Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το «Όνειρο Χριστουγέννων» στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά.  Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Το Μικρό Πλανητάριο έχει γίνει πολύ δημοφιλές με τις προβολές «Χαρούμενα Χριστούγεννα» για παιδιά 4 με 7 ετών και «Τα 7 θαύματα του Αρχαίου Κόσμου» για παιδιά από 7 ετών και άνω.....σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου.


Ο Παιχνιδότοπος λειτουργεί για παιδιά 4 - 10 ετών και προσφέρει ένα πρωτότυπο πρόγραμμα για δημιουργική απασχόληση βασισμένο στα ήθη και έθιμα από διάφορα μέρη του κόσμου.  

Για μικρότερα παιδιά (από 18 μηνών έως 4 ετών) υπάρχουν τα «Ανεμοσβουράκια» σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο.

Η επίσκεψη στο Μουσείο συνεχίζεται και στις μόνιμες εκθέσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και του Κέντρου ΓΑΙΑ.

Στo Art Bazaar  αξιόλογα έργα ελλήνων καλλιτεχνών, σε συμβολικές τιμές ενώ στο Café Αμμωνίτες  ποικιλία γευστικών προτάσεων και χριστουγεννιάτικων λιχουδιών.

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2013  το «ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ»,  χρειάζεται την αγάπη και την στήριξή σας, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Ώρες λειτουργίας :  Καθημερινές :  9 – 4,
Κλειστά: Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Εισιτήρια: 6€ για παιδιά  και 10€ για  ενήλικες. Οικογένειες με 2 παιδιά 30€ , με 3 παιδιά 34€. Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν. Πολύτεκνες οικογένειες 50% έκπτωση.

Παιχνιδότοπος: Σαββατοκύριακα και 28, 31 Δεκεμβρίου 2012 και 2, 3, 4 Ιανουαρίου 2013.
Εισιτήριο: 2€
Είσοδος: από Κέντρο ΓΑΙΑ , Όθωνος 100.
Τηλ.  επικοινωνίας : 210 8015870. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου