Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ανεβλήθη η δίκη για την παράνομη καντίνα!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 ήταν να πραγματοποιηθεί η δίκη της υπόθεσης του πρώην Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και του πρώην Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Κατσίμπα, ιδιοκτήτη της παράνομης καντίνας που βρίσκεται έξω από την ιστορική Παναγίτσα……ΑΛΛΑ ανεβλήθη διότι είχε πολύ μεγάλο νούμερο και ο χρόνος του πινακίου για εκείνη τη δικάσιμο ημέρα έληξε! Ως νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίσθηκε η 23/10/2013.


Ο Δήμαρχος κ. Χιωτάκης που είχε κληθεί ως μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον των πρώην συνεργατών του με τους οποίους ουδέποτε ήρθε σε ρήξη…..βγήκε προσωρινά από την δύσκολη θέση! 

Το ιστορικό της υπόθεσης….. 

Ο κ. Βασίλης Κωνσταντακόπουλος είχε κατηγορηθεί από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κηφισιά S.O.S για παραποίηση δημοσίου εγγράφου ενώ ο κ. Γιάννης Κατσίμπας για τη διατήρηση της καντίνας κρεπερί.

Το θέμα είχε τεθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, το 2009 και εναντίον της καντίνας είχε ψηφίσει η τότε αντιπολίτευση καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του σημερινού Δημάρχου κ.κ. Θωμάκος, Βάρσος, Καλός, κ. Μαρία Κεφαλά Σαλταμάνη ενώ ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος είχε ψηφίσει λευκό.

Εναντίον του κ. Καλού, ο κ. Γιάννης Κατσίμπας είχε καταθέσει καταγγελία στην πολεοδομία Κηφισιάς για να διερευνήσει αυτοψία, ενώ απανωτές καταγγελίες για το ίδιο θέμα είχε κάνει και στον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Κηφισιά S.O.S.

Η Πρόεδρος του συλλόγου μάλιστα κ. Στρατηγοπούλου, με δική της αίτηση στην πολεοδομία Κηφισιάς, ζήτησε να ελεγχθούν όλα τα μέλη του συλλόγου και φυσικά δεν βρέθηκε καμία παράβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου