Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μια «virtual» Ελλάδα περιέγραψε στο διάγγελμά του ο Σαμαράς!…. του Στρατή Μαζίδη

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μια Ελλάδα που δεν υπάρχει περιέγραψε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό.


Πρωτογενή πλεονάσματα, ρεκόρ εσόδων από τον τουρισμό, προγράμματα για μακροχρόνια ανέργους, ρυθμίσεις χρεών προς το κράτος σε δόσεις, χώρα παράδειγμα προς μίμηση συνέθεταν το πανηγυρικό διάγγελμα.

Το συμπέρασμα είναι πως εύκολα μπορεί τελικά ο οποιοσδήποτε να βαπτίσει το κρέας....ψάρι!   


Τη μονιμοποίηση του χαρατσιού που ξέσκισε κυριολεκτικά όλους τους έλληνες με το χρύσωμα της μείωσης των συντελεστών κατά 15%, το βάπτισε ελάφρυνση της φορολογίας της ακίνητης περιουσίας. Το γεγονός ότι πριν δύο χρόνια ακριβώς αυτός ο δυσβάσταχτος φόρος απλά δεν υπήρχε, δεν τον απασχολεί.

Το ότι η χώρα γέμισε μακροχρόνια ανέργους δεν το παρατήρησε. Είδε μόνο τα νέα προγράμματα που συνήθως απαιτούν ένα χαρτοβασίλειο δικαιολογητικών.

Το γεγονός πως ο κόσμος εκτός από χρέη προς τις τράπεζες, πλέον οφείλει και στην εφορία με τις φόρο-επιδρομές δεν τον απασχολεί. Το ότι δεν έχει για να πληρώσει δεν τον ενδιαφέρει. Κοιτά μόνο τις δόσεις του μαστιγώματος.

«Στόχος μας να βγούμε από τα μνημόνια, αλλά να μείνουμε στο ευρώ. Οι θυσίες πιάνουν τόπο, η κατάσταση αλλάζει, η ψυχολογία αλλάζει» σχολίασε.

Ελάτε κ. Σαμαρά να περπατήσουμε ένα πρωί στην Πατησίων καθώς επίσης τους κεντρικούς δρόμους των διαφόρων δήμων και δούμε την ψυχολογία.

Χθες για παράδειγμα μια απελπισμένη ψυχή περιέλουσε εαυτή με βενζίνη, αυτοπυρπολήθηκε και λίγο αργότερα παρέδωσε το πνεύμα. Αυτό συνέβη στη χώρα - πρότυπο, στο κράτος του πρωτογενούς πλεονάσματος και των εσόδων ρεκόρ από τον τουρισμό, την Ελλάδα. Αλλά μάλλον δε θα το προσέξατε αφού θα προβάρατε το διάγγελμά σας!

Δείτε το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Σαμαρά πατώντας εδώ.... και τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου