Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πανελλαδικ​ές εξετάσεις 2012!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα για τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια έχει ως εξής:

Δευτέρα 21/5: Νεοελληνική Γλώσσα γενικής παιδείας. 

Τετάρτη 23/5: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία γενικής παιδείας.

Παρασκευή 25/5: Νεοελληνική Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης, Φυσική θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Δευτέρα 28/5: Αρχαία Ελληνικά θεωρητικής κατεύθυνσης και Μαθηματικά θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).

Τετάρτη 30/5: Ιστορία θεωρητικής κατεύθυνσης, Βιολογία θετικής κατεύθυνσης, Χημεία - Βιοχημεία τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Παρασκευή 1/6: Λατινικά θεωρητικής κατεύθυνσης, Χημεία θετικής κατεύθυνσης, Ηλεκτρολογία τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Τρίτη 5/6: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Μάθημα Επιλογής όλων των κατευθύνσεων).
Οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ της Ομάδας Β' θα αρχίσουν στις 21 Μάη και της Ομάδας Α' στις 22 Μάη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, οι ημερομηνίες για την παραλαβή του κωδικού ασφαλείας για το μηχανογραφικό αλλάζουν και δίνεται παράταση: Όσοι υποψήφιοι δεν πήραν μέχρι χτες κωδικό, θα μπορούν να τον πάρουν από την Τετάρτη 6 Ιούνη ως και την Παρασκευή 22 Ιούνη.

Οι ενδοσχολικές απολυτήριες εξετάσεις για την τελευταία τάξη του Λυκείου θα ξεκινήσουν στις 7 Ιούνη. Από 16 Ιούνη οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές θα εξετάζονται στα ειδικά μαθήματα.

Είναι πιθανό, λόγω των εκλογών, να υπάρξουν σχετικές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα οι οποίες και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου