Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

«Γέλιο» ατελείωτο με τον Σουλεϊμάν τον… Μεγαλοπρεπή!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μόλις ο πρωθυπουργός Ερντογάν δήλωσε ότι δεν του αρέσει η τηλεοπτική σειρά «Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας» (The Magnificent Century) με τον Σουλεϊμάν τον…..Μεγαλοπρεπή, καθώς ο τρόπος παρουσίασης δεν ετύγχανε την έγκρισής του επειδή δεν ταιριάζει με τις δικές του αγιοποιημένες αντιλήψεις, οι υποτακτικοί του έσπευσαν να προσαρμοστούν.


Οι μπίζνες όμως παραμένουν πάντα μπίζνες….Οι Turkish Airlines έσπευσαν να ευθυγραμμιστούν με τα πιστεύω του Ερντογάν και απέσυραν τη σειρά από το τηλεοπτικό «μενού» που προσφέρουν στους πελάτες τους για να τους ψυχαγωγήσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.  

Δεν άρεσε βλέπετε η αριστοκρατική έστω «καμαρίλα» που αποπνέει η σειρά με τον σουλτάνο και τις ίντριγκες στο χαρέμι του.

Έρχεται όμως η Emirates Airlines των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αγοράζει τα 12 πρώτα επεισόδια της σειράς για να τα προσφέρει στους δικούς της πελάτες και να τους πληροφορήσει για το οθωμανικό μεγαλείο, έστω και με λίγη.......λίμπιντο παραπάνω για την.......Χουρέμ Σουλτάν!

Παράλληλα ο καναλάρχης μας κ. Μ. Κυριακού βεβαίως βεβαίως εξακολουθεί να προβάλει την σειρά στο τηλεοπτικό «μενού» του ΑΝΤ1…..λόγω ανταγωνισμού της τηλεθέασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου