Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Εθελοντισμός....ευαισθησία και μόδα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εθελοντές Απόφοιτοι Βρετανικών Πανεπιστημίων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών Αθήνας, οργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Αθήνας.

Η βουλευτής Σοφία Βούλτεψη με την Βούλα Σαραντάρη.


Tην ιδιαίτερη αυτή βράδια τίμησαν με την παρουσίας τους, την ηθική τους στήριξη άλλα και την υλική συνεισφορά τους περισσότεροι από 300 καλεσμένοι που παραβρέθηκαν  στο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ.

Γιώργος Αράπης, Τάκης Μαυρωτάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε για πρώτη φόρα η έκθεση φωτογραφίας της Μαρίνας Βερνίκου η οποία διέθεσε τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου της για το σκοπό της βραδιάς.

Χάρης Τσιμόγιαννης, Αντιγόνη Γιαννουκάκου, Μιχάλη Μαυρίδης. 

Παράλληλα οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν χορευτικό Ζumba Show από την Aρετή Mαλάκη την κολεξιόν resort 2012  του οίκου Oscar de la Renta, εμπνευσμένη από την πορεία του Πικάσο στον κυβισμό,  που ήρθε απ ευθείας από τη Νέα Υόρκη, νυφικά του ίδιου οίκου που αντιπροσωπεύει το City Bridal της Αντιγόνης Γιαννουκάκου, και  κοσμήματα του Diamond Club Danelian.


Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η Αλίς Δικαίου. Το διαφορετικό αυτό event αποτελεί συνεχεία του Art & Fashion 4life και εντάσσεται σε μια σειρά εκδηλώσεων που γίνονται με στόχο την υλική συνεισφορά άλλα και την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σε θέματα που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου