Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η Λίστα Λαγκάρντ……είναι αλλοιωμένη!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τελικά, η λίστα που υπήρχε έως τώρα στην Ελλάδα είναι αλλοιωμένη! Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει καθώς από την εξέταση της αυθεντικής λίστας Λαγκάρντ οι αρμόδιοι οικονομικοί εισαγγελείς διαπίστωσαν ότι είχαν αφαιρεθεί τρία πρόσωπα, στενοί συγγενείς του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε παραλάβει την πρώτη λίστα που εστάλη το 2010 και την παρέλαβε ο ίδιος.


Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πληροφορίες πρόκειται για την εξαδέλφη του Ελένη, κόρη του προδικτατορικού στελέχους της Ενωσης Κέντρου και μετέπειτα υπουργού Εξωτερικών των κυβερνήσεων Μητσοτάκη, Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και των συζύγων τόσο της ίδιας όσο και της αδελφής της Μαρίνας, Συμεών Σικιαρίδη και Ανδρέα Ρόσονη οι οποίοι φέρονται να σχετίζονται με τραπεζικό λογαριασμό ύψους 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων στο ελβετικό παράρτημα της HSBC.


Οι δύο εξαδέλφες του πρώην υπουργού Οικονομικών και οι σύζυγοί τους, συνδέονται με δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της HSBC που είχαν ανοιχτεί και κινούνταν από το 1997 έως το 2007. Ο ένας εκ των δύο λογαριασμών περιέχει το ποσό των 1.226.000 δολαρίων ενώ ο άλλος είναι ανενεργός και δεν αναφέρεται ποσό.
 

Dating εν Ελλάδι…..εν έτη 2013!!



O καθένας αξίζει.......όσο αξίζουν αυτά για τα οποία φροντίζει!! 

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Για 11η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Νάσιουτζικ, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια, για τα παιδιά από ιδρύματα της Αττικής, με την ευγενική φιλοξενία του  Γιώργου Νάσιουτζικ.

Η  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο  Γιώργος Νάσιουτζικ με την Θεοδώρα και την Ειρήνη, δυο αποθεραπευμένα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια,   Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,  ήταν εκεί για να  ευχηθεί στα παιδιά  «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή χρονιά» και για να τους προσφέρει δώρα. 
  

Δημαιρεσίες 2013!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Η Πλειοψηφούσα  Σύμβουλος του Επιτυχόντος Συνδυασμού κ. Άννα Κορογιαννάκη κοινοποίησε στις 21/12/2012, πρόσκληση  προς τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου…..


όπως προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου) στις 6 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 (με/νή), ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 εκλογή......

- των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και
- των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.  

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Από κόσκινο οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις!

Για την αντιγραφή ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξαν οι εισαγγελικές Αρχές με τις κακουργηματικές διώξεις που άσκησαν στα 14 μέλη της οργάνωσης «Κύκλος της Πάτμου». 

Πληροφορίες της zougla.gr κάνουν λόγο για πολύ-επίπεδη έρευνα, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει περίπου 600 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), πάρα πολλοί φιλανθρωπικοί οργανισμοί και αρκετά ακόμη «ευαγή ιδρύματα», τα οποία έχουν διαχειριστεί εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τα δημόσια ταμεία.


Δικαστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι οι εν εξελίξει ποινικές προκαταρκτικές είναι ιδιαίτερα δύσκολες, αφού ο αριθμός των ΜΚΟ είναι μεγάλος και ο τρόπος δράσης τους ιδιαίτερα «ομιχλώδης».

Για αυτόν τον λόγο, οι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν διαχωρίσει τις ΜΚΟ σε κατηγορίες ανάλογα με τα ποσά τα οποία έχουν διαχειριστεί αλλά και με τον τόπο όπου εδρεύουν. 

Ένα «τρισδιάστατο» ταξίδι στο ηλιακό μας σύστημα..!!

Το παρουσιάζει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Διαδραστικό με πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης.


Αλλάζετε οπτική γωνία, παρακολουθείτε τις τροχιές και τις θέσεις των πλανητών και αστερισμών κάθε εποχή, με κλικ επάνω σε κάθε κουκίδα αστεριού βλέπετε ποιό είναι, παγώνετε την εικόνα για καλύτερη παρατήρηση, αλλάζετε θέση από την γή στον ήλιο και  τανάπαλιν, το μεγεθύνετε η το απομακρύνετε κ.α.

Από τα καλλίτερα τρισδιάστατα! Καταπληκτικό! Απολαύστε το πατώντας εδώ....

Στα 600 δις. δολ. η αξία του φυσικού αερίου στην Κρήτη!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Επανέρχεται η νέα έκθεση της Deutsche Bank για την ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Ελλάδα πολύ μεγαλύτερης αξίας από το ελληνικό χρέος!


Συγκεκριμένα, η Deutsche Bank προ ημερών είχε παρουσιάσει μία μελέτη σύμφωνα με την οποία εκτιμούσε πως τα υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια στην Κρήτη έφθασαν το ποσό των 427 δισεκατομμυρίων δολάρια, ενώ έκανε λόγο για καθαρό όφελος για το ελληνικό δημόσιο της τάξεως των 214 δισ. δολάρια που ουσιαστικά είναι το 107% του ΑΕΠ.
  

Μουσική με μήνυμα Ελπίδας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το μήνυμα των Χριστουγέννων αλλά και την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», έστειλε με τη θαυμάσια συναυλία που έδωσε ο συνθέτης Γιώργος Π. Λαιμός, στο αμφιθέατρο του Κολεγίου Αθηνών.

Η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη με την Ιωάννα Γκελεστάθη, τη  Χρυσούλα Λαιμού, το  Νίκο και την  Αλεξία Βαρδινογιάννη.

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και τον συνθέτη Γιώργο Π. Λαιμό, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου,  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την πρωτοβουλία του να    

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη - βόμβα για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, κ. Χρήστος Μαγκούφης.


Πρόσφατα ήταν καλεσμένος της Τσαπανίδου στο ΣΚΑΪ λόγω της «διαμάχης» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου. Η Τσαπανίδου τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη «πολιτικό νάνο». Και έβγαλε λαυράκια.   
 

Eco Racer: Αυτοκίνητο υδρογόνου….ελληνικής ανακάλυψης!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Αυτοκίνητο υδρογόνου, έτοιμο να βγει στην αγορά, κατασκεύασε ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, ωστόσο η ελληνική νομοθεσία εμποδίζει την εμπορική αξιοποίηση του εντός συνόρων!

To Eco Racer κινείται με υδρογόνο και χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!

Το αυτοκίνητο είναι 100% ελληνικής σύλληψης, σχεδίασης και κατασκευής και «γεννήθηκε» στα εργαστήρια του Πολυτεχνείου Κρήτης από μια ομάδα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών. Κινείται με υδρογόνο και με εξωπραγματικές επιδόσεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, αφού χρειάζεται ένα λίτρο καύσιμου για 434 χιλιόμετρα!  

Στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το «Όνειρο Χριστουγέννων» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.  Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Το Μικρό Πλανητάριο έχει γίνει πολύ δημοφιλές με τις προβολές «Χαρούμενα Χριστούγεννα» για παιδιά 4 με 7 ετών και «Τα 7 θαύματα του Αρχαίου Κόσμου» για παιδιά από 7 ετών και άνω.....σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου.


Ο Παιχνιδότοπος λειτουργεί για παιδιά 4 - 10 ετών και προσφέρει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα για δημιουργική απασχόληση βασισμένο στα ήθη και έθιμα από διάφορα μέρη του κόσμου.  

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Κάποιοι «έσβησαν» 62 ονόματα από την πρώτη λίστα Λαγκάρντ!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Πάνω από 2.062 ονόματα έχει η νέα  λίστα…..λιγότερα από 2.000 η παλιά. Εξεταστική επιτροπή ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Την Πέμπτη αναμένεται το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων. Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο αν επιβεβαιωθεί ότι κάποιοι «έσβησαν» ονόματα;;


ΣΑΛΟΣ έχει ξεσπάσει από τις δημοσιογραφικές, ως τώρα, αποκαλύψεις ότι η νέα λίστα που έφτασε από τη Γαλλία έχει διαφορές σε σχέση με εκείνη που ήρθε πριν δυο χρόνια στη χώρα και χάθηκε μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και ΣΔΟΕ.  

Μείζον Θέμα!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Τον Σεπτέμβριο σας έλεγα για τον φίλο μου, συνταξιούχο Γυμνασιάρχη, που ήταν απελπισμένος από την δραματική μείωση της σύνταξης του και την αδυναμία του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κράτους.

Μέρες που είναι είπα να τον επισκεφθώ, να τον δω και να τα πούμε. Μετά το γνωστό παραδοσιακό κέρασμα, μοιραία η κουβέντα ήλθε και πάλι στην «οικονομική μιζέρια μας».


Πάει στο γραφειάκι του και φέρνει το γνωστό τετράδιο, που την προηγούμενη φορά έκανε τους λογαριασμός για το χαράτσι, την εφορία κλπ και μου λέει διάβασε: Η έκπληξη μου μεγάλη ! Τι είχε κάνει ο αθεόφοβος !  

Η μεγάλη απάτη με τα 5μηνα προγράμματα εργασίας μέσω ΜΚΟ!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Αυτό που συμβαίνει με τα 5μηνα προγράμματα «Κοινωφελούς Εργασίας» είναι απερίγραπτο.

Τα προγράμματα αυτά είναι επιχορηγούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) με τις ασφαλιστικές εισφορές να πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ (με χρήματα δηλαδή που έχουν κρατηθεί από….τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων), χωρίς επίδομα αδείας, γάμου, παιδιών, σπουδών, τριετίες, αποδοχές άδειας, δώρο εορτών, με αμοιβή 25 ευρώ τη μέρα και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, ανεξάρτητα από την ειδικότητα του εργαζόμενου.


Τα προγράμματα αυτά αποτελούν στην ουσία τον πολιορκητικό κριό για τη διαμόρφωση γενικότερα ενός μοντέλου εργαζόμενου χωρίς καθόλου δικαιώματα και μόνο με υποχρεώσεις, πλήρως υποταγμένου στις ορέξεις των αφεντικών. 

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Οι πάπυροι της κατζελαρίας της Σερίφου…..έκαναν φτερά;;

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Για την εξαφάνιση δύο, ιστορικής σημασίας, χειρόγραφων κωδίκων (πάπυρων) του 18ου αιώνα, οι οποίοι φυλάσσονταν στο νεοκλασικό κτίριο του Δήμου Σερίφου επί δεκαετίες, εμπλέκουν  κατά «περίεργο» τρόπο «4» μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σερίφου, την επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη Φως» στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς και πρώην Δήμαρχο Σερίφου κ. Αγγελική Συνοδινού.

Η πρώην Δήμαρχος Σερίφου κ. Αγγελική Συνοδινού.

Σε σχετική ερώτηση της Kifisia Press η κ. Συνοδινού ισχυρίζεται ότι «πρόκειται για προβοκάτσια, μεταξύ αρκετών άλλων γεγονότων που έχουν υπάρξει στο παρελθόν για πολιτικούς λόγους από συγκεκριμένους κύκλους, οι οποίοι στοχοποιούν το πρόσωπό μου - και όχι μόνο - για μια ακόμη φορά»!

Επίσης, ανέφερε, ότι «οι εν λόγω πάπυροι της κατζελαρίας είχαν επιστραφεί, μετά από την διάσωση των από πλημμύρα στο Δημαρχείο, και φυλάσσονταν σε συγκεκριμένο ντουλάπι του Δημαρχείου, τα κλειδιά του οποίου διαχειρίζονταν υπάλληλοι του Δήμου».  

Χρόνια Πολλά και Φωτεινά


Η εφημερίδα Kifisia Press σας εύχεται Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία και πολύ αγάπη.........για την Κηφισιά μας του 1920 που δεν γνωρίσαμε!!


Από τον φιλέλληνα Ελβετό Fred Boissonnas (1858-1946), τον πρώτο ξένο φωτογράφο που περιηγήθηκε τόσο πολύ τον ελληνικό χώρο, από το 1903 και για περίπου τρεις δεκαετίες αργότερα. 

Έγκριση ετήσιου τεχνικού προγράμματος (Νέα έργα - Μελέτες) του 2013!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

1. Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 ήταν η ημέρα διαδοχικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ως ακολούθως:


Α. ώρα 18.00 :  Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων - Μελετών 2013,

Β. ώρα 18.30 :  Προϋπολογισμός 2013,

Γ. ώρα 20.00 : Τακτική Συνεδρίαση με 43 θέματα (5 έκτακτα και 38 τακτικά).

2. Ο χρόνος που είχε προβλεφθεί για τα θέματα 1.Α. (30 λεπτά) και 1.Β. (1,5 ώρα) σε συνδυασμό με την απουσία «3» Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων και «2» Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων, προδιέθεταν για την μειωμένη σημασία που δίδεται για την συζήτηση αυτών των θεμάτων, τόσο από τα όργανα της Διοικήσεως του Δήμου (Δημοτικό Συμβούλιο, Εκτελεστική Επιτροπή, Οικονομική Επιτροπή, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Δήμαρχος) και Δημοτικές Ενότητες, όσο και από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.   

«Γέλιο» ατελείωτο με τον Σουλεϊμάν τον… Μεγαλοπρεπή!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μόλις ο πρωθυπουργός Ερντογάν δήλωσε ότι δεν του αρέσει η τηλεοπτική σειρά «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας» (The Magnificent Century) με τον Σουλεϊμάν τον…..Μεγαλοπρεπή, καθώς ο τρόπος παρουσίασης δεν ετύγχανε την έγκρισής του επειδή δεν ταιριάζει με τις δικές του αγιοποιημένες αντιλήψεις, οι υποτακτικοί του έσπευσαν να προσαρμοστούν.


Οι μπίζνες όμως παραμένουν πάντα μπίζνες….Οι Turkish Airlines έσπευσαν να ευθυγραμμιστούν με τα πιστεύω του Ερντογάν και απέσυραν τη σειρά από το τηλεοπτικό «μενού» που προσφέρουν στους πελάτες τους για να τους ψυχαγωγήσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.  

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η Πλάτωνος από Παλαιολόγου μέχρι Ρωμυλίας υπό καθεστώς..... ήπιας κυκλοφορίας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Επί Δημαρχίας Ταμβάκη,  ο σύμβουλος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης,  είχε κάνει λόγο για μετατροπή επιπλέον οδών  σε ήπιας κυκλοφορίας, που δεν υπήρχαν στην αρχική κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου Νέας Ερυθραίας το 2009, προκειμένου να θωρακιστούν περιοχές κατοικίας από τη διαμπερή κυκλοφοριακή ροή από και προς τα βόρεια, καθώς παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα στην κεντρική λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου.  

Νέοι Τηλεφωνικοί Αριθμοί ΕΟΠΥΥ……με αστική χρέωση!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Οι αντιδράσεις πολιτών για τις υπέρογκες χρεώσεις στους πενταψήφιους αριθμούς του ΕΟΠΥΥ, οι επερωτήσεις στη βουλή από βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι πιέσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο και η ενόχληση του ΕΟΠΥΥ για τις ακατάλληλες διαφημίσεις από τις εταιρείες που έχουν τους πενταψήφιους αριθμούς, ήταν η αφορμή για να αλλαχθεί το σύστημα τηλεφωνικού ραντεβού για επισκέψεις και εξετάσεις στους ιατρούς και τις μονάδες υγείας του ασφαλιστικού φορέα.


Τώρα οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για να κλείνουν ραντεβού θα έχουν στην διάθεσή τους οκτώ νέους τηλεφωνικούς αριθμούς οι οποίοι θα είναι: (1) 210 64 50 749, (2) 210 64 79 812, (3) 210 32 25 624, (4) 210 32 20 746, (5) 210 32 20 523, (6) 210 42 10 353, (7) 210 42 10 357 και (8) 210 42 12 083.  

Συγκλονιστική «προφητεία» για το σημερινό μας χάλι!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης αντιλαμβανόταν καλύτερα τον κόσμο και μπορούσε να προβλέψει σε τι δεινή κατάσταση θα βρισκόταν χρόνια μετά ολόκληρος ο πλανήτης χτυπημένος από την οικονομική κρίση. Άλλωστε μάλλον τυχαία δεν είναι η προφητική δήλωση που είχε κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια πριν ο Έλληνας κροίσος.


Ουσιαστικά με τα λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω ο Αριστοτέλης Ωνάσης μιλούσε για όλα όσα σήμερα βιώνουν οι περισσότερες χώρες κάτω από το «μαστίγιο» της κρίσης.

«Θα 'ρθει μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί, μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει την ζωή των ολίγων κατεχόντων, κόλαση……»!!