Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Πολιτικό «θρίλερ» με το γαμπρό του Κύπριου Προέδρου της Κύπρου!...του Γιάννη Ντάσκα.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Διαστάσεις πολιτικού θρίλερ αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο άλλα και διεθνώς το κατόρθωμα του επιχειρηματία Γιάννου Λούτσιου στην Κύπρο.


Ο επιχειρηματίας τρεις ημέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα το κούρεμα των καταθέσεων κατάφερε παρά τη ρητή απαγόρευση να διακόψει γραμμάτια στη Λαϊκή Τράπεζα της Κύπρου και να τα μεταφέρει μέσα σε μία ημέρα στην Τράπεζα Barclay's του Λονδίνου αλλά και σε υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου του Λονδίνου.   


Την ημέρα που έγινε η διακοπή και η μεταφορά όχι ενός μικροποσού αλλά 22 εκατομμυρίων ευρώ υπήρχαν δημοσιευμένες πληροφορίες για μεγάλο κούρεμα των μεγάλων καταθέσεων στη Λαϊκή και στην Τράπεζα Κύπρου. Και όμως κατάφερε και έβγαλε αυτό το ποσό. Το θέμα είχε φέρει προ ημερών στο φως η επίσημη εφημερίδα του ΑΚΕΛ «Χαραυγή».

Ο Λούτσιος είναι γνωστός και από παλαιότερη υπόθεση καθώς κατάφερε και πήρε μέσα απο τα χέρια της ελληνικής πρεσβείας Κύπρου οικόπεδο που είχε παραχωρήσει η Μονή Κύκκου για να κατασκευαστεί η ελληνική πρεσβεία.

Ο Γιάννος Λούτσιος είναι υιός του Άντη Λούτσιου και τα χρήματα τα μετέφεραν από κοινού. Η «λεπτομέρεια» που μπορεί να οδηγήσει σχεδόν άμεσα σε πολιτική κρίση στην Κύπρο είναι ότι ο Γιάννος Λούτσιος έχει παντρευτεί την Έλσα Αναστασιάδη, κόρη του σημερινού Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Κύπριος Πρόεδρος λεει ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη μεταφορά αυτή αλλά υπάρχει και ένα καλύτερο ανέκδοτο με τον Κύπριο Τοτό......Μια εξοργιστική «λεπτομέρεια» είναι ότι ο Κύπριος Πρόεδρος είναι ψυχή σε δικηγορικό γραφείο με ειδίκευση στις εξωχώριες εταιρείες.

Ακριβώς αυτές που κατηγορούνται για λεηλασία πλούτου και μεταφορά του σε φορολογικούς παραδείσους. Στο φοβερό ξέπλυμα υπάρχουν ακόμα και περίεργοι θάνατοι ερευνητών, όπως του ρώσου δικηγόρου Μαγνιτσκι......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου