Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Για 11η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο Νάσιουτζικ, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια, για τα παιδιά από ιδρύματα της Αττικής, με την ευγενική φιλοξενία του  Γιώργου Νάσιουτζικ.

Η  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο  Γιώργος Νάσιουτζικ με την Θεοδώρα και την Ειρήνη, δυο αποθεραπευμένα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος για το Παιδί και την Οικογένεια,   Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,  ήταν εκεί για να  ευχηθεί στα παιδιά  «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή χρονιά» και για να τους προσφέρει δώρα. 
  
Αφού καλωσόρισε με αγάπη τα παιδιά,  ευχαρίστησε από καρδιάς τον οικοδεσπότη της γιορτής, κύριο Γιώργο Νάσιουτζικ, που τα τελευταία 11 χρόνια, στέκεται στο πλευρό των παιδιών και κρατά την υπόσχεση που τους έδωσε, να  τους διοργανώνει κάθε χρόνο στο Μουσείο Νάσιουτζικ μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, φροντίζοντας  ο ίδιος προσωπικά, κάθε  λεπτομέρειά της, ώστε οι αίθουσες να είναι  υπέροχα στολισμένες,  τα τραπέζια γεμάτα από λιχουδιές που αρέσουν στα παιδιά και το καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα συναρπαστικό.

Η  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και παιδιά από ιδρύματα.

Ο κύριος Νάσιουτζικ την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια λέγοντας: «Άνθρωποι σαν κι εσάς, αν υπήρχαν κι άλλοι, ο τόπος δεν θα ήταν όμοιος, θα ήταν πολύ καλύτερος. Σας ευχαριστούμε που όλοι μαζί σ αυτή τη προσπάθεια, δίνουμε θαλπωρή, ζεστασιά και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε πάνω από 500 παιδιά κάθε χρόνο».

Στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά  από τα Ιδρύματα Αττικής: ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ - ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΜΑΛΙΕΙΟ, ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ, ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΙΩΣΗΦΟΓΛΕΙΟ», ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΕΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ, ΖΑΝΝΕΙΟ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΘΕΗ «Η ΑΘΗΝΑΙΑ», ΞΕΝΩΝΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ», ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ - «ΕΛΠΙΔΑ», ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Η κυρία Βαρδινογιάννη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καλλιτέχνες που ήταν εκεί για να απογειώσουν το κέφι των παιδιών με τα τραγούδια τους, τη Ντέμυ μαζί με τον Dj Kas, τον OGE και την Αθηνά Μανουκιάν, καθώς και  όλους όσοι συνέβαλαν στη πραγματοποίηση αυτής της γιορτής: το ταξιδιωτικό πρακτορείο «ANDY’S TOURS», τον φορέα κοινωνικής φροντίδας  ΠΡΟΜΗΘΕΑ  Α.Μ.Κ.Ε.,  την εταιρεία THE SCANDAL RING, κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου