Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Cirque du Soleil - Alegria!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Όταν το «Μεγαλύτερο Θέαμα του Κόσμου» στην πρώτη εμφάνιση του στην Ελλάδα γίνεται συνώνυμο της έννοιας «sold out», τι συμβαίνει; Μα ακόμη μία νέα παράταση, κι 6 επιπλέον παραστάσεις.....την Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο λόγος φυσικά όπως θα καταλάβατε, για την παράσταση ALEGRIA του θρυλικού Cirque du Soleil , στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, που τελικά θα διαρκέσει από 3 έως 16 Σεπτεμβρίου 2012 με σύνολο παραστάσεων 18.

Προπώληση εισιτηρίων, στα καταστήματα  ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και στα ΕΛΤΑ. Online αγορές, στην ιστοσελίδα: www.lavris.gr.

Τιμές εισιτηρίων 35€ - 45€ - 55€ - 65€ και η VIP ζώνη 75€. Φοιτητικά και παιδικά εισιτήρια έκπτωση 20% σε όλες τις ζώνες. Ειδικές τιμές για την έκδοση ομαδικών εισιτηρίων. Πληροφορίες για την προπώληση στο τηλέφωνο 210 9 888 888

* Η Alegria δικαιώνει το όνομά της (στα Ισπανικά σημαίνει χαρά, ευφορία, ψυχική αγαλλίαση) και η θρυλική παράσταση του «μεγαλύτερου θεάματος του κόσμου» του φημισμένου Cirque du Soleil, στο πρώτο της «crash test» με την ελληνική κρίση  - βγαίνει θριαμβευτικά νικητής.

Ξορκίζει το φόβο, σπάει την εσωστρέφεια και σηκώνει τον κόσμο απ’ τον καναπέ της απομόνωσης. Από την αρχή αυτή την υπόσχεση έδωσε κι απ’ ότι φαίνεται αποδεικνύει ότι αποτελεί πράγματι ένα θαυματουργό ελιξίριο, ένα γιατρικό, ένα αντίδοτο στη μελαγχολία, στα προβλήματα, στην ανασφάλεια.

Το γεγονός όμως είναι ότι το ένα και μοναδικό «Τσίρκο του Ήλιου», έρχεται επιτέλους στη χώρα του Ήλιου, με την ιστορικότερη παράστασή του, όπου μέσα της γεννιέται κι ανασαίνει ο πιο γοητευτικός, ο πιο ονειρικός, ο πιο μαγικός σκηνικός κόσμος.

Ακροβάτες, κλόουν, αθλητές, ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, τραγουδιστές, μίμοι υπηρετούν με τις αιθέριες ερμηνείες τους, ένα έξυπνο, πολυσυλλεκτικό υπερθέαμα υψηλής αισθητικής απόλαυσης που σου ζεσταίνει την καρδιά με το χιούμορ και την ευαισθησία του.

Απελευθερώνοντας μεγάλες δόσεις θετικής ενέργειας και σαγήνης, απεγκλωβίζοντας τη ζωντάνια και το γέλιο, ενώνοντας την αδρεναλίνη του τσίρκου με τη μαγεία της τέχνης, μεταδίδοντας χαρά και ευτυχία, κόβοντας την ανάσα με νούμερα που λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία μέσα από αριστοτεχνικές ρέουσες κινήσεις. Εφαρμόζοντας μία «τέχνη δίχως όρια», που αψηφά τους φυσικούς νόμους, κάνοντας το αδύνατον - δυνατό.

Μία αστραφτερή υπερπαραγωγή με μεγαλειώδη σκηνικά, εκατοντάδες χειροποίητα κουστούμια, ζωντανή μουσική κι έναν ασύγκριτο θίασο με άψογη τεχνική, απαράμιλλη ευελιξία, υπέρτατη ακροβατική δεξιοτεχνία, έναν θίασο - πρωταθλητών του «υπεράνθρωπου».

Διοργάνωση - Παραγωγή: ΛΑΒΡΥΣ τηλ. 210 72 58 510.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου