Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Η Πλατεία Πλατάνου και οι.......ακριβοθώρητοι τροχονόμοι!!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Στην Πλατεία Πλατάνου στο Κέντρο της Κηφισιάς βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 31/12/2012 ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Γεώργιος Ζαφειρόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, Αστυνόμος Ιωάννης Λιανουδάκης και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και προσέφεραν στον τροχονόμο που είχε υπηρεσία, τα καθιερωμένα δώρα μαζί με τις ευχές τους.


«Εύχομαι το 2013 να χαρίσει σε όλους μας υγεία, δύναμη και αγάπη. Να είναι η αφετηρία μιας νέας, καλύτερης και πιο δημιουργικής περιόδου»  τόνισε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.


Και εγώ εύχομαι στον αγαπητό κατά τα άλλα δήμαρχό μας καλή και δημιουργική χρονιά!   
 
Όμως στην παραπάνω  δήλωσή του παρέλειψε επιμελώς να αναφέρει έστω «τις καλές προθέσεις του» για τη λύση  του κυκλοφοριακού  χάους,  που δημιουργείται καθημερινά στην Πλατεία Πλατάνου από την παράνομη πιάτσα των αγαπητών μας ταξιτζήδων.


Στους δε υψηλούς καλεσμένους του δημάρχου μας, θα πρότεινα να τον επισκεφτούν στο δημαρχείο σε μια από τις επόμενες ημέρες χρησιμοποιώντας την Κηφισίας από Μαρούσι με κατεύθυνση την Κηφισιά, για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι  το μποτιλιάρισμα από το Ζηρίνειο έως την Πλατεία Πλατάνου, τη σπατάλη ενέργειας, ανθρωποωρών και εκνευρισμού των οδηγών ΙΧ, που δεν πληρώνεται με τίποτα, λόγω μηδενικής αστυνόμευσης, κλείνοντας τα μάτια στους ταξιτζήδες και ταλαιπωρώντας  χιλιάδες διερχόμενους πολίτες.


Δευτερευόντως αναρωτιέμαι ποιος να  είναι άραγε ο συμβολισμός, το νόημα της ενέργειας αυτής, αφού οι τροχονόμοι στην Πλατεία είναι ακριβοθώρητοι  εκτός από ειδικές περιστάσεις, όπως π.χ. ο φωτογραφικός φακός των δημοσίων σχέσεων του δημάρχου μας!


Οι ανωτέρω φωτογραφίες της καθημερινότητας στην Πλατεία Πλατάνου διαπιστώνουν......την πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου