Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Οι Charms ξαναέρχονται!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά το απίστευτο comeback που πραγματοποίησαν τον Δεκέμβριο του 2012, ύστερα από 38 ολόκληρα χρόνια, οι Charms έρχονται τώρα να μας οδηγήσουν σε ένα αποκριάτικο party με ξέφρενους ρυθμούς και ρετρό διάθεση! 


Μια και το Τριώδιο άνοιξε φορέστε - ή και όχι - το αποκριάτικο κοστούμι σας  στις 4 και 11 Μαρτίου 2013 και κατεβείτε προς.....Συγγρού.  

Η σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου (Λ. Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη  τηλ: 210 9315600 ) θα μετατραπεί σε μία μεγάλη πίστα για χορό και θα υποδεχτεί το αγαπημένο συγκρότημα της δεκαετίας του '60, που θα μας ταξιδέψει πίσω στα ρομαντικά parties εκείνης της εποχής.

Τότε που η μουσική και η διασκέδαση συναντούσαν την ανθρώπινη επαφή, τη φιλία, το φλερτ, τον έρωτα. Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται εκτός από τις μεγάλες δημιουργίες του ίδιου του συγκροτήματος και άλλα γνωστά rock 'n' roll και latin ακούσματα.

Τιμές: ΒAR 5 € είσοδος +7 € το ποτό, Τραπέζι 5 € είσοδος +15 € το ποτό, 100€ η φιάλη / 4 άτομα (5+20 η φιάλη / άτομο), 50€ το κρασί / 2 άτομα.

Ώρα έναρξης: 10.00μ.μ.
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr.

Οι Charms ιδρύθηκαν το 1964 και τα τραγούδια τους  φιγουράριζαν στις πρώτες θέσεις των charts της εποχής για εβδομάδες. Οι δίσκοι τους αναβίωσαν πολλές φορές, ενώ οι σημαντικότερες επιτυχίες τους, όπως είναι το «Τρελοκόριτσο», «Έξω απ’ τον κόσμο»,  «Να μείνουμε πάντα παιδιά» κ.α. έχουν συμπεριληφθεί στις σημαντικότερες συλλογές του ελληνικού ροκ. 

Σήμερα, το group απαρτίζεται από τους  παλαίμαχους  Τέρη Ιερεμία (που τον απολαμβάνουμε και κάθε καλοκαίρι σε ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Heli)  στα πλήκτρα και το τραγούδι,  Κωστή Νικολόπουλο στην κιθάρα, Γιώργο Στρατή στα ντραμς και το νέο μέλος Γιάννη Σαρόγλου στο μπάσο και το τραγούδι, που αντικαθιστά τον αξέχαστο Μάικ Ροζάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009.

1 σχόλιο:

  1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

    «Σας Παρακαλουμε κοινοποιηστε το παρον σε ολους τους φιλους σας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ»

    ΟΙ "ΤΣΑΡΜΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"

    https://www.facebook.com/profile.php?id=100005354856339&ref=ts&fref=ts


    οι νικητες του φεστιβαλ θεσσαλονικης 73
    ανακοινωνουν στους φιλους τους καθως και θαυμαστες της χρυσης δεκαετιας 60-70

    ΟΤΙ

    ο κυριος ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ κιθαριστας
    ο κυριος ΤΕΡΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ οργανιστας τραγουδιστης


    Σχηματισαν συγκροτημα με την επωνυμια ΤΣΑΡΜΣ και ξεκινησαν εμφανισεις χωρις να ζητησουν την συναινεση και την συνεργασια των υπολοιπων μελων που ως γνωστο ηταν οι νικητες του φεστιβαλ τραγουδιου 73 με την επιτυχια τους "να μεινουμε παντα παιδια"που εγραψε ο συνθετης και τραγουδιστης ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΕΚΗΣ.
    Αξιζει να σημειωθει οτι δεν υπηρξε ουτε KAN ενημερωση προς ολα τα ιστορικα μελη για την επανασυσταση του συγκροτηματος
    κατι που επιβαλλοταν απο τις περιστασεις αλλα και που συνηθΙζεται στους μουσικους κυκλους

    ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΕΚΗΣ

    Συνθετης τραγουδιστης και μαεστρος (Μανος χατζηδακης,βικυ μοσχολιου,τολης βοσκοπουλος,θεμης αδαμαντιδης ,νικος νομικος,κωνσταντινου χριστοφορου κ.α) βραβευμενος στο φεστιβαλ θεσσαλονικης με το τραγουδι του να "ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" και στους αγωνες κερκυρας 81 του μανου χατζιδακη) ΚΑΜΙΚΑΖΙ ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΩΗ ,μελος του συγκροτηματος

    ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ¨

    απο σημερα 22-3-2013
    και στο εξης στον ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ,ΤΕΡΗ ΙΕΡΕΜΙΑ και στο εν λογω αποκαλουμενο μουσικο toυς συγκροτημα ΤΣΑΡΜΣ καθως και στα μελη που το συγκροτουν , να ερμηνευουν στις εμφανισεις τους και να αναπαραγουν κατ ουδενα τροπο και με οποιαδηποτε μηχανικα μεσα ηχου και εικονας(VIDEO,dj) καθως θεωρειται μερος της εμφανισης των το τραγουδι του"ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"οπως και να προβαλουν βιντεο απο τις ταινιες οπου ο ιδιος εμφανιζεται κατα την διαρκεια της εμφανισης τους ,οπως και ολα τα τραγουδια του

    για τον ιδιο λογο
    και ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ συνθετης μελος των ΤΣΑΡΜΣ των νικητων στο φεστιβαλ θεσσαλονικης 73 τους απαγορευει τα εξης
    ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ
    "ΔΙΩΓΜΟΣ"
    "ΤHE COUNT GAME"
    "I AM COMING BACK"
    "ΚΟΡΙΤΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΗΑ"
    "ΦΥΓΕ"

    Καθως και ολα τα υπολοιπα τραγουδια του
    που απο σημερα και μετα
    θα μπορειτε να ακουτε ολοκληρο το ρεπερτοριο μονο απο τους "ΤΣΑΡΜΣ-ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" τους νικητες του φεστιβαλ θεσσαλονικης 73 που ξεκινουν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

    ΜΕΛΗ
    ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΛΕΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
    ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΒΑΣ


    ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΤΣΑΡΜΣ-ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

    tsarms-nameinoymepantapaidia@hotmail.com
    210-4815646

    «Σας Παρακαλουμε κοινοποιηστε το παρον σε ολους τους φιλους σας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ»


    ΑπάντησηΔιαγραφή