Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Μουσική με μήνυμα Ελπίδας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το μήνυμα των Χριστουγέννων αλλά και την αγάπη, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», έστειλε με τη θαυμάσια συναυλία που έδωσε ο συνθέτης Γιώργος Π. Λαιμός, στο αμφιθέατρο του Κολεγίου Αθηνών.

Η υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη με την Ιωάννα Γκελεστάθη, τη  Χρυσούλα Λαιμού, το  Νίκο και την  Αλεξία Βαρδινογιάννη.

Φίλοι και μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και τον συνθέτη Γιώργο Π. Λαιμό, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου,  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την πρωτοβουλία του να    

προσφέρει αφιλοκερδώς τόσο όμορφες μελωδικές στιγμές, αφιερωμένες στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», συνεισφέροντας έτσι στο μεγάλο σκοπό του Συλλόγου, τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Χρυσούλα Λαιμού,  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη,  Γιώργος Λαιμός, Ιωάννα Γκελεστάθη.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Ζαχαρίας Τσίχλας, την ορχήστρα διηύθυνε ο Ευστάθιος Αρβανίτης υπεύθυνη για την διδασκαλία της χορωδίας ήταν η Μαρίλια Ηλία, και τα τραγούδια, εκτός από την Παιδική Χορωδία Δήμου Μεγαρέων, ερμήνευσαν η Χριστίνα Αλεξάνδρου, η Μαριάννα Γερασιμίδου και ο Σωτήρης Δογάνης.

Η  Άννα Γκελεστάθη με την Ελένη Σαμαρά - Κωνσταντακάτου. 

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»,  Ιωάννα Γκελεστάθη.

Ο συνθέτης Γιώργος Π. Λαιμόςκαι η σύζυγός του Μαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνθέτης Γιώργος Π. Λαιμός, εκφράζει την κοινωνική του ευαισθησία βοηθώντας με τη μουσική του τους συνανθρώπους του, καθώς τα έσοδα από πολλά δισκογραφικά του άλμπουμ έχουν δοθεί για να στηρίξουν πρωτοβουλίες με αποδέκτες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με πρώτα τα παιδιά που πάσχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου