Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τι Νότια Αφρική...τι Ελλάδα: Η γεωγραφία και ο επικυρίαρχος αλλάζει!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Οι Γερμανοί, άσπονδοι φίλοι των Ευρωπαίων, αιματοκύλισαν δύο φορές την Ευρώπη προκαλώντας δύο παγκόσμιους πολέμους.

Η εμπειρία δίδαξε στους Γερμανούς ότι δεν τα βγάζουν πέρα στις μάχες σώμα με σώμα και γι' αυτό άλλαξαν σχεδιασμό!


Μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο κατέστρωσαν το νέο σχέδιο για την υποδούλωση των λαών της ηπείρου μας. Ξεκίνησαν με πρόσωπο αγαθό και κατάφεραν, χωρίς ιδρώτα και χωρίς πόλεμο, να προσαρτήσουν την Ανατολική Γερμανία αφού έπεισαν τους υπόλοιπους και σε λήθαργο ευρισκόμενους Ευρωπαίους.

Λήθαργο βαθύ οι Ευρωπαίοι αφού δεν διδάχθηκαν τίποτα από το παρελθόν, από την ιστορία και το DNA των Γερμανών από τους οποίους προέρχονται Μέρκελ, Σόιμπλε, Ρέσλερ κλπ οι οποίοι αποτελούν αυτή την στιγμή την πολιτική ηγεσία της δήθεν συμμάχου χώρας.

Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν το δείγμα της ακαμψίας, του σαδιστικού ύφους του και του κυνισμού των Γερμανών. Όλοι αυτοί κουβαλούν μέσα τους την υπεροψία της Άριας φυλής η οποία όπως είναι γνωστό «έψησε» στα κρεματόρια του Άουσβιτς ανθρώπους αλλά και σκότωσε εν ψυχρώ γέροντες και έγκυες γυναίκες στο Δίστομο και όχι μόνο.


Σήμερα συνομιλούν δήθεν Έλληνες με εκπροσώπους αυτής της φυλής και είναι λυπηρό ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ξέχασαν γρήγορα τα δεινά που υπέστησαν και τώρα χαριεντίζονται μαζί τους θεωρώντας ότι τα «κτήνη» αυτά εξανθρωπίστηκαν εκτός και αν υποψιαστούμε ότι τους «γλύφουν» για να έχουν μια καλύτερη μεταχείριση από τον μελλοντικό δυνάστη.



Όμως περνώντας τα σχέδια τους για την υποδούλωση της Ελλάδας και την εξαθλίωση των Ελλήνων θα έρθει και η δική τους σειρά αλλά τότε θα ‘ναι πλέον πολύ αργά. Το σχέδιο των Γερμανών είναι αφού μας εξαθλιώσουν, μέσα σ' ένα 4ο Ράιχ, εν συνεχεία θα δημιουργήσουν οικονομικές ζώνες μέσα στην χώρα μας όπου θα μας βάλουν να δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί από χάραμα ως σούρουπο όπως οι αυτόχθονες  στην Αφρική με ισχυρό παράδειγμα την Νότια Αφρική.

Τελικός σκοπός είναι να κλέψουν τον ήλιο, τον αέρα, την θάλασσα αλλά και τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που κρύβει αποδεδειγμένα πλέον το υπέδαφος της χώρας μας.

Οι σημερινοί Γερμανοί όταν χρωστάνε στους Έλληνες τουλάχιστον 1,0 τρις ευρώ πολεμικές αποζημιώσεις και ταυτόχρονα δημιουργούν παγκόσμια άστεγους και συσσίτια  κάνουν τον Χίτλερ  να φαντάζει μοδιστρούλα!

Τι Νότια Αφρική....τι Ελλάδα: Μόνη διαφορά η γεωγραφική τοποθέτηση και η φυλή του επικυρίαρχου.....ας το έχουμε υπόψη!!

1 σχόλιο: