Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

To Cirque du Soleil για την ΕΛΠΙΔΑ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο αμφιθέατρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ», η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»,  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, έδωσε συνέντευξη Τύπου για το νέο όραμα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», τη δημιουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, και για τον πρώτο μεγάλο σύμμαχο στην υλοποίησή αυτού του οράματος, το Cirque du Soleil, που αφιερώνει μια από τις παραστάσεις του στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8.30, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Ο πρέσβης του Καναδά Robert Peck  με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την Clare O’ Connell, την Γεωργία Ηλιοπούλου και τον Εμ. Παπασάββα.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν ο πρέσβης του Καναδά  Robert Peck,αφού εκεί ιδρύθηκε το Cirque du Soleil,  η γενική διευθύντρια του Cirque du Soleil για το Αlegria  Clare O'Connell, η διευθύνουσα σύμβουλος της Εταιρείας ΛΑΒΡΥΣ Γεωργία Ηλιοπούλου και ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία»,  Εμμανουήλ Παπασάββας, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για τη διαδικασία ίδρυσης και λειτουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.  

Εν συνεχεία  μίλησε η κυρία Βαρδινογιάννη,  ο πρέσβης του Καναδά, η γ. δ/ντρια του Cirque du Soleil και η δ. σύμβουλος της ΛΑΒΡΥΣ.

Η φιλοσοφία του διάσημου αυτού καλλιτεχνικού συγκροτήματος,  έχει ως βασική του αρχή την απόδοση του 1% των εσόδων του για την προώθηση πολιτιστικών και κοινωνικών έργων σε κάθε χώρα όπου δίνει παραστάσεις. 

Στην Ελλάδα θα υποστηρίξει το πολύτιμο έργο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και την ΕΛΠΙΔΑ.

Τιμές εισιτηρίων: 35€ - 45€ - 55€ - 65€ και η VIP ζώνη 75€.
Παιδικά (από 3 - 18 χρονών) και φοιτητικά εισιτήρια: 28€ - 36€ - 44€ - 52€ και η VIP ζώνη 60€.

Πληροφορίες, κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων στη Γραμματεία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» 210 7757153-7757934 και στο website: www.lavris.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου