Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας – «Φωτογραφίζω την Πόλη μου»

Παρουσιάζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΆΝΗΣ

Εικόνες από κτίρια, ανθρώπους, τοπία μέσα στο λεκανοπέδιο. Βιώματα που έχουν οι γονείς μας. Βιώματα που αποκτάμε κι εμείς.  Με οδηγό αυτά τα βιώματα  πήραμε τις φωτογραφικές μας μηχανές, το κέφι και την ζωντάνια μας  και με την καθοδήγηση του καθηγητή μας ξεκινήσαμε από την Κηφισιά. Κατηφορίσαμε μέχρι το λιμάνι του Πειραιά, τις γειτονιές και τα στενάκια της Πλάκας, τον ιερό βράχο της Ακρόπολης αλλά και τις γειτονιές της πόλης μας της Κηφισιάς. 


Η Κυριακή Κ., ο Βασίλης Κ., η Κωνσταντίνα Κ., η Νικολίνα Κ., η Αναστασία Κ., η Κατιάνα Λ., η Μαρία Ν., η Βιολέτα Π., η Άννα Ρ., η Μαρία Σ., η Εύα Σ., η Μαρία Τ. και ο Παναγιώτης Τ.  δημιουργήσαμε την «Λέσχη φωτογραφίας 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς» και με συντονιστή τον καθηγητή μας Παύλο Ζαμενόπουλο και με την συμμετοχή της καθηγήτριάς μας Σοφίας Στρίγκου παρουσιάζουμε την καταγραφή μέσα από τον φωτογραφικό φακό  των βιωμάτων μας αυτών από τις 22 έως και τις 26 Απριλίου 2013 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.  


Επιλογή φωτογραφιών, ηλεκτρονική επεξεργασία, επιμέλεια έκθεσης Παύλος Ζαμενόπουλος.

Την αφίσα σχεδίασε και προσέφερε στην ομάδα η Κατερίνα Τριανταφυλλοπούλου.

Εγκαίνια: 22 Απριλίου 2013 ώρα 18:00

Διάρκεια έκθεσης ως και τις 26 Απριλίου 2013
Ώρες λειτουργίας : 09:00 -13:00

Τόπος:
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς
Όθωνος και Πυθαγόρα 2  Κ. Κηφισιά
Τηλ. 2108019742 - 2108081215  

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες της έκθεσης διατίθενται προς πώληση και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα  Χριστιανική Στέγη Κοριτσιών  «Αγία Άννα».           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου