Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Είστε κοινοί εγκληματίες!


Δείτε την ομιλία - καταπέλτη του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο στις 17/04/2013 ο οποίος απευθυνόμενος στον Επίτροπο Όλι Ρεν, ανάμεσα σε άλλα, είπε......ακόμα και ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας σας αποκαλεί «Σοβιετικούς».....κ. Όλι Ρεν!! 



Οι Δήμοι οφείλουν 233 εκατ. ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Λύση στο φλέγον θέμα των οφειλών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς την εταιρεία αναζητά η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ.


Όπως έγινε γνωστό χθες σε ενημέρωση προς τους αναλυτές, οι οφειλές των δήμων προς την εισηγμένη ανήλθαν στο τέλος του περασμένου Μαρτίου στα 189,4 εκατ. ευρώ, τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις ανέρχονται σε 233,4 εκατ. ευρώ.  



Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Πρώτη η Ελλάδα στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που έγινε στην Αργεντινή. Τα Ελληνόπουλα μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους!


Ακολουθώντας τον δρόμο του Ευκλείδη έξι μαθητές της Α' και Β' Λυκείου κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις στη Διεθνή Ολυμπιάδα ξεπερνώντας διαγωνιζόμενους από άλλες χώρες της ΕΕ.  


Ρωσικά αντίποινα στην Γερμανία.....

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Κλιμακώνει τις αντιδράσεις της η Ρωσία κατά της Γερμανίας, τόσο για την «περιφρόνηση» που επέδειξε στην ασφάλεια των καταθέσεων Ρώσων πολιτών στην Κύπρο, όσο και για το ότι τα μέτρα ασφαλείας που έλαβε η γερμανική κυβέρνηση κατά την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Ανόβερο.


Τα οποία μέτρα αποδείχθηκαν εξαιρετικά ελλιπή με αποτέλεσμα το επεισόδιο με τις γυμνόστηθες FEMEN που θα μπορούσε να έχει τραγική εξέλιξη αν στην θέση των γυμνόστηθων ήταν μια ομάδα οπλισμένων και καλό-εκπαιδευμένων κομάντο αυτοκτονίας.  


Ζήστε στο 2050!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η δημοφιλής έκθεση για το περιβάλλον που σχεδιάστηκε και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Λονδίνου «O Πλανήτης σε χρειάζεται! Ζήσε στο 2050», από 21 Απριλίου έως τέλος Ιουνίου 2013 θα φιλοξενείται στον «Ελληνικό Κόσμο» (Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 254 0000) , σε συνεργασία με την ACT (Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα).  


Πρόκειται για  μια  ψηφιακή, διαδραστική έκθεση πολυμέσων,  που δίνει μια εικόνα  από τον κόσμο του 2050 και ερευνά το πώς θα επιβιώσει ο  άνθρωπος σε ένα πλανήτη που αλλάζει.  


Τι είχε σχεδιάσει ο Κίσινγκερ από το 1983 για την ελληνική κρίση και τις γερμανικές αποζημιώσεις!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Απόρρητη έκθεση της Μοσάντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία το1983.......σε μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί): 



«Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ανατολικής  Μεσογείου. Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις.   

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τι είναι ο διαρκής «Δημοσκοπικός» Δήμος;……από την Ομάδα Νέων Γρεβενών.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Προτείνουμε τη δημιουργία του διαρκούς «Δημοσκοπικού» Δήμου (Γιώργος Κοντογιώργης, Η σταθερά της κομματοκρατίας και το ελληνικό αδιέξοδο στο Κομματοκρατία και δυναστικό κράτος, Εκδ. Πατάκη 2012, Β΄ Έκδοση, σελ. 82) στα Γρεβενά, o οποίος και θα αποφασίζει για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, την υλοποίηση των οποίων (είτε ως μεταφορά εντολής, είτε ως πράξη) θα συνεχίσουν οι αρμόδιοι εκπρόσωποί του στο κοινοβούλιο ή στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.


Πώς θα λειτουργεί: Η βάση του είναι η αριθμητική ευελιξία. Επειδή είναι δύσκολο σε τακτά χρονικά διαστήματα να συγκεντρώνονται οι γνώμες όλων των πολιτών επί συγκεκριμένου θέματος, ο διαρκής «Δημοσκοπικός» Δήμος θα αποτελείται από ένα αριθμό πολιτών, ο οποίος θα είναι ικανός να εκφράζει το σύνολο των απόψεων (αντιπροσωπευτικό δείγμα).  


Τα καμώματα της κόρης του Αναστασιάδη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Κακά ξεμπερδέματα φαίνεται ότι θα έχει με τα καμώματα της κόρης του Έλσας ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.


Όπως είναι γνωστό εδώ και δύο εβδομάδες, βρέθηκε στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που εγείρει ζητήματα ηθικής στα ανώτερα κλιμάκια της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας.  


Η Kaas ερμηνεύει Πιαφ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η διάσημη και τόσο αγαπητή στη Γαλλία και όχι μόνον τραγουδίστρια, Patricia Kaas έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στο Badminton, με την παράσταση «KAAS CHANTE PIAF»,  την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013 στις 21.00 και θα ερμηνεύσει τραγούδια από το  καινούργιο άλμπουμ  της που περιέχει επιτυχίες της Εντίθ Πιαφ, τιμή για την επέτειο των 50 χρόνων από το θάνατο του «σπουργιτιού» της γαλλικής μουσικής σκηνής.


Όμως η Kaas τις  ερμηνεύει, όπως την είδαμε  στο Παρίσι, με έναν  δικό της εντελώς διαφορετικό τρόπο. Βέβαια η ερμηνεία της  Kaas είναι γνωστή για το πάθος και την ένταση που τη διακρίνει και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, συνεπικουρούντος και του χαρισματικού και ταλαντούχου συνθέτη κινηματογραφικής μουσικής Abel Korzeniowski, που συνέθεσε μια αριστουργηματική θεατρική απόδοση των τραγουδιών της Πιαφ, προσδίδοντας στην παράσταση το μεγαλείο που της αξίζει.   


«Δεκαέξι» ενεργοί πολίτες προσέφυγαν στο ΣτΕ!!.....του Γιώργου Τσούλου.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Γιώργος Τσούλος μαζί με άλλους δέκα πέντε (15) ευαισθητοποιημένους πολίτες προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς σε σχέση με τα καταστήματα, τους κοινόχρηστους χώρους που χρησιμοποιούν, και την λειτουργία μουσικών οργάνων σε αυτά.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς Γιώργος Τσούλος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 25 Ιουλίου 2012, στην υπ’ αρ. 11 συνεδρίαση του έλαβε κατά πλειοψηφία, την υπ’ αρ. 278/2012 απόφαση κατόπιν της υπ’ αρ. 56/2012 εισηγήσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του ιδίου Δήμου με θέμα: «Έκδοση Κανονιστικής απόφασης για τον προσδιορισμό ειδικότερων όρων και προϋποθέσεων για την ίδρυση και λειτουργία κατ/των υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός του Δήμου Κηφισιάς».   



Μηχανικό κουνούπι - κατάσκοπος;;

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Όχι, είναι ένα μηχανικό έντομο κατάσκοπος. Εμείς θα σας πούμε τι μπορεί να κάνει και τα σχόλια δικά σας.


Το «κουνούπι» αυτό βρίσκεται ήδη στην παραγωγή και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.  


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ: Έλληνες ερευνητές έφτιαξαν μαγνήτες από....φως!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ένα νέο τρόπο για να δημιουργήσουν μικρούς μαγνήτες, χρησιμοποιώντας φως, ανακάλυψαν Έλληνες ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), σε συνεργασία με Αμερικανούς επιστήμονες από το Ερευνητικό Κέντρο Ames.


Χάρη στα κβαντικά «παιχνίδια» με το φως, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και οι άλλες συσκευές μπορούν να γίνουν πολύ πιο γρήγορες.  


Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η υποκρισία περισσεύει....η Ευρωζώνη κινδυνεύει!.....του Μιχάλη Ιγνατίου.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Οι πρόσφατες αποφάσεις της Ευρωζώνης για την Κύπρο, δεν υπονόμευσαν μόνο την κυπριακή οικονομία αλλά κινδυνεύουν να στραφούν ενάντια στο οικοδόμημα της Ευρώπης.


Δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι για 5,8 δις ευρώ θυσιάστηκε μία οικονομία, η οποία για πολλά χρόνια, και μετά την εισβολή του 1974, αν και με δυσκολία ανέκαμψε, αναδιατάχθηκε και κατάφερε να προσφέρει στον κυπριακό λαό ευημερία και ανάπτυξη.  


Μια «virtual» Ελλάδα περιέγραψε στο διάγγελμά του ο Σαμαράς!…. του Στρατή Μαζίδη

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μια Ελλάδα που δεν υπάρχει περιέγραψε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό.


Πρωτογενή πλεονάσματα, ρεκόρ εσόδων από τον τουρισμό, προγράμματα για μακροχρόνια ανέργους, ρυθμίσεις χρεών προς το κράτος σε δόσεις, χώρα παράδειγμα προς μίμηση συνέθεταν το πανηγυρικό διάγγελμα.

Το συμπέρασμα είναι πως εύκολα μπορεί τελικά ο οποιοσδήποτε να βαπτίσει το κρέας....ψάρι!   


Η Ελληνική γλώσσα!

Παρουσιάζει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

H Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.(βιβλίο Γκίνες).


Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια. (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft).


Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική. (Francisco Adrados, γλωσσολόγος).   


Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία επιστρέφουν μόνιμα στην Ελλάδα σε ένα μήνα!

Για την αντιγραφή ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Ελλάδα επιστρέφουν αυτό το μήνα, αλλά για μόνιμη πια εγκατάσταση, οι πρώην βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία. Η είδηση δεν χωράει αμφισβήτησης, μιας και ειπώθηκε από τον ίδιο τον πρώην βασιλιά, τη Δευτέρα, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο ίδιος στο Τατόι, στη μνήμη των προγόνων του.


Στο μνημόσυνο μάλιστα χοροστάτησε για πρώτη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.   


StockWatch: «Αντικαταστήσαµε την HSBC µε το Βγενόπουλο»!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Λάθη της κυπριακής πολιτείας που προκάλεσαν την έξοδο της HSBC από την Κύπρο και άνοιξαν την πόρτα στην αµφιλεγόµενη διοίκηση του Ανδρέα Βγενόπουλου και της Marfin εντοπίζει ο κ. Κρις Παύλου, επί 32 έτη τραπεζίτης της HSBC και της Barclays Bank, που διετέλεσε Διοικητικός Σύµβουλος της Λαϊκής Τράπεζας µεταξύ 2001 και 2004, και µεταξύ ∆εκεµβρίου 2011 και Μαρτίου 2013.


Μιλά επίσης ο κ. Παύλου για λανθασµένους χειρισµούς της κυπριακής πολιτείας, που «αποθάρρυναν»  την HSBC από την αύξηση του ποσοστού της στην Κύπρο και σημειώνει.......
«πρέπει να διερευνηθεί γιατί έφυγε η HSBC, και αν και έχω απόψεις, πρέπει να το δει η Διερευνητική Επιτροπή και να αποφανθεί»!!

Για περισσότερα πατήστε εδώ....πατήστε εδώ....

Νόαμ Τσόμσκι: «Οι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν τον πλούτο της Ελλάδας»!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τι δήλωσε ο Αμερικάνος πολιτικός φιλόσοφος μιλώντας στο Δουβλίνο για την κρίση χρέους στην Ε.Ε. και την Ελλάδα:


«Απώτερος σκοπός των γερμανικών απαιτήσεων από την Αθήνα, στο πλαίσιο διαχείρισης της κρίσης χρέους, είναι η αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας». Τα παραπάνω δήλωσε ο Νόαμ Τσόμσκι σε ομιλία του στο Δουβλίνο.  


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

«Επίθεση» ευρωβουλευτών κατά της ΕΕ για την Κύπρο!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δριμεία κριτική στις ευρωπαϊκές αρχές για τους χειρισμούς τους γύρω από το πρόγραμμα διάσωσης της Κύπρου, άσκησαν ευρωβουλευτές κατά τη σημερινή σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, κατηγορώντας την Κομισιόν ότι δεν υπερασπίστηκε την ασφάλεια των καταθετών.


Οι ευρωβουλευτές διατύπωσαν μάλιστα επικρίσεις και κατά συγκεκριμένων κρατών-μελών, κάνοντας λόγο για «αποικιοκρατική» προσέγγιση κατά την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ευρωζώνης.  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η κυβέρνηση Χριστόφια γνώριζε για τη Λαϊκή Τράπεζα!!

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Όχι μόνο ήξερε η κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια, για την ανάγκη κατάρτισης σχεδίου αναδιάρθρωσης της Λαϊκής Τράπεζας, αλλά είχε αναλάβει και σχετική γραπτή δέσμευση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Είχε συμφωνήσει, παράλληλα, ήδη από τον Αύγουστο, τη μετατροπή της Λαϊκής σε τράπεζα-φάντασμα.


Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει εμπιστευτικά έγγραφα, τα οποία αφορούν σε δεσμεύσεις της κυβέρνησης Χριστόφια προς την ίδια την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη Λαϊκή Τράπεζα, τον περασμένο Αύγουστο, και τα οποία απέκρυψε από τους τεχνοκράτες των αρμόδιων υπουργείων.

Έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δεσμευτεί εγγράφως προς την ίδια την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από τον περασμένο Αύγουστο για υποβολή Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της Λαϊκής Τράπεζας, εντός 6 μηνών, και δεν έπραξε το παραμικρό.

Για να δείτε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες, το βίντεο του ΑΝΤ1 και τα εμπιστευτικά έγγραφα....πατήστε εδώ....

Τα συμπεράσματα δικά σας.......

Παρουσίαση νέας ποιητικής συλλογής!



Πρόσκληση για την παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Δημότισσας Κηφισιάς  κ. Ελισάβετ Πρεβεζιάνου την Κυριακή 21/04/2013.

Woman of the Year: Η Ελληνίδα επιστήμονας Ελένη Αντωνιάδου έλαβε το διεθνές βραβείο στο Λονδίνο!

Για την αντιγραφή ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ερευνήτρια και συνιδρυτής του start-up Transplants without Donors Ελένη Αντωνιάδου κατέκτησε το βραβείο Woman of the Year στα «2013 FDM Everywoman In Technology Awards», που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο.


H κ. Αντωνιάδου διεξάγει έρευνα σχετικά με την ενεργοποίηση των ιστών και την αναγεννητική ιατρική. Η εταιρεία που έχει ιδρύσει έχει ως στόχο «να προσφέρει τεχνητά όργανα ως σωτήρια εναλλακτική θεραπεία, αλλά και παράλληλα να βάλει τέλος στην παράνομη διακίνηση οργάνων που αυξάνεται στις αναπτυσσόμενες χώρες».  


Φέρτε πίσω (και) τα κλεμμένα αρχαία!.....ζητάει ευθέως ο Μ. Γλέζος.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

«Φέρτε πίσω τα κλεμμένα αρχαία» λεει τώρα στους Γερμανούς ο Μανώλης Γλέζος ο οποίος ενοχλήθηκε από τον περιφρονητικό τρόπο με τον οποίο απάντησε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο ελληνικό αίτημα για τις γερμανικές αποζημιώσεις.


Με επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα Die Welt απαντά στον γερμανό υπουργό Οικονομικών και του καταλογίζει άγνοια αφού, όπως αναφέρει, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, το θέμα του κατοχικού δανείου δεν έχει λήξει τη στιγμή που η Γερμανία έχει εξοφλήσει το κατοχικό δάνειο που αναγκαστικά εισέπραξε από την πρώην Γιουγκοσλαβία αλλά και από την Πολωνία.  


Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σε απολογία κλήθηκαν οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Νέας Ερυθραίας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ζητά  από τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας να  προσέλθουν στην Υπηρεσία και να απολογηθούν για ποιο λόγο δεν έδωσαν προέγκριση  λειτουργίας στο κατάστημα τροφίμων  «Μπαλάσκας Α.Ε.», στη Νέα Ερυθραία.....ύστερα από καταγγελία των ιδιοκτητών του.


Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Kifisia Press με τίτλο «Η εταιρεία «Μπαλάσκας Α.Ε.» κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δήμου Κηφισιάς!» στις 13/10/2012.....πατώντας εδώ.....

LIDL Cyprus Ltd: Πως να οδηγηθεί η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία στο κλείσιμο;;

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Τις μέρες αυτές όλοι νιώθουμε αγωνία, απόγνωση και ανασφάλεια. Τα αισθήματα αυτά δεν πρέπει να μας διακατέχουν γιατί εμείς σαν άνθρωποι, εργαζόμενοι, καταθέτες και καταναλωτές έχουμε την πραγματική δύναμη, εξουσία και πλούτο. 


Για να αποδείξουμε σε όλους ότι έτσι έχουν τα πράγματα, για ΑΡΧΗ πρέπει να οδηγήσουμε τη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεία LIDL Cyprus Ltd στο κλείσιμο εντός Κύπρου μέσα σε 6 μήνες απλά με το να μην αγοράζουμε ΤΙΠΟΤΑ από τα τοπικά υποκαταστήματα της.  


Ομαδική έκθεση φωτογραφίας – «Φωτογραφίζω την Πόλη μου»

Παρουσιάζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΆΝΗΣ

Εικόνες από κτίρια, ανθρώπους, τοπία μέσα στο λεκανοπέδιο. Βιώματα που έχουν οι γονείς μας. Βιώματα που αποκτάμε κι εμείς.  Με οδηγό αυτά τα βιώματα  πήραμε τις φωτογραφικές μας μηχανές, το κέφι και την ζωντάνια μας  και με την καθοδήγηση του καθηγητή μας ξεκινήσαμε από την Κηφισιά. Κατηφορίσαμε μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, τις γειτονιές και τα στενάκια της Πλάκας, τον ιερό βράχο της Ακρόπολης αλλά και τις γειτονιές της πόλης μας της Κηφισιάς. 


Η Κυριακή Κ., ο Βασίλης Κ., η Κωνσταντίνα Κ., η Νικολίνα Κ., η Αναστασία Κ., η Κατιάνα Λ., η Μαρία Ν., η Βιολέτα Π., η Άννα Ρ., η Μαρία Σ., η Εύα Σ., η Μαρία Τ. και ο Παναγιώτης Τ.  δημιουργήσαμε την «Λέσχη φωτογραφίας 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς» και με συντονιστή τον καθηγητή μας Παύλο Ζαμενόπουλο και με την συμμετοχή της καθηγήτριάς μας Σοφίας Στρίγκου παρουσιάζουμε την καταγραφή μέσα από τον φωτογραφικό φακό  των βιωμάτων μας αυτών από τις 22 έως και τις 26 Απριλίου 2013 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.  


Το Δημόσιο πλήρωνε «15» χρόνια την Αγγελοπούλου!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μισθό έως την 31/01/2013 εξακολουθούσε να λαμβάνει από το Δημόσιο η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ως πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων της Ελλάδας!


Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών, προς απάντηση σχετικού ερωτήματος του κ. Νίκου Νικολόπουλου, «την 31/01/2013 η κυρία Ιωάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έπαυσε να μισθοδοτείται από το ΥΠ.ΕΞ κατόπιν σχετικής δηλώσεώς της».