Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Προσφυγή της Α. Συνοδινού κατά του Δήμου Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στις 27/02/2012 η κ. Αγγελική Συνοδινού, Δημοτική Σύμβουλος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πόλη Φως», υπέβαλε προσφυγή προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κατά του Δήμου Κηφισίας που νόμιμα εκπροσωπείτε από τον Δήμαρχο κ. Ν. Χιωτάκη αναφορικά με την μη εφαρμογή του άρθρου 78 του Ν.3852/2010 που προβλέπει την συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ)!


Η προσφυγή αναφέρει σχετικά ότι.....

«επειδή (1) η μη εφαρμογή του σχετικού νόμου συνιστά παράνομη πρακτική εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς (2) υπάρχουν μετανάστες στην πόλη και (3) κατ’ επανάληψη η ίδια η κ. Συνοδινού είχε θέσει το θέμα στις  διάφορες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κηφισιάς πλην όμως, με συνεχείς δικαιολογίες, τίποτε δεν έγινε  προς την κατεύθυνση της συγκρότησης του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ), παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Α. Βλάχου»

.......η κ. Συνοδινού ΖΗΤΑ, για τους παραπάνω λόγους, από τον Γενικό Γραμματέα να παρέμβει ώστε (1) ο Δήμος Κηφισιάς να συμμορφωθεί προς την κατεύθυνση εφαρμογής του άρθρου 78 του Ν. 3852/2010 συγκροτώντας το ΣΕΜ στο Δήμο Κηφισιάς και (2) να επιβληθούν οι δέουσες κυρώσεις στο Δήμο Κηφισιάς!

ΔΙΑΙΡΩΤΩΜΕΘΑ κ. Χιωτάκη, μήπως επειδή γνωρίζετε ότι ο Πρόεδρος των Μεταναστών Κηφισιάς Αχμέτ Γκυζέλι ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού «Πόλη Φως», προσπαθείτε με διάφορες δικαιολογίες να σαμποτάρετε τον Καλλικρατικό θεσμό;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου