Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Απελπιστική κατάσταση ή μονόδρομος η ελπίδα!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και μάλλον ανεξέλεγκτα. Στη συνείδηση του πολίτη ανατράπηκαν ήδη οι βεβαιότητες οι οποίες αποτελούσαν τις σταθερές του μέχρις πρόσφατα. Η εικόνα που σχηματίζεται, ενώπιων του, ανατρέπει τα δεδομένα «του» και τον οδηγεί να αναθεωρήσει στάσεις και συμπεριφορές που τον χαρακτήριζαν ανέκαθεν.

Τώρα αντιλαμβάνεται πως είναι ξανά δική του υποχρέωση να επιλέξει  μόνος του χωρίς τη μεσολάβηση της έωλης «πειθούς» της προεκλογικής υποσχεσιολογίας, υπερβαίνοντας την βολική οπαδίστικη αντίληψη που του αρκούσε και τον κατηύθυνε εξακολουθητικά σε εκλογική γυμναστική να ψηφίζει δια βίου, το ίδιο και το ίδιο, επαναληπτικά….

Τα πολιτικά κομματικά σχήματα βρίσκονται σε δοκιμασία διαρκείας και δυσκολεύονται έως αδυνατούν να διατηρήσουν στα μάτια των πολιτών την αξιοπιστία που αποτελεί, λογικά, προαπαιτούμενο τόσο της ύπαρξης όσο και της λειτουργίας τους. Τα μεγάλα εξ αυτών κινδυνεύουν αν δεν μεταλλαχθούν ριζικά και άμεσα να καταρρεύσουν, ενώ τα μικρά αν εξακολουθήσουν να αρκούνται στην διαμαρτυρία  την καταγγελία και ενίοτε, στην υστερία δίχως προτάσεις και δη ρεαλιστικές και για αυτό πειστικές, κινδυνεύουν να ακολουθήσουν την ίδια καταστροφική και γι’ αυτά κακή μοίρα.


Οι συνθήκες διευκολύνουν να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο ο λαϊκισμός ο οποίος άλλωστε ενδημεί ανέκαθεν στο τόπο μας και επιτείνει τη πολιτική μας καθυστέρηση. Η σύγχυση ως μία από τις επιπτώσεις της κατάθλιψης που επικρατεί λόγω της οικονομικής κρίσης δεν επικουρεί τόσο τις συνειδητές και σταθμισμένες πολιτικές επιλογές εκ μέρους του εκλογικού σώματος, το οποίο κινδυνεύει, με την ανεμπόδιστη θέλησή του μάλιστα, να δημιουργήσει εκλογικά εκτρώματα μη ευκόλως αναστρέψιμα, τα οποία θα επιδεινώσουν τη κατάσταση και θα απομακρύνουν τον ψηφοφόρο ακόμη πιο πολύ από τη πολιτική και τα κόμματα.

Η Δημοκρατία υπονομεύεται και αφήνει απροστάτευτους αυτούς που πρωτίστως υποτίθεται προστατεύει δηλαδή τους πολλούς και τους σχετικώς αδυνάτους. Εν τω μεταξύ παράλληλα καραδοκούν όσοι αρέσκονται λύσεις αυταρχικής όσο και αυθαίρετης άσκησης της εξουσίας. Περιστατικά αποκαλύπτουν πως κάποιοι σκέπτονται και ίσως θα θελήσουν να αποτολμήσουν απόπειρες εκτροπής, ανεξάρτητα της όποιας πιθανότητας υπάρχει να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση οφείλουμε να αντιδράσουμε αξιοποιώντας τα όσα θετικά διαθέτουμε, τα οποία δεν είναι καθόλου λίγα, για να βγούμε αφενός από τη κρίση και να πορευτούμε μετά με αυτοπεποίθηση το δρόμο της προόδου μας.

Οι πολιτικοί σχηματισμοί γνωρίζουν, πρώτοι αυτοί, τις αδυναμίες τους και έχουν την υποχρέωση να ανασχηματιστούν χρησιμοποιώντας στη πρώτη γραμμή τα καλύτερα από κάθε άποψη στελέχη τους και να αναδιοργανώσουν τις λειτουργίες τους και προπάντων να ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους.
     
Οι πολίτες - ψηφοφόροι πιθανότατα επιθυμούν με τις επιλογές τους να προκύπτει το καλύτερο αποτέλεσμα και οι άριστοι εκ των υποψηφίων  να εκλέγονται ως εκπρόσωποί τους στην εξουσία . Οι επιδιώκοντες την εξουσία αντιθέτως στολίζουν συνηθέστατα τον εαυτόν τους με φο-μπιζού για να καταφέρουν να αρέσουν αποσκοπώντας αποκλειστικώς και αυτοσκοπικά την εξουσία. Οι επιδιώξεις πολιτών και πολιτικών έτσι δεν συναντώνται, σαν ευθείες γραμμές που δεν τέμνονται ούτε καν στο άπειρο ποτέ.

Λίγο μόλις καιρό πριν κυριαρχούσε ολονέν περισσότερο η αντίληψη περί της αναγκαιότητας της συνεργασίας, ιδίως των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας και οι επικλήσεις προς τούτο διατυπώνονταν και από ηγετικά πολιτικά πρόσωπα ακόμη.


Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες μόνο για να αποδειχθεί πως το ποθούμενο που επετεύχθη - η κυβέρνηση Παπαδήμου - δυσαρεστεί τη κοινή γνώμη που αεροβατώντας μονίμως νόμιζε πάλι πως κατακρημνίζοντας κάτι - τη κυβέρνηση Παπανδρέου - θα καταφέρει να εξαφανίσει τη σκληρή πραγματικότητα και τα μέτρα που απαιτούνται για να αντιμετωπισθεί.

Το δε πολιτικό σύστημα ως πανικόβλητο απέναντι στη πιθανότητα επιτυχίας του εγχειρήματος το υπονομεύει από το επόμενο λεπτό της ορκωμοσίας προσθέτοντας και τη δύναμη των συγκυβερνώντων σχηματισμών στον χυλό της εξωκυβερνητικής Αριστεράς.

Πολιτικό τοπίο και φάσμα επιλογών που μάλλον εξωθούν σε λάθος επιλογές και σε νέα αδιέξοδα παρά διευκολύνουν την έξοδο από τη κρίση που αν δεν αποκρουστεί θα μας ρίξει στον γκρεμό! 

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΕΜΥ Α.Ε. η Βασιλική Ταμβάκη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.)

Θέση Προέδρου του Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ Α.Ε.,  της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού, ανέλαβε η πρώην δήμαρχος Νέας Ερυθραίας Βασιλική Ταμβάκη, με απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.) ιδρύθηκε με το Ν.3292/2004, με σκοπό την άμεση μετα-ολυμπιακή αξιοποίηση της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού. Αποτελεί Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας (ΔΕΚΟ) που τελεί υπό την εποπτεία του κράτους, η οποία ασκείται από τη Διυπουργική Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών και από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για περισσότερες πληροφορίες της ΑΕΜΥ Α.Ε.... πατήστε εδώ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο που συνιστά το ανώτατο διοικητικό όργανο της Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. είναι 9μελές και ο διορισμός των μελών του καθορίζεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Ν. 3429/2005, τον Ν.2190/1920  και το καταστατικό της εταιρείας.

Τα μέχρι 02/12/2011 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Ταμβάκη Βασιλική (Πρόεδρος)
Σερέτης Φώτης (Διευθύνων Σύμβουλος)
Θηραίος Ελευθέριος (Mέλος)
Ρόμπας Κωνσταντίνος (Mέλος)
Τασσόπουλος Ιωάννης (Mέλος)
Σαράντης Νικόλαος (Mέλος)

Είναι ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ με ποία «κριτήρια»  επελέγη η κ. Βασιλική Ταμβάκη  ως Πρόεδρος  της ΑΕΜΥ Α.Ε.......όταν οι οικονομικές επιδόσεις του Δήμου Νέας Ερυθραίας  κατά την διάρκεια της θητείας της ως Δήμαρχος είχαν την «τιμητική» τους!.....καταλήγοντας σε καθαρό αποτελέσματα ΖΗΜΙΕΣ ΕΙΣ ΝΕΟΝ 4.363.506,99 ευρώ στις 31/12/2010!!

Κρίνετε και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.....για το τι μέλλει γενέσθαι στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.)!!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η έκθεση της Vassilikis!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, με έκθεση της διεθνούς εικαστικού VASSILIKI πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα και υπό τους ήχους βιολιών, τα εγκαίνια του νέου χώρου Τεχνών, της διεθνούς COMBO ART GALLERY Athens.

Παντελής Παράβαλος, Ελιάνα Παράβαλου, Vassiliki, Μαριάντζελα Παράβαλου - Τρίκαρδου, Βασίλης Τρίκαρδος.

Περισσότεροι από 700 καλεσμένοι, από τον Ακαδημαϊκό, επιχειρηματικό, εφοπλιστικό και καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν την καλλιτέχνιδα και θαύμασαν τα εντυπωσιακά έργα της.

Η Βάνα κι ο Γιάννης Δελούδης με την καλλιτέχνιδα Vassiliki.

Η COMBO ART GALLERY ATHENS στεγάζεται στον ιστορικό Πύργο της Κηφισιάς και με τους ιδιαίτερα καλαίσθητους χώρους της και το δυναμικό της σε διεθνές επίπεδο αποτελεί ένα νέο εφαλτήριο για παραγωγή Πολιτισμού με παρουσιάσεις τόσο Ελλήνων όσο και ξένων καλλιτεχνών, καθώς και σημείο συνάντησης των προσωπικοτήτων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

O Σωτήρης Παπαπολίτης με τησύζυγό του Ιζαμπέλλα Ράλλη - Παπαπολίτη και την Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη.

Η έκθεση της VASSILIKI είναι αφιερωμένη στον καθηγητή Δημήτρη Τσάτσο. Διάρκεια έκθεσης: Από 14 Δεκεμβρίου έως 14 Φεβρουαρίου, καθημερινά 10πμ -10μμ, εκτός Δευτέρας.

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας συνήλθε την Πέμπτη 22/12/2011 και ώρα 01.00μμ στο κτήριο της Σπύρου Λούη & Πίττα, υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί  «1» προ ημερησίας θέματος και «2» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 56949 ημερομηνίας 20/12/2011.

Το θέμα προ ημερησίας ήταν: (1) Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕ - ΜΠΑΡ στο εμπορικό κέντρο επί της Χαριλάου Τρικούπη 146 & Στροφυλίου στο Ο.Τ. 346 της ΔΗΜ. ΚΥΡΤΣΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Εγκρίνεται ομόφωνα.

Πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις και για τα «2» τακτικά θέματα......χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

Χαρακτηριστικά σημειώνω…..

1. Παράνομη στάθμευση περιμετρικά της πλατείας Ν. Πλαστήρα στη Ν. Ερυθραία. Εγκρίνεται ομόφωνα.

2. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  ΚΑΦΕ - ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ -  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ επί του 19ου χλμ. Αθηνών Υλίκης της ΑΟΥΤΟΓΚΡΙΛΛ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ». Εγκρίνεται ομόφωνα.

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τα εν ΔΗΜΩ…εν ΟΙΚΩ!...της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Η Οικονομική Επιτροπή συνήλθε την Τετάρτη 21/12/2011 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «5» εκτάκτων και «12» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 56432 ημερομηνίας 16/12/2011.

Τα  «5»  θέματα που εισήχθησαν στην ημερήσια διάταξη ως έκτακτα και τα οποία εγκρίθηκαν ομόφωνα είναι: (1) Ποσόν 4.210,00 € για πληρωμή ενοικίου Αστυνομικού Τμήματος Εκάλης (20 Ποσόν 87.500,00 € για προμήθεια τηλεσκοπικών οργάνων για την Τ.Υ. του Δήμου (3) Ποσόν 1.900,00 € για ελαιοχρωματισμό πλατείας Κεφαλαρίου ενόψει των Θεοφανίων (4) Ποσόν 15.000,00 € για προμήθεια διακοσμητικών για τα πάρκα της Πόλης (5) Ποσόν 15.000,00 € για προμήθεια ηλεκτρικών λαμπτήρων.

Επίσης πάρθηκαν  «εγκριτικές» αποφάσεις για τα «11» από τα «12» τακτικά θέματα.......χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

1.  Έγκριση δαπάνης ύψους 150,00€ ψήφιση διάθεσης της πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 10.6262.09  για «Συντήρηση & επισκευή συστημάτων συναγερμών, κωδικοποιητών & συστημάτων πυρανίχνευσης» που έχει προϋπολογιστεί στο ύψος των 5.000,00€ για το έτος 2011. Εγκρίθηκε.

2. Ακύρωση της υπ’ αρ. 550/2011 απόφασης της Ο.Ε. και 2) εκ νέου έγκριση δαπάνης ύψους 63.400,00€ , ψήφιση διάθεσης της πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 10.62634.05 με τίτλο « Μίσθωση μεταφορικών μέσων για μεταφορά μαθητών», για το έτος 2011 και έγκριση της υπ’ αρ. 48/2011 μελέτης της Δ/νσης Τ. Υ. του Δήμου καθώς και των όρων διακήρυξης για την διεξαγωγή ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού. Εγκρίθηκε. Αφορά την μετακίνηση μαθητών από Εκάλη, Νέα Κηφισιά και Αδάμες από και προς τα σχολεία τους.

3. Έγκριση  έκδοσης εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του  Νικόλαου Θυμάκη υπάλληλου της Δ/νσης Περιβάλλοντος για την αγορά ανταλλακτικών μηχανημάτων κήπου της Υπηρεσίας. Αποσύρθηκε  και θα γίνει απευθείας ανάθεση σε άλλο προμηθευτή και για ποσόν 3.000,00 €.

4.  Έγκριση δαπάνης και ψήφιση διάθεση πίστωσης ποσού 50.000€ σε βάρος του Κ.Α. 10.6271.01 «Δαπάνες ύδρευσης λογ/σμοί ΕΥΔΑΠ, συνδέσεις επανασυνδέσεις ρολογιών κ.λ.π». Εγκρίθηκε για πληρωμή λογαριασμών ΕΥΔΑΠ.

5. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση διάθεση πιστώσεων κωδικών εξόδων προϋπολογισμού 2011. Εγκρίθηκε. Ψηφίστηκαν πιστώσεις για νηπιαγωγεία κλπ.

6. Έγκριση δαπάνης και ψήφιση διάθεση πίστωσης του έργου «Μελέτη - Κατασκευή  - Χρηματοδότηση και Παραχώρηση Εκμετάλλευσης Υπογείου Σταθμού Αυτοκινήτων στην Πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς». Εγκρίθηκε. Για κάλυψη δαπάνης αρχαιολογικών ανασκαφών στο οικόπεδο που θα γίνει το υπόγειο parking. Ποσόν 200.000,00 € που θα καλύψει και λοιπές δαπάνες που δεν καλύπτονται από τις υποχρεώσεις του εργολάβου.

7. Έγκριση του πρακτικού και κατακύρωση αποτελέσματος που αφορά στο διαγωνισμό του έργου «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού». Εγκρίθηκε. Συμμετείχαν 9 εταιρείες. Ο μειοδότης πήρε το έργο με ποσόν 141.000,00 €.

8. Απ’ ευθείας ανάθεση σε μελέτη της οριστικής μελέτης «Υδραυλική μελέτη δικτύου ύδρευσης Δημοτικής ενότητας Νέας Ερυθραίας». Εγκρίθηκε. Μειοδότης Καλατζή Σοφία με ποσόν 11.850,00 € + ΦΠΑ.

9. Απ΄ ευθείας  ανάθεση σε μελετητή της μελέτης «Μελέτη πράξης αναλογισμού επί της Λ. Κηφισιάς (τμήμα από Σαρανταπόρου έως Χαρ. Τρικούπη) στο Δήμο Κηφισιάς». Εγκρίθηκε. Μειοδότης Τσακιρόπουλος Άρης με ποσόν 11.800,00 € + ΦΠΑ.

10. Απ΄ ευθείας  ανάθεση σε μελετητή της μελέτης «Μελέτη πράξης αναλογισμού επί της οδού Κοκκινάκη  (τμήμα από Μ. Μπότσαρη έως Γ. Λύρα) στο Δήμο Κηφισιάς». Εγκρίθηκε. Μειοδότης Τσακιρόπουλος Άρης με ποσόν 11.700,00 € + ΦΠΑ.

11. Ανάθεση κατ΄άρθρο 103 παρ. 2 περ. (ι) σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 281 του N. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.), στο Δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Δεμερτζή  να παραστεί  την 6η Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα: 10:00 και σε κάθε μετ’αναβολή ή ματαίωση αυτής, κατά τη συζήτηση της Αίτησης Ακυρώσεως του Σωματείου με την επωνυμία «Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας», Περί Ακύρωσης: (1) Της υπ΄αρ. 10384 από 28/4/10 άδειας έγκρισης εργασιών μικρής κλίμακος της Νομαρχίας Αθηνών, (2) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή παράλειψης, προηγούμενης ή μέλλουσας, ιδία δε της αναβίωσης των οικοδομικών αδειών με αρ. 262/03, 262/09, από 8690/26-3-10 απόφαση ανάκλησης οικοδομικής άδειας, υπ’ αρ. 12627/25-5-10 απάντησης σε αίτηση. Εγκρίθηκε η ανάθεση για να καλύψει την Πολεοδομία Κηφισιάς που εξέδωσε την άδεια.

12. Ψήφιση πίστωσης 5.854,2€ για τα έξοδα κίνησης του μονίμου και αορίστου χρόνου τεχνικού προσωπικού, για το μήνα Νοέμβριο  2011, σε  βάρος του Κ.Α. 30.6422.01 και 30.6422.02 για τους  υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Κ.Α. 40.6422.01 Κ.Α.40.6422.02 για τους υπαλλήλους της Δ/νσης Πολεοδομίας, αφού ληφθούν υπόψη οι διατάξεις  της περ.γ’ της παρ.2 του άρθρου 103 του Ν.3463 /2006 ( ΦΕΚ 114 Α/2006 Νέος Κοινοτικός Κώδικας ). Εγκρίθηκε.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ιός της διαφθοράς……και στον Δήμο Κηφισίας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Όπως αποκάλυψε το MEGA στις 24/12/2011….δείτε το σχετικό βίντεο.... κατά τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» που διέταξε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, δύο Ανώτεροι Λειτουργοί του Δήμου Κηφισιάς εμφανίζονται να έχουν μεγάλα ποσά  στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Η ανακάλυψη προέκυψε μετά από άρση του τραπεζικού, φορολογικού και του χρηματιστηριακού απορρήτου και μάλιστα ανάμεσα σε 100 περιπτώσεις υπόπτων για υπόγειες συναλλαγές ανώτερων και ανώτατων κρατικών υπαλλήλων!


Συγκεκριμένα, σε προϊστάμενο διεύθυνσης της πολεοδομίας του Δήμου Κηφισιάς βρέθηκαν  500.000 ευρώ!.....ενώ σε προϊστάμενο του τμήματος  τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου  Κηφισιάς βρέθηκαν 900.000 ευρώ!


Όταν κλήθηκαν να δικαιολογήσουν τα ποσά……εμφάνισαν απίστευτες δικαιολογίες όταν μάλιστα οι μισθοί τους είναι συγκεκριμένοι από το Δήμο Κηφισιάς!

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ κ. Χιωτάκη τα σχόλιά σας, σχετικά με τις αποκαλύψεις του MEGA, με πολύ μεγάλο......ενδιαφέρον!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ κ. Χιωτάκη ότι ήρθε η ώρα να θέσετε σε εφαρμογή τον  Ν.3852/2010  αρθ.61 παρ. 4 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)…..

«Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας της ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου»

Επεκτείνοντας το παραπάνω, προτείνουμε επίσης κ. Χιωτάκη.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΚΗΦΙΣΙΑΣ (αφού εν δυνάμει μετέχουν ή θα μετάσχουν στις παραπάνω επιτροπές ή θέσεις)  να υποβάλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση, την οποία να δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου….ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΞΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ από τους Δημότες της Κηφισιάς!

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Η καλοκαιρινή συλλογή γυαλιών!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η παρουσίαση της  «New Spring / Summer 2012 Eyewear Collections» από την LUXOTTICA HELLAS έγινε στο CASH, στην Κηφισιά!

Έλφη Αλεξανδρόγλου, Μανώλης Τζατζιμάκης της Luxottica, Λίλη Ξενάκη.

Σ αυτή τη fashion exclusive εκδήλωση,  παρευρέθησαν οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της μόδας. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Cash στην Κηφισιά, τις νέες προτάσεις για τον επόμενο χρόνο, μερικών από τους κορυφαίων Οίκους της εταιρείας, όπως Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Burberry, Persol, Oakley, Vogue και Ray-Ban, υπό τους ήχους του dj που ανέβασε τη διάθεση και να απολαύσουν το cocktail party που ακολούθησε.

Με τα καινούργια μοντέλα γυαλιών οι: Κυριάκος Μουρατίδης, Νίκη Κάρτσωνα και Αλέξανδρος Παρθένης.

Ανάμεσα στις συλλογές που ξεχώρισαν της Miu Miu, πρωτοποριακή και προκλητική, το παιχνιδιάρικο alter ego της Prada, ενός Οίκου συνώνυμου του στιλ και της αισθητικής.

Το «mix & match» της Dolce & Gabbana, με τη δαντέλα Σικελίας να συνδυάζεται με τα αγαπημένα της μοτίβα, τα animal prints και τα πουά και τα ζωηρά χρώματα από τη δεκαετία του 80 . Το έμφυτο British στιλ για τη συλλογή Burberry και η τεχνική δεξιότητα με Ιταλικό στιλ για την Persol.

Το ξεχωριστό αθλητικό στιλ για την Prada Linea Rossa και η αξεπέραστη λειτουργικότητα για την Oakley. Το glamour στιλ της Vogue Eyewear και τα μοναδικά iconic μοντέλα της Ray-Ban. Όλα τα μοντέλα ενθουσίασαν τους προσκεκλημένους.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα!

Η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα  Kifisia Press  σας εύχεται να περάσετε κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε όμορφες, χαρούμενες γιορτές, με υγεία και αισιοδοξία!!

Καλά Χριστούγεννα!.....

και χαρείτε......το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!.....πατώντας εδώ....