Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Όλα μου τα σ΄αγαπώ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ένας και μοναδικός, ο αναντικατάστατος και πολυαγαπημένος Γιάννης Πάριος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Παλλάς με τη συναυλία  «Όλα μου τα σ΄ αγαπώ» έως την Κυριακή  13 Ιανουαρίου 2013.


Και έτσι έπρεπε να γίνει για να έχουν τις ευκαιρία να τον δουν όλοι. Να δουν τον Γιάννη σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του να ερμηνεύει τις επιτυχίες του συγκλονιστικά, να μας συνεπαίρνει, να μας συγκινεί, μας ξεσηκώνει να τραγουδήσουμε μαζί του, να τον αποθεώσουμε. 

Η παράσταση είναι άρτια από πάσης απόψεως και δεν πρέπει να την χάσει κανείς!!! Μπράβο και στις εταιρίες παραγωγής  Minos Emi και  Ελληνική Θεαμάτων.

Έχετε υποχρέωση στον εαυτό σας να δείτε και να ακούσετε τον Πάριο. Μέχρι τώρα έχουν κοπεί 18.000 εισιτήρια και οι τυχεροί θεατές γίνονται μάρτυρες στην ανάγκη εξωτερίκευσης ψυχής και μνήμης του κορυφαίου καλλιτέχνη που τραγουδά όλα όσα αγάπησε  με την ωριμότητα ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, σε μια αυτοβιογραφική στιγμή της πορείας του.

Όλα όσα στιγμάτισαν τις μοναχικές στιγμές του, εικόνες γεμάτες φεγγαρόφωτο και θάλασσα λουσμένες μουσική και λόγια αγάπης. Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιό του, ανακαλεί  στιγμές, προσθέτει λόγια, «Υπάρχει» πιο δυναμικά από ποτέ και μαζί με τους μουσικούς του δημιουργεί ατμόσφαιρα παρέας, σαν  μια παρέα φίλων σε μία ξέγνοιαστη βραδιά που τόσο έχουμε ανάγκη. Σαν μια ανάσα σε ότι μας τραυματίζει και μας πονά εκεί έξω που αμείλικτα η ζωή μας κυλάει…

Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει στο Παλλάς έως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 να γίνουμε μια συντροφιά, να ξεχαστούμε, να θυμηθούμε, να τραγουδήσουμε.
«Αυλαία και φύγαμε  έτσι… γιατί μου λείψατε πολύ».

Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς - Γιάννης Μουρίκης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Αχιλλέας Θεοφίλου
Μουσική Διεύθυνση-Ενορχήστρωση: Ντίνος Γεωργούντζος

Τιμές εισιτηρίων : 60 €, 50€, 40€, 30€, 25€, 20 €
Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ (αγορά μόνο από το ταμείο)

Παραστάσεις: 4, 5 Ιανουαρίου, ώρα 21:00, 6 Ιανουαρίου, ώρα 20:00 11, 12 Ιανουαρίου, ώρα 21:00, 13 Ιανουαρίου, ώρα 20:00,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου