Τρίτη 15 Μαΐου 2012

2o φεστιβάλ εφηβικού θεάτρου!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΎΛΟΥ

Η ομάδα Grasshoper, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και οι συντελεστές της παράστασης για έφηβους «Στην οθόνη φως» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, προσκάλεσαν θεατρικές ομάδες γυμνασίων και λυκείων, δήμων, και ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, να πάρουν μέρος στο «2ο φεστιβάλ εφηβικού θεάτρου», που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου 2012, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.


Πρωτότυπα ελληνικά έργα από εφήβους για εφήβους. Επτά ομάδες απ’ όλη την Αθήνα, 80 έφηβοι επί σκηνής, επτά παραστάσεις,  κάθε μία  διαφορετική και μοναδική, όλες όμως αποτέλεσμα της θέλησης, της έμπνευσης, του οράματος και της δύναμης που έχουν μέσα τους οι νέοι άνθρωποι, και προϊόντα ομαδικής δουλειάς.

Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Οργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Βγενοπούλου, Βαγγέλης Κυριακού, Κατερίνα Σκουρλή, μαζί με τους ηθοποιούς  της παράστασης  «Στην Οθόνη Φως» Αντώνη Αντωνόπουλο, Βαγγέλη Κρανιώτη, Θεανώ Μεταξά, Θανάση Μεγαλόπουλο και Νατάσσα Παπανδρέου.

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών: Μυρτώ Λάβδα
Δραματουργική συνεργασία: Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης, Κατερίνα Κωσταντινάκου, Παναγιώτα Κωσταντινάκου και Δημήτρης Καραντζάς.

Φωτιστικός σχεδιασμός: Φίλιππος Κουτσαφτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου