Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....ρεπορτάζ της Τακτικής Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Εκάλης συνήλθε την Τετάρτη 21/12/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δ. Γονέου στην αίθουσα του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος στην Εκάλη.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «1» εκτάκτου προ ημερησίας και «4» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται παρακάτω.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.... 

Ο κ. Γονέος αναφέρθηκε στο έκτακτο θέμα σχετικά με την.....

- Εισήγηση για την λήψη απόφασης σχετικά με την χρήση του Εντευκτηρίου Εκάλης ως πολιτιστικού χώρου της Εκάλης δηλαδή ως αιθουσών πολλαπλών χρήσεων πολιτιστικών και περιβαλλοντολογικών εκδηλώσεων.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση των ως άνω χρήσεων.  

Ακολούθησε η συζήτηση επί των «4» τακτικών θεμάτων.... 

1. Εισήγηση  για άμεση διερεύνηση παράνομων αποχετευτικών συνδέσεων με τον αγωγό όμβριων των οδών  Καρδερίνας – Λ. Θησέως και Φιλυρας , που εκβάλει σε ρέμα.

Ομόφωνα αποφάσισε την άμεση διερεύνηση των ανωτέρω παράνομων αποχετευτικών συνδέσεων.
2. Εισήγηση για λήψη μέτρων μείωσης της ταχύτητας των οχημάτων πέριξ της πλατείας Αγίας Τριάδας.

Ομόφωνα αποφάσισε την εισήγηση στο Τμήμα Ρύθμισης Κυκλοφοριακών Φόρτων να προτείνει την λήψη μέτρων μείωσης της ταχύτητας των οχημάτων στην εν λόγω περιοχή.

3. Εισήγηση προς τον ΟΑΣΑ για αφαίρεση του προσδιορισμού Νέα Εκάλη από τα λεωφορεία της γραμμής με προορισμό την Άνοιξη.

Ομόφωνα αποφάσισε την αφαίρεση του προσδιορισμού της στάσης «Νέα Εκάλη» για την γραμμή 535 στην οδό  Ζηρίνειο - Εύξεινος Πόντος.

4. Εισήγηση τοποθέτησης σήμανσης ορίων Δημοτικής Ενότητας Εκάλης στη συμβολή της οδού Θέτιδος με τις οδούς Ανακτορείας και Σωκράτους.

Ομόφωνα αποφάσισε την εισήγηση την τοποθέτηση δύο πινακίδων σήμανσης των ορίων στη συμβολή της οδού Θέτιδος με τις οδούς Ανακτορείας και Σωκράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου