Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....αναλυτικό ρεπορτάζ της Συνεδρίασης του Κ. Σ. Κηφισιάς.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς συνήλθε την Πέμπτη 17/05/2012 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Σταύρου Παπαδάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία ξεκίνησε καθυστερημένα στις 07.30μμ με την επικύρωση  των πρακτικών της συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου στις 15.09.2011, 22.02.2012 και 04.04.2012 και την λήψη αποφάσεων επί  «9» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην παρακάτω πρόσκληση με Α.Π. 4 ημερομηνίας 14/05/2012.

Ο Πρόεδρος Παπαδάκης ενημέρωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο τονίζοντας ότι οι αποφάσεις του Σώματος πρέπει να εφαρμόζονται κατά γράμμα άλλως οι επιχειρήσεις που δεν τις εφαρμόζουν θα σφραγίζονται άμεσα! Στα υπόψη είναι οι εταιρείες  ΒΕΝΕΤΗΣ και ΝΟΣΑ οι οποίες λειτουργούν καταστήματα χωρίς άδεια....αλλά μόνο με προέγκριση!  

Για τα κάτωθι «8» από τα «9» τακτικά  θέματα,  που παρουσιάστηκαν στο Σώμα από τον κ. Παπαδάκη πάρθηκαν «εγκριτικές» αποφάσεις!..... χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες.

1.Κυκλοφοριακή ρύθμιση στην οδό Πεσμαζόγλου στην Κηφισιά. Η πινακίδα απαγόρευσης στάσης / στάθμευσης έχει αφαιρεθεί από τους κατοίκους με αποτέλεσμα να μην «προστατεύεται» ο πλάτανος επί της Πεσμαζόγλου! Εγκρίθηκε ομόφωνα να γίνει  άμεσα η δέουσα κυκλοφοριακή  ρύθμιση από την Υπηρεσία. 

2.Χορήγηση Άδειας Λειτουργίας Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», που βρίσκεται στην οδό Ιλισίων αριθμό 20, στο όνομα της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΦΕ Α.Ε.Ε.», με τον διακριτικό τίτλο Starbucks. Εγκρίθηκε ομόφωνα  η ανανέωσή της αορίστου χρόνου!

3.Χορήγηση Άδειας Λειτουργίας Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» , που βρίσκεται στην οδό Λεβίδου  αριθμό 1, στο όνομα της εταιρείας «ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»,  με τον διακριτικό τίτλο Everest.

Εγκρίθηκε ομόφωνα  η ανανέωσή της αορίστου χρόνου! Εγκρίθηκε ομόφωνα  η άδεια και μετακίνηση του καταστήματος.

4.Χορήγηση Προέγκρισης για άδεια ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», επί της οδού Ιλισίων αριθμό 24, στο όνομα της εταιρείας «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΑΦΕ ΤΖΟΑΝΝΑ Ε.Ε.». Εγκρίθηκε ομόφωνα  η χορήγηση άδειας στο FLOCAFE στην Νέα Κηφισιά.

5.Χορήγηση Προέγκρισης για άδεια ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «ΚΑΦΕ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ χωρίς παρασκευαστήριο», επί της οδού Λ. Κηφισίας 310, στο όνομα της εταιρείας « F AND F Ε.Π.Ε.».

Εγκρίθηκε ομόφωνα  η ανανέωσή της άδειας αορίστου χρόνου αλλά μόνο για λειτουργία Ζαχαροπλαστείου! Υπήρχε ήδη άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος!

6.Χορήγηση Προέγκρισης για άδεια ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «Κυλικείο για την εξυπηρέτηση αναγκών του προσωπικού της JETOIL», επί της οδού Ευρώτα 27 και Κηφισού, στο όνομα της ατομικής επιχείρησης  NATALYA MAZNA και διακριτικό τίτλο ARONIS GROUP FBS. Ανεβλήθη για να διευκρινιστεί ότι η χρήση είναι αποκλειστική για το προσωπικό.

7.Χορήγηση Προέγκρισης για άδεια ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», επί της οδού Κολοκοτρώνη & Δηληγιάννη , στο όνομα της εταιρείας «Y.F. KEFALARI ΕΣΤΙΑΣΗ Ε.Π.Ε.».

Εγκρίθηκε ομόφωνα  η ανανέωσή της άδειας αορίστου χρόνου αλλά με τραπεζο-καθίσματα μέσα! Υπήρχε ήδη άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος!

8.Χορήγηση Προέγκρισης για άδεια  ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ 3Ε για το προσωπικό της εταιρείας», επί του 15ου χλμ. Αθηνών Λαμίας, στην Κηφισιά, στην επωνυμία της εταιρείας «ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ ΑΒΕΕ».

Ο Διευθυντής κ. Χάρης Χρυσόπουλος διαβεβαίωσε το Σώμα ότι η εταιρεία του θα εξυπηρετεί μόνο και αποκλειστικά το προσωπικό της 3Ε! Εγκρίθηκε ομόφωνα.

9.Χορήγηση Προέγκρισης για άδεια  ίδρυσης  και λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, «ΑΜΙΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ», επί της οδού Τατοΐου 111, στο όνομα της εταιρείας «ROMIN A.E».

Εγκρίθηκε ομόφωνα η απόρριψη της χορήγησης άδειας διότι η ROMIN A.E.  λειτούργησε  χωρίς την σχετική προέγκριση για άδεια από το  Κοινοτικό Συμβούλιο! Ο κ. Παπαδάκης ανέφερε στο Κοινοτικό Συμβούλιο ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας του είπε ότι «καλά κάναμε και ανοίξαμε χωρίς άδεια!»

Ο κ. Κώστας Παχής, εκπρόσωπος και Δικηγόρος της ROMIN A.E., πήρε τον λόγο και είπε ότι θα καταθέσει σχετικό υπόμνημα στον Δήμο και μήνυση κατά του κ Παπαδάκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου