Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Παρακολούθηση.......της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Δημοτικής Εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.


Γράφει ο  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο  επρόκειτο να συνέλθει την Τετάρτη 05/12/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία της κ. Κορογιαννάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την λήψη απόφασης επί του μοναδικού θέματος προ ημερησίας διάταξης που αναφέρεται στην  πρόσκληση με αριθμό πρωτοκόλλου 743 ημερομηνίας 09/11/2012:


«Έπειτα από την ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της τροποποίησης του καταστατικού της εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» με αριθμό πρωτοκόλλου  ΕΜ-16984/12το Δ.Σ. της εταιρείας, ζητά τη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την αύξηση του αριθμού των μελών το Δ.Σ. από επταμελή σε εντεκαμελή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νέου τροποποιημένου καταστατικού». 

Τελικά η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Δημοτικής Εταιρείας «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» δεν πραγματοποιήθηκε διότι, σύμφωνα με τον Πρόεδρο κ. Ανέστη Νικολέλη, έπρεπε να είχε προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εν λόγω αύξηση των μελών του Δ.Σ. της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.».....πράγμα που δεν έγινε!!

Ως εκ τούτου, στην ατζέντα του  προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να συμπεριληφθεί το συγκεκριμένο θέμα αύξησης των μελών του Δ.Σ. της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» προς ψήφιση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία...... 

ΔΙΕΡΩΤΟΜΕΘΑ κ. Κορογιαννάκη γιατί δεν μεριμνήσατε έγκαιρα να συμπεριληφθεί το εν λόγω θέμα στην ατζέντα των τακτικών θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου, προτού κοινοποιηθεί η πρόσκληση, ημερομηνίας 09/11/2012, του Μοναδικού Μετόχου του Δήμου Κηφισιάς της «ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.» για Έκτακτη Γενική Συνέλευση;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου