Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Cirque du Soleil στην Αθήνα!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η παράσταση «Alegrίa» ,του θρυλικού «Cirque du Soleil», που κόβει την ανάσα σε εκατομμύρια θεατές στον κόσμο,  έρχεται στην Αθήνα από 3 έως 13 Σεπτεμβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ.


Οι εκπληκτικοί καλλιτέχνες του «Cirque du Soleil» έχουν εισπράξει διθυραμβικές κριτικές ανά την υφήλιο. Πράγματι είναι ένα θέαμα που θα μας αφήσει άφωνους και το κυριότερο θα μας αποσπάσει,  έστω και για λίγες ώρες, από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η «Alegrίa» είναι ο αριστοτεχνικός συνδυασμός της μαγείας του τσίρκου με την ποίηση του θεάτρου, το συναπάντημα της παντομίμας, της υποκριτικής, του χορού, της μουσικής, των εικαστικών, της τέχνης των κλόουν, των ακροβατικών, της γυμναστικής.

Είναι  ένα σύγχρονο θαύμα, που φέρνει το φεγγάρι και τα’ αστέρια πιο κοντά στη Γη! Μα πάνω απ’ όλα είναι μία μοναδική βιωματική εμπειρία που χαράζεται ανεξίτηλα στη μνήμη των τυχερών θεατών κάθε ηλικίας, κλέβοντας την καρδιά τους για πάντα.

Τη μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων, φιλοδοξούν να ικανοποιήσουν οι διοργανωτές, με 3 έκτακτες παραστάσεις, στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2012.

Τιμές εισιτηρίων 35€ - 45€ - 55€ - 65€ και η VIP ζώνη 75€. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων.

Σημαντικό επίσης είναι ότι το «Cirque du Soleil»  κατανοώντας την κατάσταση στην Ελλάδα, σε συνεργασία πάντα με τους χορηγούς, OTE και  Coca Cola, επιδότησε σχεδόν την παράσταση - ειδικά για τη χώρα μας - ορίζοντας για τα εισιτήρια τις φθηνότερες συγκριτικά τιμές διεθνώς, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα απόλυτα τις εκπτώσεις για τις ειδικές κατηγορίες (παιδικά, φοιτητικά, μαθητικά, ομαδικά) για όλες τις ημέρες, σε όλες τις ζώνες, σε απεριόριστο αριθμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου