Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ......εν ΟΙΚΩ!....της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς συνήλθε την Τετάρτη 17/09/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Παπαδάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε με ενημέρωση του Συμβουλίου από τον κ. Παπαδάκη και εν συνεχεία με την λήψη αποφάσεων επί  «3» εκτάκτων και «11» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 12 ημερομηνίας 12/09/2012.

Τα (3) έκτακτα θέματα αφορούσαν την.....

- Αποκατάσταση κυκλοφορίας των οδών Έλλης, Τροίας, Ιωνίας και Σαρανταπόρου. Εγκρίθηκε.

- Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ταχείας εξυπηρέτησης», επί της οδού Ιλισίων 24 και Πλατάνων Πλατεία Ελαιών, στη Κηφισιά, στο όνομα του «Πιέδρος Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορίας παιχνιδιών - Ειδών Ενδύσεως και Χώρων Μαζικής Εστιάσεως». Εγκρίθηκε.

- Παραχώρηση θέσης  στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό 1η Μάη αρ. 28Α στη Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

Ακολούθως πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις για τα «7» από τα «11» τακτικά θέματα…..χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες! 

1. Λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στην κατάρτιση του επιχειρησιακού και τεχνικού προγράμματος του δήμου.

Ανεβλήθη. Το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου!

2. Χορήγηση Άδειας Λειτουργίας Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο», που βρίσκεται στην οδό Διομήδους Κυριακού  αριθμ. 17, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «Χ.ΓΑΚΙΑΣ-Π.ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.». Εγκρίθηκε.

3. Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ», επί της οδού Ελαιών 39 στην Κηφισιά, στο όνομα «ΘΕΩΔΟΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ». Ανεβλήθη.

4. Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ χωρίς εργαστήριο-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», επί της οδού Δροσίνη αριθμ.5, στην Κηφισιά,στο όνομα του Παναγιωτίδη Νικόλαου του Γεωργίου.  Απερρίφθη.

5. Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Πρατήριο Ελαίου – Κρασιού», επί της οδού Ευρώτα 27 & Κηφισού , στην Κηφισιά , στο όνομα της εταιρείας «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΩΣΚΕΛΗ ΑΒΕΕ». Απερρίφθη.

6. Χορήγηση Προέγκρισης άδειας ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΪΑΣ και ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ», επί της οδού Τατοϊου αριθμ. 111 στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «ROMIN A.E». Εγκρίθηκε.

7. Τοποθέτηση προειδοποιητικής σήμανσης επί των Λ.Κηφισίας και Σπάρτης, στο ύψος του Ιδιωτικού Σχολείου International School (Melinas Kindergarten) στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της καταγγελίας για προβλήματα κυκλοφορίας και ασφάλειας στην περιοχή ενορίας Αγ.Γεωργίου στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

9. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος για αλλαγή ροής στην οδό Αύρας στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

10. Λήψη απόφασης επί του αιτήματος των κατοίκων για κυκλοφοριακά προβλήματα στις οδούς Λ. Κατσώνη- - Θεσσαλονίκης στην Κηφισιά. Εγκρίθηκε.

11. Κυκλοφοριακή κατάσταση της οδού Όθωνος. Εγκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου