Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Οι «παράπλευρες ενέργειες» του Τμήματος Πρασίνου και Κηποτεχνίας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ως γνωστόν το Τμήμα Πρασίνου και Κηποτεχνίας έχει ως αντικείμενο να.....

- Μεριμνά για την ανάπτυξη, συντήρηση, καθαριότητα και προστασία των δημοτικών χώρων πρασίνου που περιλαμβάνει έργα και εργασίες ανάπλασης, ευπρεπισμού (αντιμετώπιση ζιζανίων, κλαδέματα), συντήρησης (κοπές, αντικατάσταση ξερών φυτών, σχεδιασμός και εγκατάσταση δικτύων αυτόματης άρδευσης κλπ) και φυτοπροστασίας.


 - Μεριμνά για την περίφραξη, επιστρώσεις διαδρόμων, τον ηλεκτροφωτισμό και την φύλαξη των χώρων αυτών με τις αντίστοιχες εισηγήσεις. 

- Μεριμνά για την ομαλή λειτουργία των δημοτικών παιδότοπων που περιλαμβάνει την εισήγηση για την συντήρηση (επισκευή ή αντικατάσταση) του εξοπλισμού των παιδότοπων.

- Μεριμνά στην συγκρότηση και οργάνωση συνεργείων αμέσου επεμβάσεως σε περιπτώσεις επειγόντων εργασιών εκτός προγράμματος.

Κύριε Ευάγγελε Σιδέρη, ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Αστικού Πρασίνου και Περιαστικών Δασών, σας έχει ανατεθεί από τον Δήμαρχο κ. Χιωτάκη.......η ΣΩΣΤΗ λειτουργία, του Τμήματος Πρασίνου και Κηποτεχνίας  της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ όμως ότι τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου που είστε προϊστάμενος, εν ώρα υπηρεσίας, αντί να εκτελούν σχολαστικά και υπεύθυνα τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.....εθεάθησαν να περιποιούνται δένδρα και φυτά σε ιδιωτικούς χώρους πρασίνου στην Κηφισιά!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;

ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ κ. Σιδέρη άμεσο επαναπροσδιορισμό της ΣΩΣΤΗΣ λειτουργίας του Τμήματος Πρασίνου  για να αποφεύγονται ενδεχομένως τέτοιου είδους «παράπλευρες ενέργειες»........και να απολαμβάνουν απρόσκοπτα οι Δημότες τους δημοτικούς χώρους πρασίνου περιποιημένους και καθαρούς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου