Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Fuertza Bruta!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κοίτα ψηλά! To σώου που αποθεώνεται στη Νέα Υόρκη επί πέντε χρόνια, τώρα και στην Αθήνα, στο Badminton, από 22  έως και 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Το Θέατρο Badminton φιλοξενεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο την ανατρεπτική παράσταση Fuerza Bruta, τη νέα δημιουργία της ομάδας που μας είχε προσφέρει το De La Guarda,  που απόλαυσαν  το 2006, 30.000 θεατές στην Αθήνα. 


Η σκηνή εκτός από την παράσταση, θα δεχτεί για πρώτη φορά και  τους θεατές (!!!), οι οποίοι όρθιοι θα παρακολουθούν τα δρώμενα κάτω από τον υδάτινο κόσμο του Fuerza Bruta….  

Το Fuerza Bruta ανατρέπει ότι μέχρι τώρα ξέραμε για το θέατρο, αφού φέρνει τους θεατές στην κυριολεξία στο κέντρο της δράσης. Οι 800 τυχεροί θεατές της κάθε παράστασης δέχονται τέτοια ενέργεια από το σώου, που αναγκαστικά αφήνονται στο μπιτ της μουσικής, πηδούν και χορεύουν στην πιο διαδραστική παράσταση που έγινε ποτέ!

Εδώ, οι αλήθειες συγκρούονται και η πραγματικότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι χορευτές περνούν ανάμεσα σε τοίχους που κινούνται, προσπαθούν να συναντηθούν τρέχοντας από τις αντίθετες πλευρές ενός πανιού που στροβιλίζεται και διασκεδάζουν χορεύοντας σ’ έναν υδάτινο κόσμο που αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών.  Η ασταμάτητη δράση και η κίνηση στον αέρα συνοδεύονται από ένα δυναμικό σάουντρακ με ρυθμικούς ήχους κρουστών και ατμοσφαιρική μουσική.

Το Fuerza Bruta είναι δημιούργημα του Diqui James και έκανε πρεμιέρα στο Μπουένος Άιρες το 2005. Από τότε έχει περάσει σαν καταιγίδα από πολλές μεγάλες πόλεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Το Fuerza Bruta είναι μία παραγωγή των Ozono Producciones και S2BN Entertainment.

Πολλές διασημότητες παρακολουθούν φανατικά τη δουλειά του Diqui James. Μεταξύ αυτών  οι: Leonardo Di Caprio, Beyonce, Shakira,  Jim Carey, Justin Timberlake, Madonna, Cameron Diaz, Sting, Britney Spears, Harrison Ford, Tyra Banks, Robert DeNiro κλπ. 

Για να δείτε το Fuerza Bruta πρέπει:

Να ξέρετε ότι θα είστε όρθιοι για 70 περίπου λεπτά.
Να είστε ντυμένοι σπορ.
Να μη σας ενοχλούν οι ψιχάλες και γενικά το νερό.
Να μη σας ενοχλούν τα φώτα «στρομπ».
Να είστε από 8 ετών και άνω.

Παραστάσεις:  

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου   8:30 μ.μ. και 11:30 μ.μ.
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου     7:00 μ.μ. και  10:00 μ.μ.
Δευτέρα 24, Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις  10:00 μ.μ.
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου  8:30 μ.μ.  και  11:30 μ.μ.
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου   8:30 μ.μ. και   11:30 μ.μ.
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου    7:00 μ.μ.  και  10:00 μ.μ.

Εισιτήρια: 40€ (Μαθητικό - Φοιτητικό: 30€).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου