκου Λυγερού.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Κύπρος έχει ήδη κερδίσει από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της 23 εκατομμύρια ευρώ για τις σεισμικές έρευνες, 150 εκατομμύρια ευρώ για το bonus υπογραφής των οικοπέδων 2,3 και 9 από την κοινοπραξία της Ιταλίας και της Νότιας Κορέας και τώρα 12 εκατομμύρια ευρώ για κάθε οικόπεδο από την εταιρεία της Γαλλίας, δηλαδή συνολικά 24 εκατομμύρια ευρώ για τα οικόπεδα 10 και 11.


Επιπλέον, μέσα στη σύμβαση ξέρουμε ότι υπάρχει γραπτή αναφορά για την γεώτρηση των 700μ. που πρόκειται να κάνει η Total. Αυτό σημαίνει ότι η έρευνα δεν αφορά μόνο το φυσικό αέριο αλλά και το πετρέλαιο, πράγμα το οποίο διευκολύνει ακόμα περισσότερο μια πιο γρήγορη ανάκαμψη της οικονομίας. 

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κλείνει η αυλαία της «Υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη»....

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Συμπληρώνεται ο επίλογος του άρθρου της εφημερίδας Kifisia Press στις 08/11/2012 με τίτλο «Υπόθεσης Χαράλαμπου Μαυρομμάτη.....σε πλήρη εξέλιξη».....με τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν κατά 27 ατόμων και συγκεκριμένα κατά του Δημάρχου, του Διευθυντή Πολεοδομίας, των τεσσάρων Προέδρων του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2004, και κατά νυν και πρώην  Δημοτικών Συμβούλων! 

Το ακίνητο Μαυρομμάτη στη οδό Γεωργαντά 24 στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την υπόθεση ΕΓ6 – 09/636 που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο της Εισαγγελίας Αθηνών, οι 27 διώκονται με ένα πολύ στοιχειοθετημένο και σκληρό για αυτούς κατηγορητήριο και θα πρέπει κατά την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών να απολογηθούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τις πράξεις της «παράβασης καθήκοντος κατ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία και παράβαση καθήκοντος για ηθική αυτουργία στις ανωτέρω πράξεις κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή».

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν, την περασμένη Τετάρτη,  τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές.


Με ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά με.....επτά Βασιλόπιτες εμφανίστηκαν οι κυρίες Αναγνώστου Κατερίνα  και Γιαννιού Τατιάνα στο «Λύρειον Διδακτήριον» όπου στεγάζεται το 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.  Έτσι κάθε τμήμα έκοψε τη δική του Βασιλόπιτα και  οι εκπαιδευτικοί τη δική τους!  

«Γλυκά» εγκαίνια στην Κηφισιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητά της πρόσωπα υποδέχθηκε η οικογένεια Βιδάλη, στα εγκαίνια του νέου ζαχαροπλαστείου της The Sweet Spot στην Κηφισιά.

H Αικατερίνη Λαλαούνη με τη μητέρα της Λίλα Λαλαούνη, και την ιδιοκτήτρια Μαρία Βιδάλη.

Έτσι πρόσθεσε έναν ακόμη «γλυκό» κρίκο στην επιτυχημένη επιχείρηση   στο κέντρο της Κηφισιάς, μετά το Χαλάνδρι και τη Φιλοθέη.

Ευθύμης Βιδάλης, Σοφία Εφραίμογλου.

Οι καλεσμένοι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο snapbox που είχε στηθεί, διακόσμησαν το δικό τους ολόφρεσκο cupcake και  μάντεψαν  το βάρος της....τούρτας, κερδίζοντας μια τούρτα για οποιαδήποτε περίσταση και δοκίμασαν τα ωραιότερα γλυκά βεβαίως......βεβαίως!

Μαρίζα Φασιανού, Μαρία Χατζηνάσιου.

Επιστολή-Σοκ στον Πρωθυπουργό για χρηματισμό!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ούτε λίγο, ούτε πολύ στην επιστολή της Ένωσης Ιδιοκτητών Κλινικών καταγγέλλεται ότι «κάποιος» τα πήρε χοντρά στο Υπουργείο Υγείας για να κάνει κούρεμα αδιαφανές των χρεών του Δημοσίου προς τις κλινικές.

Η φράση έχει την εξής διατύπωση: «Ποιος και γιατί καρπώνεται το πλεόνασμα από αυτή την αυθαίρετη και ανισομερή κατανομή της έκπτωσης»;


Οι οφειλές του Δημοσίου προς τις κλινικές χρονολογούνται από το 2006 και αυτές βεβαιώνονται και με αγωγές που έχουν ασκηθεί. 

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Έκπτωτος ο τέως Νομάρχης Κερκύρας από το ΣτΕ!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας με πρόσφατη απόφασή του (1781/2012) έκανε δεκτή αίτηση κατοίκων του Τεμπλονίου της Κέρκυρας και ακυρώνει την άρνηση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Ιονίων Νήσων να κηρύξει έκπτωτο των τέως Νομάρχη Κέρκυρας Στ. Πουλημένο, με το σκεπτικό ότι αυτός ασκούσε μη νόμιμα επαγγελματική δραστηριότητα (εκδότης εφημερίδας «Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ») κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Νομάρχης.


Οι συγκεκριμένοι κάτοικοι είχαν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας με δικηγόρο τον συνταγματολόγο Απόστολο Παπακωνσταντίνου, ζητώντας να κηρυχθεί έκπτωτος ο Νομάρχης.
 

Η φωτογραφία της ημέρας: Το σχέδιο «Αθηνά»!



Το σχέδιο «Αθηνά» που θα θέλαμε να δούμε στη χώρα μας, με αφορμή τη (δικαιολογημένη) συγχώνευση ορισμένων Πανεπιστημιακών Τμημάτων. 

Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο.....ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Ελλάδα τοποθετείται στην 29η θέση παγκοσμίως, αλλά 1η μεταξύ των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη λίστα με τα κράτη που θεωρούνται επιρρεπή στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος! 


Η σχετική κατάταξη προέρχεται από τη λίστα του Basel Institute on Governance, ενός ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού οργανισμού με έδρα τη Ελβετία που ειδικεύεται στον τομέα πρόληψης της διαφθοράς και της δημόσιας διοίκησης, της εταιρικής διακυβέρνησης και συμμόρφωσης, την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, εφαρμογή του ποινικού δικαίου και την ανάκτηση των κλεμμένων περιουσιακών στοιχείων. 

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Η επίθεση κατασυκοφάντησης εναντίον της Κύπρου!

Για την αντιγραφή  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η επίθεση κατασυκοφάντησης που βρίσκεται εν εξελίξει εναντίον της Κύπρου, μοιάζει σαν ένα σενάριο που έχει ανασυρθεί από το παρελθόν και βεβαίως ειδικά εμάς τους Ελλαδίτες δεν πρέπει καθόλου να μας ξενίζει γιατί το έχουμε πληρώσει σκληρά.

Σαν χθες φαίνεται η περίοδος που τα υβριστικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ανταγωνίζονταν τα αρνητικά σχόλια των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων εις βάρος της χώρας μας, εν όψει κατάρτισης και εφαρμογής του προγράμματος οικονομικής στήριξης, όπως ονομάστηκε το πρώτο μνημόνιο.


Ένα μνημόνιο που για να γίνει έστω ανεκτικό παρά τη σκληρότητά του, από τους έλληνες πολίτες, χρειάστηκε αυτή η επικοινωνιακή έφοδος κατατρομοκράτησης και απαξίωσης και της χώρας και του λαού. Ποιος δε θυμάται επίσης τους στην καλύτερη των περιπτώσεων εγκληματικά αφελείς, εγχώριους διαχειριστές της κρίσης, που συνεπικουρούσαν αυτή την εκστρατεία, μιλώντας για τιτανικούς και ναυαγίων  ναυάγια, δίνοντας άλλοθι στους υβριστές. 

Προεδρικές Εκλογές στην Κύπρο....