Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ομιλία του Δρ. Ιωάννη Λύρα στο Ecali Club!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/02/2012 η εκδήλωση - ομιλία του πλαστικού χειρουργού και επίτιμου πρόξενου της Βραζιλίας στην Ελλάδα Δρ Ιωάννη Λύρα στο Ecali club.

O Δρ. Ιωάννης Λύρας με τον Ηλία Φούτση.

Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας ήταν προσκεκλημένος της Ενώσεως Ελληνίδων Γυναικών Παλαιού Ψυχικού και του Ecali Club το οποίο φιλοξένησε την εκδήλωση στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του.

Ο Δρ. Ιωάννης Λύρας μίλησε στο σχεδόν αμιγώς γυναικείο κοινό για όλα τα νεότερα γύρω από τα θέματα της πλαστικής χειρουργικής προσώπου και σώματος και τη σημασία της καλής φυσικής κατάστασης για την αντιμετώπιση με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αυτής της δύσκολης περιόδου οικονομικής κρίσεως που διανύουμε.

 Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι παριστάμενες ειδικά για την νέα μέθοδο αντιγήρανσης  της πλαστικής χειρουργικής  που ονομάζεται  «το στεφάνι της νεότητος»

Λίτσα Κωστόγιαννη, Δρ. Ιωάννης Λύρας.

Η ατμόσφαιρα που επικράτησε στην κατάμεστη αίθουσα  καθ’ όλη τη διάρκεια , ήταν πολύ θερμή και φιλική . Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση αλλά και πολλές ερωτήσεις από τις παριστάμενες κυρίες.

Στο τέλος της εκδηλώσεως ο Δρ Λύρας δώρισε  το ενδιαφέρον βιβλίο του με τίτλο «το μυστικό της βραζιλιάνικης ομορφιάς» στο οποίο περιέχονται άρθρα του βραζιλιάνου καθηγητή πλαστικής χειρουργικής Ivo Pitanquy από το Ρίο ντε Τζανέιρο  (όπου ο Δρ Λύρας έκανε την εξειδίκευσή του) και της αείμνηστης δημοσιογράφου Μαλβίνας Κάραλη, το οποίο εκδόθηκε με αγαθοεργή σκοπό αφού τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου έχουν παραχωρηθεί για παιδιά με δυσμορφίες.

Ο Ιωάννης Λύρας με την Μίκα Ιωαννίδου και την Όλγα Παυλίδου - Κουτρουμπή.
 
Οι σημαντικές παρουσίες ήταν πολλές, μεταξύ αυτών διακρίναμε: Την Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνίδων Γυναικών Νένα Πετροπουλάκου, την αντιπρόεδρο της Ενώσεως Αμαλία Ραγκούση, την  Μίκα Ιωαννίδου πρόεδρο της Ελληνικής Αντιπροσωπείας Γυναικών του Ευρωπαϊκού lobby, την  Λίτσα Κωστόγιαννη πρόεδρο του Ecali Club, την  Όλγα Παυλίδου-Κουτρουμπή τ. αντιδήμαρχο Φιλοθέης, , την Κλειώ Μαυραγάνη λέκτορα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, την  Κωνσταντίνα Ηλιάδη μέλος του συμβουλίου της Ενώσεως Ελληνίδων Γυναικών, την  Κατερίνα Παπακώστα γενική γραμματέα γυναικών Νέας Δημοκρατίας, την  Ρένα Βασιλάκη Νομαρχιακή Σύμβουλο και πολλές άλλες κυρίες από την Πολιτεία, την Εκάλη, την Φιλοθέη, την Κηφισιά, την Αθήνα κλπ.

Επίσης τίμησε την εκδήλωση και ο  Ηλίας Φούτσης πρόεδρος του ομίλου New York College.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου