Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Φράκαρε η κεντρική αποχέτευση στην Κάτω Κηφισιά!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΊΔΗΣ

Στις  03/12/2012 πέραν των 28 κατοίκων της Κάτω Κηφισιάς υπέβαλαν γραπτή αίτηση / καταγγελία στον Δήμο Κηφισιάς  σχετικά με το συνεχιζόμενο διαχρονικά φρακάρισμα της κεντρικής αποχέτευσης επί της  οδού της 1ης Μαίου!


Κάθε περίπου ένα μήνα η  κεντρική αποχέτευση φρακάρει! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται επιστροφή των αποβλήτων με αποτέλεσμα τα φρεάτια των σπιτιών και της πολυκατοικίας επί της οδού 1ης Μαίου μεταξύ των αριθμών 9 και 15 να αναβλύζουν.....απόβλητα!!  

Το συνεργείο απόφραξης της Υπηρεσίας του Δήμου ξεφρακάρει απλά τον αγωγό της κεντρικής αποχέτευσης.....χωρίς να επιλύει το πρόβλημα!


Λόγω της μεγάλης δυσοσμίας και ρύπανσης που επικρατεί, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, υπάρχει ο κίνδυνος ηπατίτιδας  των παιδιών που κυκλοφορούν στην γειτονιά!

Η αίτηση ζητά την άμεση παρέμβαση του Δήμου Κηφισιάς για να αποκατασταθεί οριστικά η βλάβη της κεντρικής αποχέτευσης που δημιουργεί  πολύ σοβαρό πρόβλημα ρύπανσης που ταλανίζει την περιοχή!

Κατά την διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου στις 05/12/2012, η κ. Συνοδινού, προ ημερησίας διάταξης, ερώτησε τον κ. Χιωτάκη κατά πόσον (1) είναι ενήμερος για το εν λόγω σοβαρό διαχρονικό πρόβλημα ρύπανσης της περιοχής και (2) η Υπηρεσία του Δήμου έχει αναλάβει την οριστική επίλυση / αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της κεντρικής αποχέτευσης;;

Ο κ. Χιωτάκης αγνόησε την ερώτηση.....και ΔΕΝ απήντησε!!

Τα συμπεράσματα δικά σας......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου