Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!....της Τακτικής Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Εκάλης.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Εκάλης συνήλθε την Πέμπτη 26/01/2012 στις 06.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Δ. Γονέου στην αίθουσα του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος στην Εκάλη.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «6» τακτικά μέλη,  η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «2» εκτάκτων και  «3» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση ημερομηνίας 20/01/2012.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα....

Τα έκτακτα θέματα αφορούσαν την (1) Επικαιροποίηση της 40/2012 απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου για αποκατάσταση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος του αγωγού όμβριων κάτωθεν της Λ. Θησέως στο ύψος της Αγ. Μαρίνας και (2) Εισήγηση τοποθέτησης σημάτων σχολικών διαβάσεων επί των οδών Ρόδων και Μαργαρίτας προς εξυπηρέτηση του νηπιαγωγείου Εκάλης. Αμφότερα τα θέματα εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Ακολούθως ελήφθησαν ομόφωνες εγκριτικές αποφάσεις και για τα τρία τακτικά θέματα.....χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες!

1. Εισήγηση  αποδοχής της Διεύθυνσης Καθαριότητας,  για την προμήθεια και διανομή κάδων ανακύκλωσης στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης, αντί των πλαστικών σάκων.

2. Εισήγηση  προς την Τεχνική Υπηρεσία για άμεση αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα της οδού Π. Χαλκίδος  στα όρια των Δημοτικών Κοινοτήτων Εκάλης και Νέας Ερυθραίας.

3. Εισήγηση μη χορήγησης αδειών στάσιμου υπαίθριου εμπορίου στη Δημοτική Κοινότητα Εκάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου