Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η παλαιά ηλεκτρονική διεύθυνση «www.kifisiapress.blogspot.com» έχει αντικατασταθεί από την νέα «www.kifisiapress.info».

Φίλες και Φίλοι Αναγνώστες,  

Μετά τα χθεσινά εγκαίνια της νέας «δυναμικής» και εξελιγμένης εμφάνισης της καθημερινή σας ηλεκτρονικής εφημερίδας Kifisia Press, για πιο διαδραστική και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας σε θέματα επικαιρότητας, η παλαιά ηλεκτρονική διεύθυνση:


έχει μπει στο «αρχείο» της νέας δωρεάν διαδικτυακής εφημερίδας Kifisia Press!

Με την ευκαιρία αυτή,  ο εκδότης της Kifisia Press ευχαριστεί  όλους εσάς για το ενδιαφέρον και την αγάπη που δείξατε μέχρι σήμερα και υπόσχεται να εξακολουθήσει δυναμικά την ενημέρωσή σας με συνέπεια, αντικειμενικότητα  και αξιοπρέπεια.

Επειδή η Kifisia Press διανέμεται δωρεάν στα «e-χέρια» των αναγνωστών......παρακαλούμε κοινοποιήσετε την νέα ηλεκτρονική της διεύθυνση www.kifisiapress.info στους γνωστούς και φίλους σας.

ΜΦΧ
Δημήτριος Αγγελίδης
Εκδότης και Διαχειριστής 

ΥΓ. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά δωρεάν στα «e-χέρια» σας την εφημερίδα Kifisia Press.

1 σχόλιο:

  1. Επιπλέον θα ήθελα να αναφέρω στους αναγώστες σας ότι η νέα μορφή της εφημερίδας είναι πλέον ευανάγνωστη σε όλα τα tablets και mobile phones!

    ΑπάντησηΔιαγραφή