Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η αποδοτικότητα της Επιτροπής Ελέγχου....σε όλο της το μεγαλείο!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το χάος του κρατικού μηχανισμού φάνηκε , για άλλη μια φορά, με αφορμή την επιθεώρηση των αθλητικών χώρων του Δήμου Κηφισιάς από την Περιφέρεια.


Η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων επισκέφτηκε την περασμένη άνοιξη το Δήμο και ύστερα από αυτοψία που διενέργησε, παρέδωσε στο Νομικό Πρόσωπο «Δημήτριος Βικέλας» μια λίστα με παρεμβάσεις που έπρεπε να γίνουν άμεσα, ειδάλλως θα έμπαινε  «λουκέτο» σε αρκετούς  Αθλητικούς χώρους.


Παρά το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, οι Υπηρεσίες έβαλαν τα δυνατά τους και οι εργασίες ολοκληρώθηκαν μέσα στην προθεσμία που τους ζητήθηκε. 

Όμως, η Επιτροπή ήταν άφαντη και δεν ερχόταν να κάνει έλεγχο μέχρι που ο Πρόεδρος του Ν.Π. κ. Μανώλης Κουρμαδιάς την πίεσε να έρθει - κάτι που αποδείχθηκε «μπούμερανγκ» !

Και αυτό επειδή η Επιτροπή που έφτασε με νέα σύνθεση, διαπίστωσε άλλες τεχνικές ατέλειες και ελλείψεις στους Αθλητικούς Χώρους και απαίτησε να γίνουν άλλες τόσες  εργασίες, που θα κοστίσουν περίπου 100.000 ευρώ!

Η Διοίκηση έμεινε με ανοιχτό το στόμα και τώρα βρίσκεται στη φάση διαπραγμάτευσης, προκειμένου να λάβει παράταση τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του νέου έτους για την αποκατάσταση των ατελειών ή ελλείψεων!

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Δ. Αγγελίδη

    Το συγκεκριμένο σχόλιο έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ (φύλλο 8ης Δεκεμβρίου, στήλη "Υπό... αίρεση") και στην ηλεκτρονική πύλη της εφημερίδας μας (www.amarysia.gr) στις 7 Δεκεμβρίου 2012.
    Θα παρακολούσαμε την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε στην πύλη σας σχόλιο, είδηση ή ρεπορτάζ από την εφημερίδα μας να αναφέρετε και την πηγή.

    Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

    Θάνος Σταθόπουλος
    Διευθυντής Σύνταξης εφημερίδας ΑΜΑΡΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή