Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

H αεροπορική εβδομάδα για την ΕΛΠΙΔΑ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

H αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας, «Athens Flying Week», είναι ένας νέος θεσμός, που περιλαμβάνει  μια σειρά εκδηλώσεων οι οποίες  συνδιοργανώνονται με το Δήμο Αχαρνών, με την αρωγή της Πολεμικής Αεροπορίας και υπό την αιγίδα διαφόρων σημαντικών φορέων όπως του EOT, του Δήμου Αθηναίων, της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, του ΣΕΤΕ και του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Οι εκδηλώσεις  αρχίζουν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 στο Σύνταγμα σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και μια έκπληξη αεροπορικού χαρακτήρα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 στο Τατόι, όπου ο ουρανός θα γεμίσει από παγκοσμίου φήμης πιλότους να μαγεύουν το κοινό που θα βρεθεί εκεί.
Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2012 είναι αφιερωμένες στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Στο στρατιωτικό στρατόπεδο θα υπάρχει εμπορική έκθεση με εκθέτες αεροπορικού και μη χαρακτήρα, παιδικό πάρκο για τους μικρούς φίλους, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, Fly in που θα πραγματοποιηθεί από τις 28/09/2012 έως και την 01/10/2012 υπό την αιγίδα της ΑΟΡΑ HELLAS, κληρώσεις πτήσεων εθισμού καθώς φυσικά θα υπάρχει και χώρος υποδοχής, dj, line ups και happenings.
Τα εισιτήρια θα είναι προσιτά: 7€ για ενήλικες και 3€ για παιδιά από 3 έως 12 ετών.
Χορηγοί του Athens Flying Week είναι οι: BREITLING, AMARILIA HOTEL, ATHENS PLAZA, AIRBP, AVIODREAM, ATHENS INTERNATIONAL AIRPORT, ASTIR PALACE, ΖΑΓΟΡΙ. Χορηγός Επικοινωνίας η  ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου