Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στη Θεσσαλονίκη ο «λουλουδοπόλεμος» καλά κρατεί!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΗΣ

Χαμός έγινε στην κυριολεξία στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος Αντώνης Ρέμος - Αγγελική Ηλιάδη την περασμένη εβδομάδα στο νυκτερινό κέντρο «Πολιτεία» στη Θεσσαλονίκη.


Η μάχη του γαρίφαλου ξεκίνησε  αμέσως μόλις εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος επί σκηνής, για να μεταλλαχθεί λίγο αργότερα σε πόλεμο υπό τις προσταγές επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό!....και είχαν ρεζερβάρει όλα τα μπροστινά τραπέζια του κέντρου!


«Ρίξε ότι λουλούδια υπάρχουν και δεν υπάρχουν στο μαγαζί»!....ήταν η παραγγελιά, όπερ και εγένετο! Οι πλαστικοί δίσκοι είχαν γεμίσει κυριολεκτικά την πίστα!  

Μπορεί οι θερμόαιμοι businessmen που προκάλεσαν τον λουλουδοπόλεμο να ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό, όχι όμως και στον Αντώνη Ρέμο, αφού κάποιοι από αυτούς επέλεξαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους συγγενείς του!


Όπως πληροφορούμεθα, τα εν λόγω μέλη της επιχειρηματικής παρέας, δηλωμένοι ΦΑΝ του Ρέμου, βρέθηκαν από το γνωστό «Mammos» της Μυκόνου στην Θεσσαλονίκη με «ιδιωτική πτήση», προσφορά μάλιστα επιχειρηματία που ασχολείται επιτυχώς με το Real Estate στα Βαλκάνια!

Ένας προκαταρκτικός έλεγχος από άνδρες της ΣΔΟΕ κατά πόσον οι φορολογικές δηλώσεις των εν λόγω «businessmen» δικαιολογούν αυτή την προκλητική σπατάλη εν μέσω οικονομικής κρίσης, πιθανόν να εντοπίσει.....δηλωμένους ΦΑΝ της φοροδιαφυγής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου